КАСКО - КЪДЕ?

Добави отговор


С помощта на CAPTCHA се убеждаваме, че сте човек, а не робот.
Усмивки
:bigboss: :blackeye: :blinkblink: :closed: :dancing: :ebay: :gamer: :google: :grin2: :haha: :heat: :helpme: :crazyeye: :confused2: :imsorry: :mafia: :chaingun: :cute: :Alvarin: :D :) :beroe: :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :cheers: :smoukin: :tongue: :angry: :spank:

BBCode е Включен
[img] е Включен
[url] е Изключено
Усмивките са Включени

Преглед на тема
   

Разгърни Преглед на тема: КАСКО - КЪДЕ?

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от System_error » Чет Фев 28, 2013 21:34 pm

ДА "ъп"-на малко стара тема...
Останах отново приятно изненада от БУЛИНС. Камъче ми беше направило звезда на предното стъкло и от днес съм с ново, сменено с оригинално. Пише си Renault и Saint Gobain на него и си е всичко квото трябва, като специалните му отвори, затъмнениея и гелове за сензорите. Отново ме бяха пратили при един от скъпите, но качествени сервиз (М-Консепт). E. тоя път останах малко разочарован от сервиза, щото явно са бързали и имах неща за дозакачане и щракане след тях, ама бая автопарк бяха събрали за ремонтиране.

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от John3V » Пон Сеп 17, 2012 16:50 pm

ДЗИ - нямам забележка!

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от klox » Чет Май 31, 2012 17:20 pm

Аз повече от 5 години съм към Алианс (Allianz) и съм си доволен. Проверявал съм в 3 други цената е с около 10-15 лв разлика.

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от sawo » Чет Май 31, 2012 15:38 pm

zv3rA написа:По експертна оценка е! А "експерта" е един селянин, дето ми обясняваше на мен и на трима от сервиза, че водния радиатор се лепял и нямало проблеми. Той бил майстор толкова радиатори бил лепил, че и сме си нямали на представа. Аз дето не разбирам знам, че радиатора се разширява и свива от нагряване и охлаждане и няма как да се залепи. НЕ искаше нищо да пише. Толкова се ядосвахме с него, че просто няма накъде .. по едно време ми се искаше .. уфф остави, че започнах пак да запалвам. И какво стана накрая даже се вътрихме. Ии 100% няма да остана на булинс ! Дочух, че Alianz били много коректни, навреме изплащали парите и т.н. ?
Защо не го накара да ти го залепи и да ти напише гаранция за ремонта :) А и за такива неща както казах си има лек - аз си направих каското през брокери, които си имат хора, които ги лекуват много добре такива разбирачи :) Два шута в радиатора и айде да видим какво ще лепи :D

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от nasenceto » Чет Май 31, 2012 7:58 am

Чувам от познати добри неща и за Generali.

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от zv3rA » Чет Май 31, 2012 0:38 am

По експертна оценка е! А "експерта" е един селянин, дето ми обясняваше на мен и на трима от сервиза, че водния радиатор се лепял и нямало проблеми. Той бил майстор толкова радиатори бил лепил, че и сме си нямали на представа. Аз дето не разбирам знам, че радиатора се разширява и свива от нагряване и охлаждане и няма как да се залепи. НЕ искаше нищо да пише. Толкова се ядосвахме с него, че просто няма накъде .. по едно време ми се искаше .. уфф остави, че започнах пак да запалвам. И какво стана накрая даже се вътрихме. Ии 100% няма да остана на булинс ! Дочух, че Alianz били много коректни, навреме изплащали парите и т.н. ?

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от sawo » Сря Май 30, 2012 23:56 pm

Нещо са ви хлъзнали, ама спокойно и вие ще задобреете :) Направи си каско по експертна оценка - мене като ме удариха отиде вещото им лице в сервиза на мой приятел, който в такива филми го вкара, че цената, която ми платиха беше повече от добра :D
Не си мисли, че другите не са така - никой не е забогатял с даване на пари. Повечето застрахователни брокери имат специален човек, който се занимава с тези от каското, за да не си патиш докато им научиш магариите.

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от zv3rA » Сря Май 30, 2012 19:00 pm

От какво съм недоволен ? Ами имах произшествие на другият ден дойдоха снимаха колата, разглобихме я в сервиз, снимаха я и казаха, че до 10 дни ще ми оценят щетата. Минаха 26 дена, като през ден проверявахме какво става и накрая се обадихме в София и какво се оказва, че дори не са изпратили информация, че има щета и т.н. След големи скандали след още 14 дена успяха да оценят щетата и да изплатят парите и какво стана - в сервиз на познати, със сумати отстъпки ремонта излезе - 450лв., а те ни изплатиха 345лв. Не броим, нервите и т.н.

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от dilura » Вто Май 29, 2012 19:11 pm

аз лично 2-ра година съм с в Уника , цената е добра , правил съм 2 щети , без проблем ги приеха , избираш после в кой сервиз - имат списък с такива

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от sawo » Вто Май 29, 2012 16:20 pm

Ако си мислиш, че БулИнс са зле, почакай да идеш другаде, за да видиш какво значи зле :)

Re: КАСКО - КЪДЕ?

от nasenceto » Вто Май 29, 2012 15:50 pm

Я сподели, защо не ти харесват БулИнс, че и аз съм при тях. Преди време си огънах прага в един бордюр и нямах никакви проблеми с тях. Казаха ми че ще ми се обадят от сервиз и след 4 дена всичко беше като ново, а застраховката е доста тънка като цена, пък е на голяма застрахователна стойност. Интересно ми е дали се правят на тарикати, че скоро ще подновявам.

КАСКО - КЪДЕ?

от zv3rA » Вто Май 29, 2012 15:33 pm

Здравейте колеги,
Интересувам се къде е най-добре да си направя пълно автокаско? В момента съм към БУЛИНС, но въобще не съм доволен. Ако може да споделите къде сте правили каско - защо точно там сте избрали?

Върнете се в началото