nasenceto написа:
Бях решил да си трая... ма ме радваш...
Aз да работя стругар - мерак нямам

Мерси. Бачкай си ти... За толкоз си учил толкоз, бачкаш... (в тоя живот има място дори и за такива като теб

) Що ти не дойдеш малко на компа да ми поажеш инженерни знания. Толкова много ще се смея, че ще си наема оператор да те снима за youtube
За комплексарщината - то се видя. Ти първи започна да чоплиш в личния ми живот, в работата ми и т.н (и продължаваш в последния си пост, въпреки многоборйните ми забележки, които ще пропусна, щото от прост стругар оценки за работата си не приемам). Аз те чопля за същото, само да си насяно, че квото повикало-такова се обадило. Просто ползвам твоите приоми, толкоз ли не схвана тоя сарказъм до сега във всичките ми писанки към теб

Не мисля да ти търся уволението, просто да те поставя в неловка ситуация, че да си начуиш мястото в житейската йерархия, в която ти си последно стъпало и го доказваш постоянно. Дали пиша в работно време, ти не можеш да кажеш. Аз съм постоянно на комп и си имам на всеки час почивка. Дали "поназнайваш туй уний за моята персона" доказва само, че много съм те ядосал и изпитваш огромна злоба и най-вече завист към мен

.
За каруцарщината - така е. Като си пиша с каруцари, се старая да сляза до нивото им, че има големия шанс да не те разберат какво точно искаш да им кажеш. Доказано от теб многократно.
Айде успех момко. Дано успееш някога да направиш нещо качествено в тоя живот, че само от пинявене по форумите файда няма. Препоръчвам ти да идеш в градската градинка и там да си чоплиш конспирациите с другите пенсионери. Много ще ти ходи

. Продължавай да дърпаш спящия лъв за опашката и наистина ще разбереш още неща за мен от първо лице. За сега много бързо ми минава (нали съм душа камбана), ама внимавай с виртуалните караници да не се превърнат в реална смехория. Напомням ти, че скоро се очертава да сме заено на фирмен банкет. Дръж се естествено и балансирай малко поведениет си!
PS: Мислиш ли все пак да си пишеш по темата или те хвана срам от липсата на знания и информираност по толкова "конспиративни" теми

Сега ме чуй ти! Хората са казали, че не е важно какво работиш, а как го работиш. Да се правиш на нещо повече от някой друг, само щото си мислиш, че си с по-престижна работа, е проява на неведение и комплексарщина! Откъде си сигурен, че няма да се справя с твоята работа? Пробвал ли си ме? Или смяташ, че като не съм си купил диплома като тебе, съм на по-ниско ниво ли? Или май е обратното? И като не познаваш работата на другия, отде знаеш, че той е ПРОСТ еди-какъв си? Като смяташ, че е толкова проста работа, ела и пробвай, чак тогава ще имаш правото на да определяш.
За личния живот, отново бъркаш определенията. Работата ти е СЛУЖЕБЕН живот, личен е, когато си в извънработно време, или отпуска, както съм аз сега. Както виждаш, аз не ти се меся, кога си се женил, коя е жена ти, кога ще те гони, къде и как ще караш отпуската, и прочие, нещо, което ти редовно правиш, отново признак за малоценност и комплекси. Дори не обсъждам, защо не ходиш на сбирките на форума, макар че ми е пределно ясно, беше ми достатъчно само, когато те видях, като идвахте с италианците. Както казах, имам си принципи, не злоба, иначе бих паднал на твоето ниво.
Можеш да ми търсиш каквото искаш уволнение, просто не си наясно, с какъв човек имаш работа. Не можеш да разбереш, че на мен изобщо не ми дреме, какво уволнение ще ми търсиш, вече го изразих в предния си пост. Там, където аз съм работил, ти дори и насън няма да бъдеш, та да ми даваш акъл, за какво ли не! По-добре, мисли за себе си, теб не те виждам, ако се озовеш на улицата. Бъди спокоен, аз чужди уволнения не търся, но което си направиш сам, никой не може да ти го направи!
Ще ти кажа и нещо друго. Язък ти за висшето, щом пишеш с грешки, за разлика от ПРОСТИТЕ тука.
И накрая, дали ще бъдем на банкет не знам, но си спести акълите, как да си балансирам, каквото и да е, по-добре ти го направи! И какъв ще е тоя банкет, като сме в различни фирми, кой ще е домакин, и кой гост?
ПС. Ето ти едно от работните ми места, където съм бил, сравни го, дали прилича на инженеринга?
http://www.zdas.cz/ru/content.aspx?catid=10