Препоръчайте ми автошкола за категория С
- Nirvana
- Старо куче медалист

Препоръчайте ми автошкола за категория С
Колеги,
моля препоръчайте ми автошкола за категория С за в нашия град. Ако някой е карал курсовете и има положително отзиви ще съм благодарен да сподели с мен.
Мерси предварително!
моля препоръчайте ми автошкола за категория С за в нашия град. Ако някой е карал курсовете и има положително отзиви ще съм благодарен да сподели с мен.
Мерси предварително!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- mupk0
- Потребител

Re: Препоръчайте ми автошкола за категория С
Аз бих изказал само положителни мнения за Паунов,но това е малко относително.Почти всеки си рекламира неговата фирма.При мене преди 5г нямах никави проблеми
- zahar4e24
- Потребител

И аз миналата година карах при Паунов доволен останах.
Но първо ще трябва да минеш един психо преглед преди да започнеш курса, ако нямаш такъв разбира се.
Ех тук http://listovkite.com/catc.php може да си ги решаваш онлайн бях ги научил наизуст всичките
Но първо ще трябва да минеш един психо преглед преди да започнеш курса, ако нямаш такъв разбира се.
Ех тук http://listovkite.com/catc.php може да си ги решаваш онлайн бях ги научил наизуст всичките
- Nirvana
- Старо куче медалист

Аз имам за категория В, това означава ли, че пак ще минавам психо? Доколкото разбрах е само листовки + практика.
Мисля си за Паунов или Данаил Димитров, ама Паунов е с едно тромаво Ивеко, а Данаил е с Мерцедес.
Чудя се още...
Мисля си за Паунов или Данаил Димитров, ама Паунов е с едно тромаво Ивеко, а Данаил е с Мерцедес.
Чудя се още...
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- zahar4e24
- Потребител

Отпред на удостоверението има едни квадратчета с отметки ако си ги отметнал тези " С1" "С" "Превоз пътници и товари" няма да имаш нужда да минаваш психо а и валидността му е 3 години вече не е безсрочно, аз тая година го карах в детска поликлиника 34лв е взима се много лесно.... 
то не ти трябва кой знае каква скорост да развиваш из града мен ако питаш за сефте се качвах камион да карам тогава, по- лесно се кара и от лека кола така че както решиш ивекото е по късо от мерцедеса на Д.Дама Паунов е с едно тромаво Ивеко
- belata
- Старо куче медалист

Каква е цената на курса за "Ц" сега,че и аз трябва да го карам...
- zvezda
- Потребител

То за B е само очен, няма психо.Nirvana написа:Аз имам за категория В, това означава ли, че пак ще минавам психо? Доколкото разбрах е само листовки + практика.
Чудя се още...
- zahar4e24
- Потребител

Цена "С" 520лв.
- Nirvana
- Старо куче медалист

Цената е "безплатна", с ваучер по програма Аз мога повече съм. 600 лв ми ги дават от бюрото по труда за курса (това е само за работещи).
Верно, Ивекото по-късо ли е? Не че има значение, ама все пак като за из града да не го мисля
Верно, Ивекото по-късо ли е? Не че има значение, ама все пак като за из града да не го мисля
-
qawsedr88
- Начинаещ

аз карах при данаил димитров,цената последно беше 500лв ... мерцедеса се кара много лесно , с камиона караш само по по-големите улици , няма да те вкарва в тесните
така че спокойно и да те вкара яко е
инструктура се казва Александър и е синът на Данаил Димитров ... телефона му е 0888 21 87 96 звънкай и го питай за цени и подробности , в офиса имат тренировачна машина за психото ... отиваш един ден и решаваш и листовки за психо и машината
имам и листовките за психото,а листовките за C ти ги даваха от офиса като се записваш за курса... сега не знам дали са още на листи или на компютър ,защото аз го карах преди 1 година някъде 
- Nirvana
- Старо куче медалист

Благодаря ти за информацията qawsedr88,
ще се чуя с него при първа възможност.
ще се чуя с него при първа възможност.