Препоръчайте ми автошкола за категория С

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Препоръчайте ми автошкола за категория С

Мнение от Nirvana »

Колеги,
моля препоръчайте ми автошкола за категория С за в нашия град. Ако някой е карал курсовете и има положително отзиви ще съм благодарен да сподели с мен.

Мерси предварително!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Re: Препоръчайте ми автошкола за категория С

Мнение от mupk0 »

Аз бих изказал само положителни мнения за Паунов,но това е малко относително.Почти всеки си рекламира неговата фирма.При мене преди 5г нямах никави проблеми
Аватар
zahar4e24
Потребител
Потребител

Мнение от zahar4e24 »

И аз миналата година карах при Паунов доволен останах.

Но първо ще трябва да минеш един психо преглед преди да започнеш курса, ако нямаш такъв разбира се.

Ех тук http://listovkite.com/catc.php може да си ги решаваш онлайн бях ги научил наизуст всичките :cheers:
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Аз имам за категория В, това означава ли, че пак ще минавам психо? Доколкото разбрах е само листовки + практика.

Мисля си за Паунов или Данаил Димитров, ама Паунов е с едно тромаво Ивеко, а Данаил е с Мерцедес.
Чудя се още...
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
zahar4e24
Потребител
Потребител

Мнение от zahar4e24 »

Отпред на удостоверението има едни квадратчета с отметки ако си ги отметнал тези " С1" "С" "Превоз пътници и товари" няма да имаш нужда да минаваш психо а и валидността му е 3 години вече не е безсрочно, аз тая година го карах в детска поликлиника 34лв е взима се много лесно.... :cheers:
ама Паунов е с едно тромаво Ивеко
то не ти трябва кой знае каква скорост да развиваш из града мен ако питаш за сефте се качвах камион да карам тогава, по- лесно се кара и от лека кола така че както решиш ивекото е по късо от мерцедеса на Д.Д
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от belata »

Каква е цената на курса за "Ц" сега,че и аз трябва да го карам...
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Nirvana написа:Аз имам за категория В, това означава ли, че пак ще минавам психо? Доколкото разбрах е само листовки + практика.

Мисля си за Паунов или Данаил Димитров, ама Паунов е с едно тромаво Ивеко, а Данаил е с Мерцедес.
Чудя се още...
То за B е само очен, няма психо.
Аватар
zahar4e24
Потребител
Потребител

Мнение от zahar4e24 »

Цена "С" 520лв.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Цената е "безплатна", с ваучер по програма Аз мога повече съм. 600 лв ми ги дават от бюрото по труда за курса (това е само за работещи).

Верно, Ивекото по-късо ли е? Не че има значение, ама все пак като за из града да не го мисля :)
qawsedr88
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от qawsedr88 »

аз карах при данаил димитров,цената последно беше 500лв ... мерцедеса се кара много лесно , с камиона караш само по по-големите улици , няма да те вкарва в тесните :) така че спокойно и да те вкара яко е :) :lol: инструктура се казва Александър и е синът на Данаил Димитров ... телефона му е 0888 21 87 96 звънкай и го питай за цени и подробности , в офиса имат тренировачна машина за психото ... отиваш един ден и решаваш и листовки за психо и машината :) имам и листовките за психото,а листовките за C ти ги даваха от офиса като се записваш за курса... сега не знам дали са още на листи или на компютър ,защото аз го карах преди 1 година някъде :)
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Благодаря ти за информацията qawsedr88,
ще се чуя с него при първа възможност.
Публикувай отговор