Сервиз за автоклиматици

Добави отговор


С помощта на CAPTCHA се убеждаваме, че сте човек, а не робот.
Усмивки
:bigboss: :blackeye: :blinkblink: :closed: :dancing: :ebay: :gamer: :google: :grin2: :haha: :heat: :helpme: :crazyeye: :confused2: :imsorry: :mafia: :chaingun: :cute: :Alvarin: :D :) :beroe: :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :cheers: :smoukin: :tongue: :angry: :spank:

BBCode е Включен
[img] е Включен
[url] е Изключено
Усмивките са Включени

Преглед на тема
   

Разгърни Преглед на тема: Сервиз за автоклиматици

Re: Сервиз за автоклиматици

от Princo » Вто Юни 17, 2014 19:44 pm

sawo написа:Ето къде е точно - https://www.google.com/maps/@42.407196, ... MAvoWg!2e0
Благодаря !

Re: Сервиз за автоклиматици

от sawo » Вто Юни 17, 2014 17:20 pm

Re: Сервиз за автоклиматици

от Princo » Вто Юни 17, 2014 14:40 pm

niggaz_nature написа:
Princo написа:Някой да даде координати за този Йонко ?
Имам един номер негов но не знам дали не го е сменил :

0886824799
Благодаря.По-назад в темата видях обяснения за мястото,до края на седмицата ще го потърся. :dancing:

Re: Сервиз за автоклиматици

от niggaz_nature » Вто Юни 17, 2014 11:50 am

Princo написа:Някой да даде координати за този Йонко ?
Имам един номер негов но не знам дали не го е сменил :

0886824799

Re: Сервиз за автоклиматици

от Princo » Вто Юни 17, 2014 11:04 am

Някой да даде координати за този Йонко ?

Re: Сервиз за автоклиматици

от admin » Нед Юни 15, 2014 22:39 pm

sawo написа:Как пък ги правите тези диагностики от разстояние?.. :) Princo същите неща си важат и за тази година, прочети само темата назад :)
През Wi-Fi то :lol:

Re: Сервиз за автоклиматици

от sawo » Нед Юни 15, 2014 22:17 pm

Как пък ги правите тези диагностики от разстояние?.. :) Princo същите неща си важат и за тази година, прочети само темата назад :)

Re: Сервиз за автоклиматици

от Princo » Нед Юни 15, 2014 22:12 pm

didka написа:Няма да стане с допълване,най-вероятно.
Е хубаво де,пълнене да е ... :mafia:

Re: Сервиз за автоклиматици

от didka » Нед Юни 15, 2014 21:40 pm

Няма да стане с допълване,най-вероятно.

Re: Сервиз за автоклиматици

от Princo » Нед Юни 15, 2014 18:55 pm

За 2014 да препоръчате някой ? Трябва ми преглед на системата и да се допълни с фреон.Работи си климатика,духа хладничко,но слабо.

Re: Сервиз за автоклиматици

от System_error » Вто Апр 23, 2013 15:14 pm

Преди 2 седмици правих същата процедура с целия флакон - резултат добър. Пърите 3-4 дена не се стои в колата, че реших освен в кондензатора да напръскам и въздухопроводите, но поне смрадта не е гадна... (много). Мирише на препарат за съдове. Сега вече няма гадна миризма или поне мнооого трудно и изключително рядко се долавя (или си въобразявам). Да речем, че работата е свършена на 98%.

Re: Сервиз за автоклиматици

от the gss » Вто Апр 23, 2013 14:54 pm

nasenceto написа:При мен спрея помогна, макар и не на 100% (да кажем 90). Още се усеща, макар и много по - слабо и по - рядко, ама тва го отдавам на факта, че не изпръсках целия флакон, а само половината (стори ми се много). Ти с какъв пробва? Аз опитах с такъв на Motip и мисля да повторя процедурата.

Аз направих точно като теб.. взех си един спрей от Ауто+ марка CRC взех да пръскам, но ми се видя много и си оставих за резерва. Уви нямаше резултат .. днес мислех да го изпръскам целия, но климатика ми не се включи, което ме учуди, защото до преди няколко дена работеше перфектно.

И в този ред на мисли, мисля да посетя майстора горе над Загорка да видим какво ще установи като проблем, дано не сгреша. :)

Re: Сервиз за автоклиматици никога при йонко

от kiedmobil » Нед Окт 14, 2012 13:02 pm

Йонко е взел да работи през пръсти мързиго,ако му няма помощника е зле,Моято бмв така го осра и че после се сърдеше.Първо ми каза че е проблема в компресора уплатнението му е заминало игра си 2 дни и като събра пак изпускаше припоти се и вика и тръбата е проблема ще я давам на стругар ала бала една седмица и цената ти става 300 лв полудях и му събирай ми колата и частите и си тръгвам той ми вика искам 200 лв аз му викам да си гледа работа и се скрах ме взимам аз отивам правя си тръбата и отивам при Илиян в сервиза почват да монтират и се оказа че сме отремонтирали грешната оставех колата и след 3 часа колата ми беше събрана заредена за 120 лв и останах супер доволен. никога при йонко

Re: Сервиз за автоклиматици

от nasenceto » Пон Юни 11, 2012 17:18 pm

Toчно се връщам от там. Мислих само да питам за цени, ама докато разбера кво става и .... бях готов. 20 лв и 150 грама нов фреон в системата. Поразпитах помощника му и той ми сподели следното: Системата е полу-хермeтична и е нормален разход на фреон. За японските коли, нормата е около 10%, а всички останали до 30% на година. Каза, че при мен всичко е нормално и да мина пак след месец и полвина да я погледне пак (нищо няма да ти струва, пък е хубаво да видим за всеки случай). Подсети ме да не забравя да си измия радиатора. Докато бях там изскочи една огромна Q8-ца и шофьора и се заслуша в разговора ни. Каза че на него до сега 2 кила газ са му доляли, а колата му мязаше да е на не повече от 2-3 години. Йонко само се ухили и каза: "Ми кво да ги прайш...Ауди...нормално е". Господата казаха, че при новите автоматични машини, много често персонала забравял да върне обратно масло и връщал само фреон и после ставало...чудо в компресора. Питах го, ако изфиряса фреона, не бяга ли с него и маслото и ми каза, че няма опасност, само ако има някоя добра "пробойна". Аз си милих, че бягат заедно и е опасно системата да остане без мазане.
PS: Комабайна точно излизаше :lol:

Re: Сервиз за автоклиматици

от sawo » Пон Юни 11, 2012 11:24 am

Ами за час не знам да се запазва, по принцип се минава бързо, стига да не уцелиш някой наплив от хора - в петък към 18ч отидохме с приятел, имаше една или две коли преди нас, наредихме се, след 5-10 минути дойдоха още 4-5 коли, бус и след това още няколко коли... :D

Върнете се в началото