Най големия престъпник някога.

Извършавте разни услуги в Стара Загора ? Тука е мястото да пуснете обява за това. Имате "майстори" и са банда некадърници, тука е мястото да разкажете за вашите премеждия за да могат и останалите потребители да се пазят от тях.
Правила на форума
Форума е само за областа на УСЛУГИТЕ. Всички теми да се пишат на кирилица и да са добре оформени, без олигофренски изпълнения и писане само с главни букви. Подобни теми ще бъдът изтриване без предупреждение.
Потребителски аватар
creitars
Потребител
Потребител
Мнения: 151
Регистриран: нед юли 31, 2011 9:32 am
skype: creitars
Местоположение: Стара Загора

Най големия престъпник някога.

Мнение от creitars » чет фев 21, 2013 17:51 pm

ХАЙДЕ СЕГА ПОНЕЖЕ МНОГО ГО ЗАЩИТАВАТЕ ВИЖТЕ КОЙ НИ Е УПРАВЛЯВАЛ ПРЕЗ ТЕЗИ 3 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА МАЙ ИЗЛИЗА ЧЕ СМЕ ИМАЛИ ЗА ПРЕМИЕР НАЙ ГОЛЯМАТА МУТРА НА БЪЛГАРИЯ ВИЖТЕ СЪЩО СЪС КАКВИ ХОРА ИМА ФИРМИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ И ВИЖТЕ СЪЩО ДАЛИ ТЕЗИ ХОРА В МОМЕНТА С КОИТО ИМА ФИРМИ НЕ СА НАЗНАЧЕНИ НЯКЪДЕ НА РАБОТА В ДЪРЖАВАТА И СИ ЛАПАТ ПАРИЧКИТЕ А ВИЕ МИ ГИ ЗАЩИТАВАТЕ КОГА БЕ НАРОДЕ КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИШ ?!?!?
Бойко Методиев Борисов е роден на 13 юни 1959 година в Банкя
УЧАСТИЕ ВЪВ ФИРМИ:

1. Ипон-1"ООД, регистрирана на 13.09.1991 год. на адрес София, ул. "Раковски" 209. В тази фирма Бойко Борисов е съдружник с баща си (Методи Борисов Георгиев), Живко Делчев Делчев и Павел Методиев Алексиев.
2. "Ипон-2"-ООД, регистрирана в края на 1992 год. на същия адрес, в която е съсобственик с Цветелина Бориславова Карагьозова.
3. "Ипон-Агенция за сигурност и охрана"-ООД, регистрирана през м. април 1998 год. на адрес: София, ул."Гечкенли" 4. Съдружници и управители - Владимир Петев и Васил Калугеров. Изпълнителен директор - Младен Георгиев.
4. "Интербулпред"-АД, регистрирана през есента на 1997 год. на адрес София, бул."Г.М.Димитров", бл.3, ет. 6. и уставен капитал 1 млн.лв. Съвет на директорите - Бойко Борисов, Евстати Гюров, Чавдар Чернев, Румен Николов, Димо Кръстинов, Владимир Петев.
5. "Тео Интернационал"-АД, Бургас - до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата". Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев.

В периода 1994–1997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик – Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов “Пашата” изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма “Ипон”.
6. "Джи енд Би травъл къмпани", регистрирана през есента на 1994 год. и свързана със СИК. Съдружници са Бойко Борисов, "София Делта"-ООД и др. През април 1996 год. фирмата е одобрена за купувач на 55 % от акциите на грандхотел "София" за 595 млн.лв. (8,5 млн. долара). Впоследствие сделката е разтрогната, поради неизплащане на първата вноска.
7. "Прахайм"-ООД - Червен бряг, учредена през 1996 год. Дейност – производство на сапуни и миещи препарати. Съдружници - Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и "Прайм инвестмънт тръст"(един от учредителите и основните акционери на ТСБанк,). Управители – Цветелина Бориславова и Алипи Алипиев.
8. "Будоинвест"-ООД Съдружници: Румен Цветков, Алексей Петров, Бойко Борисов (до м.август 1998 год.)
9. "Би енд Пи Комерс"-ООД, регистрирано през м.май 2001 год. на адрес: София, ул. "Любен Каравелов" 83, ет. 2. Съсобственици - Бойко Борисов и Пламен Тачев Петров.
10. "Цебра"- ООД, регистрирано през 1994 год. Съдружници - Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Живко Делчев.
11. Ти Би Ай - 97". Съдружници - Бойко Борисов, Тодор Толев.
12. "Сириус-2"- ООД, регистрирано през 1992 год.Собственици – Бойко Борисов и Цветелина Бориславова.
13. "Химтекс"- АД. Членове на съвета на директорите Бойко Борисов, Цветелина Карагьозова и Мирослав Дерменджиев до 1997 год. Впоследствие в СД на дружеството влиза майката на Цветелина.

БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ1. Цветелина Бориславова Карагьозова, род. 27.09.1958 год. в София, председател на Надзорния съвет на СИБанк, разведена.
Баща й - Борислав Карагьозов, преди 1989 год. е бил служител на ПГУ- ДС и е работил като материално отговорно техническо лице към български посолства (САЩ, Индонезия, Румъния).
Майка й - Веселина Карагьозова, род. 28.06.1929 год. е акционер е в "Кемисол"- АД, Стара Загора – дружество, търгуващо с химически продукти.
Тя има две дъщери от разтрогнат брак със Стефан Абаджиев (син на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП и бивш посланик в Румъния Иван Абаджиев).
До 18-годишната си възраст Цветелина живее със семейството си предимно зад граница. В Букурещ завършва гимназия към руското посолство.
В Румъния започва да следва философия, но след една година прекъсва, поради завръщане на семейството й в България. В София Цветелина завършва английска и испанска филология. Докато следва, започва работа в международния отдел на СУ.
След завършването, известно време работи в свързаното със спецслужбите външнотърговско дружество "Инко". По същото време следва и в УНСС, специалност "Международни икономически отношения". Първоначално е представител за Балканите на международна компания за автоматизирани системи. Впоследствие работи в стопанско обединение "Гъвкави автоматизирани производствени системи" (ГАПС). През 1989 год. напуска ГАПС и започва частен бизнес.


1.Участие във фирми и други стопански организации:a` "Бентонит" - Кърджали (собственост на СИБанк - пряко и чрез офшорни фирми) - собственик и управител. Предприятието е закупено в периода 1998 – 1999 г. от РМД с участието на частни фирми, като сделката е финансирана от свързаната със Славчо Б. Христов БРИБ. Понастоящем има назначена прокурорска проверка за произхода на парите за неговата приватизация като част от разследването на кръга “Капитал”.

a` "Консорциум каучукова индустрия"- АД, София - член на Съвета на директорите;

a` "Ай Ти Пи - България"- ЕООД - собственик и управител;

a` "Интерпрайм тобако"- ООД - съдружник и управител. Във фирмата участва Румен Николов “Пашата” чрез фирмата си “Арена 95”.

a` “Ипон-2"-ООД – съсобственик;

a` “Прахайм"-ООД - Червен бряг – съуправител;

a` "Цебра"- ООД (която от своя страна е съдружник в "ИПОН - Агенция за сигурност и охрана" – ООД) – съдружник;

a` "Сириус-2"- ООД – съсобственик;

a` "Химтекс"- АД - член на Съвета на директорите

"Трол", Лихтенщайн (офшорна фирма) - управител на търговското представителство на фирмата в България. Представителството се помещава на адреса на "Ипон";

председател на фондациите “Екофонд-Ра” и “Българска медицина” (свързана със Славчо Б. Христов). Двете фондации” държат 9.87% от акционерния капитал на СИ Банк.

От м.октомври 2001 год. Цветелина Бориславова е председател на Надзорния съвет на СИ Банк. Договорено е на среща в Гърция през пролетта на 2001 год., на която присъства и Бойко Борисов.

На 27.03.1997 год. е взривен джипа й, вследствие на което е тежко ранена и претърпява няколко операции.2. Бизнес-партньори:Павел Алексиев, съдружник в Ипон-1" ООД. Фигурира в редица други фирми, по-интересните от които са в структурите на гравитиращия около КТ "Подкрепа" "Елтекс холдинг". Някои от фирмите на Алексиев са в списъка на т. н. кредитни милионери, а други са свързани с "Отворено общество" и Георги Прохаски. Алексиев е бил собственик на "Солекс" - с. Петърч - един от най-крупните длъжници на фалиралата БЗК.

Владимир Цонков Петев, род. 1959 год. във Варна, съдружник в "Ипон-Агенция за сигурност и охрана" ООД. Бивш служител в СГУ – ДС. Един от най-близките приятели на Бойко Борисов. Служили са заедно в ШЗО-Плевен и съвместно са тренирали карате.

Васил Калугеров, съдружник в "Ипон - Агенция за сигурност и охрана" ООД, бивш началник на охранителна полиция в СДВР. След напускането на МВР работи в "Ипон". До 1999 год. е съдружник в "Россия.Ком"-ООД. Заедно с бившия директор на СДВР Ангел Трифонов Трифонов е съдружник във "Флай инс"-ООД, София. Освободен в началото на 2000 г. и мястото му като съсобственик е заето от "БИУМ-99"-ЕООД – фирма на Б. Борисов, регистрирана през м.май 1999 год. в София, ул."Карнеги" 3 с капитал 5 млн.лв. и управител Йордан Здравков Йорданов. (Всъщност собствеността на Борисов в "Ипон" понастоящем е чрез "БИУМ".)

Младен Георгиев, управител на "Ипон - Агенция за сигурност и охрана" ООД. Към 1991 год. е бил шофьор и автомобилен механик в ЦСБОП. За известен период е оглавявал сектор "Автотранспорт" в същата служба. Завършил задочно школата в Симеоново, а впоследствие и право, след което е назначен за оперативен работник в сектор "Вътрешен тероризъм" - ЦСБОП. Освободен е със заповед на тогавашния директор Кирил Радев, като истинската причина е връзки с престъпни и силови групировки. Започва работа в "Ипон" и през лятото на 2001 год. пряко отговаря за охраната на царица Маргарита.

Иво Каменов Георгиев, член на Съвета на директорите Тео Интернационал"-АД, Бургас. Завършил ВИФ и защитил най-висок дан киокушинкай в Япония. Член на ръководството на “Химимпорт”. Един от главните съдружници във фирмите на империята ТИМ – варненска групировка, чието име се свързва с прокурора от Върховна касационна прокуратура Николай Колев. Започнала с охранителен бизнес и съмнения за участие в трафик на крадени коли. Извоювала правото на независима дейност след серия от сблъсъци с ВИС, СИК и „Аполо и Болкан". През 1996 г. участвала в престрелка с хора на бившите барети заради контрола на проститутките на Златни пясъци. През 1998 г. обвинена, че е взривила колата на собственика на, бургаската телевизия СКАТ, кандидатстваща да купи „Варна кабел". Заподозряна и в извършено през 1997 г. покушение срещу Иван Чолаков - тогавашния приватизатор на Варна. Понастоящем собственик на телевизия “М САТ”, “Химимпорт”, 30% дялово участие в Централна кооперативна банка (чрез офшорни фирми)

Евстати Борисов Гюров, род. 1959 год. в София, член на СД на "Интербулпред" АД и съдружник в "Джи енд Би травъл къмпани"(чрез "София Делта"-ООД). След 1982 год. е работил по линия на ДС в 05 РПУ и IV управление на ДС (икономическо направление), София. Напуснал системата на МВР и започнал частен бизнес през 1988 г. Кредитен милионер. Засичан във връзки с чеченски групировки.

Димо Генчев Кръстинов, член на СД на "Интербулпред" АД. О. з. офицер от ПГУ- ДС, близък с Максим Димов и Чавдар Чернев.

Чавдар Антонов Чернев, член на СД на "Интербулпред" АД и съдружник в "Джи енд Би травъл къмпани" (чрез "София Делта"-ООД). Бивш зам.началник по ДС на 02 РПУ, София. Директор на столичното управление на МВР през 1990-1991 г. (в периода на създаването на борческите структури; разрешил получаването на оръжие от група борци, извършили първата афиширана публична демонстрация на сила и законова недосегаемост през м. август 1991 г. - охраната на ресторант "Ла Страда" във ВС "Дюни" открито се противопоставя на извършването на полицейска проверка във връзка с осъществено тежко престъпление.). Сега бизнесмен и възлова фигура в кръга “Банкя”. Близък с Лора Виденлиева, Максим Димов, Виктор Вълков, Ивайло Трифонов Чернев, с които има съвместен бизнес. Неговият брат Тихомир Чернев от митнически инспектор на летище София е преназначен за главен секретар на ГУ “Митници” през 2002 г.

Румен Гоцов Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД. Род. 26.05.1962 год. в с. Миланово, Благоевградско, член на СД на "Интербулпред"-АД българомохамеданин, бивш служител от спецотряда за борба с тероризма, един от лидерите на силовите структури в България. Съдружник в "Интергруп" (на "СИК"), "Интерпетролеум", ЗК "Спартак", "Ин- 80", "Сенатор-ПМ", "Ай-Джи-ЕМ"- АД, "Цебра"- ООД, "Тео интернационал"- ООД, "Ремекс"- ООД и др. Шеф на фирма "Омега- 93", собственик е на "Арена- 95". Според публикувания през януари 1998 год. списък на "кредитните милионери", "Тео интернационал"- АД има необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1,27 млрд.лв.;

Живко Делчев Делчев, съдружник в Ипон-1" ООД и "Цебра" ООД. Има съвместна фирма с гравитиращия към СИК Рахмат Сукра – бивш борец, участващ чрез фирмата си “Бухал” в ПИМБ – банка публично известна като “банката на мутрите”. (Доклад на МВР от 1996 г.: "Като най-фрапиращ пример може да се посочи фактическото обсебване на ПИМБ от силовата криминално проявена групировка, действаща под прикритието на ЗПАД „СИК" и „Интергруп" АД." Всъщност освен „Интергруп" и „СИК" в ПИМБ участвуват и фирмите „Бухал" на Рахмат Сукра, „Омега" на Румен Николов - Пашата и др. Непосредствено след овладяването на банката в управителните й органи пряко участвува Младен Михалев - Маджо и Венцеслав Стефанов, които после формално се оттеглят. Наличието на подопечна банка е насъщно за мутрите, за да прекарат през нея натрупаните чрез рекет пари и да участвуват в приватизационните сделки - тъй като при приватизация с кредит необходимостта от доказване произхода на капитала отпада. …ПИМБ бе извадена от списъка за поставяне на банки под особен надзор, въпреки че финансовото й състояние бе по-тежко от това на някои банки, спрямо които беше приложена тази мярка. При това трябва да се подчертае, че опитите да се прави изкуствено дишане на ПИМБ са с по-стара дата. С рефинансирането в размер на 5 550 000 000 лв. от ДСК тя е втората поред след Бизнесбанк в класацията на банките, преживяващи чрез парите на българските спестители. При това огромната част от тях са излети в трезора на мутрите през първите шест месеца на 1996 г.")

Алипи Алипиев, управител на “Прахайм" ООД - Червен бряг. Бивш служител на ПГУ-ДС. Според източници за известен период е имал интимна връзка с Цветелина Бориславова. Бил е привлечен от нея в управлението на СИБанк и напуснал по собствено желание през м. септември 2002 г. По негови твърдения истинската причина е натиск от страна на Цветелина Бориславова след отказа му да подпише искано от нея отпускане на необезпечен кредит на частна фирма.

Румен Цанков Цветков, съдружник в "Будоинвест" ООД. Известна фигура от силовите структури. До средата на 90-те години ръководи фирма "Реал", която е собственост на "Мултигруп" и осъществява вътрешната охрана на сградите и обектите на групировката.

Алексей Илиев Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД. Род. м. април 1962 г., бивш служител от спецотряда за борба с тероризма (до 1990 год.). Съосновател на сдруженията “Съюза на бившите барети”, "Българска национална федерация карате" и "Гражданска самозащита". Член на консултативния съвет на Гражданския съюз за стопанска инициатива и надзора на Националния осигурителен институт. Съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак". Участва в управата на "Лев интеркорпорация", "Квон България", Спартак-холдинг, "Булпетролиум”. Заподозрян за участие в наркотрафик. Прострелян и ранен в София през м. август т. г. от неизвестен извършител, което е втори опит за покушение срещу него след раняването му в крака през м. март 1999 г.

Пламен Тачев Петров (“Кашика”), съдружник в “Би енд Пи Комерс” – ООД – бивш служител във фирма “Василка”;

Мирослав Григоров Дерменджиев, член на СД на "Химтекс"- АД. Ръководил "Макском холд" (фирма - кредитен милионер), бил е изп. директор на фалиралата "Елитбанк", близък с Иво Георгиев. Контактувал е с Андрей Луканов.

Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97". Участвал в контрабанда на цигари. Близък роднина на бившия началник служба “Полиция”-СДВР Емил Миланов и ген. Емил Танев (за които има много сведения за поддържани нерегламентирани контакти с криминално проявени лица и причастност към незаконосъобразни действия). Бивш съдружник на Ангел Стойчев – бивш зам.-началник на СГУ-МВР, сега бизнесмен, свързан с кръга “Банкя”, участник в контрабандни схеми. Бил е в бизнесотношения със Славчо Боянов Христов във фирма "Норд" ООД. Председателят на съвета на директорите на тази фирма Владимир Петев е съдружник от своя страна с Георги Лялев - член от управителното тяло на бившата СИК, уредил издаването на документи за завършено висше образование на Младен Михалев “Маджо” и Румен Николов “Пашата” от Благоевградския университет.3. Доверени служители в системата на МВР и спецслужбите:О.з. ген. Атанас Атанасов. Макар и извън системата на МВР запазва пълен контрол над НСС чрез: назначените негови доверени лица за ръководители на всички по-важни звена в службата; назначените от него и ръководени понастоящем от приближения му Иван Драшков 22-ма офицери на прикритие; изградената лична агентурна мрежа – от 4 до 6 лица във всички сектори на НСС, повечето от които продължават да са действащи служители; преснетите, изнесени и активно ползвани понастоящем от него огромен брой оперативни дела, сигнали и други материали.

С позиции в системата на МВР и спецслужбите, поставени в услуга на Бойко Борисов (макар и не в толкова разгънат мащаб), разполагат Богомил Бонев, Сашо Попов (бивш началник на кабинета на Богомил Бонев), Бриго Аспарухов.

Ген. Васил Василев – директор на ДНСП. Като редови служител по "стопанска линия" в РУ-МВР - гр. Сливница наказван за кражба на бензин, а също така засечен с помощта на СРС да предлага подкуп с цел предрешаване изхода на футболен мач, за което е наказан с "непълно служебно съответствие". Издигнат за зам.-началник на РДВР-София с протекцията на Александър Сталийски пред тогавашния вътрешен министър Йордан Соколов. Като полицейски началник в РДВР – София разпоредил предоставянето на различни фирми на места за рекламни пана по протежение на магистралите "Тракия" и "Хемус". Поддържал е тесни връзки с Боян Петракиев "Барона" и Васил Илиев (ВИС). Отстранен от длъжност от системата на МВР през 1995 г. поради констатирани сериозни слабости в работата му при извършена проверка от служба "Инспекторат" - МВР. Преминал работа в служба “Сигурност” на “Тексимбанк” по линия на събирането на т. нар. лоши кредити, при което установил връзки и използвал съдействието на силовите лидери Юри Галев, Георги Илиев (ВИС) и др. за връщане на дългове към банката. Назначен за директор на РДВР- София през 19997 г. от Богомил Бонев. Издигнат за директор на ДНСП през 1998 г. с протекциите на Евгений Бакърджиев и Йордан Соколов. Брат му е митничар на Калотина. Счита се, че Василев е един от организаторите на контрабандната дейност на ГКПП-Калотина, заедно с:· Иван Илчов - началник митница;

· Боби Соколов - началник ГКПП;

· Николай Стефанов - зам.началник РГС по ГКПП (през 1994 г. е почивал на Китен с група митничари на разноски на Ангел Кръстев “Геле Черния”, като “награда” за оказаната помощ по осъществяване на контрабандния трафик в периода на югоембаргото);

· Христо Ангелов - началник РГС.

Данните са, че в периода на управлението на СДС Иван Илчов е предавал парите на Димитър Маринов - директор на РМД-София, а Николай Стефанов - на шефа на НДГП Валери Григоров и ген. Василев. Пак тогава е получавал по 500 ДМ на всеки камион преминал през който и да било ГКПП в страната. Според негови изказвания половината от парите е предавал на Ева Соколова, а 10% - на бившия главен секретар на МВР Божидар Попов.

Ген. Красимир Петров, директор на РДВР- Бургас. Започнал работа в системата на МВР като районен инспектор. Бил е командир на СОБТ ("баретите") през периода на мащабния контрабанден трафик на гориво и други стоки през западната граница (1992 – 1995 г.). Налице са конкретни сведения, че е осигурявал охраната на ТИР-ове на Георги Агафонов, пренасящи цигари по трасето Бургас - ГКПП Калотина (стоката не е била собственост на Георги Агафонов, а на други лица и фирми). През 1995 - 1997 г. е директор на СДВР. Впоследствие последователно работи към звеното за сигурност на БРИБ (данните са, че понастоящем банката е напълно източена) и шеф на охранителната фирма "ЛУКома" на "ЛУКойл-Нефтохим", чийто тръбопроводи се охраняват от “Ипон”. Издигнат за директор на РДВР-Бургас от Бойко Борисов на мястото на Георги Пенев (осигурявал чадър над производството на фалшиви цигари във фабриката на Бойко Борисов в Крайморие, “пенсиониран с почести” и назначен за регионален директор на “Ипон”). Ползва се с доверието на Стефан Софиянски и Богомил Бонев.

Полк. Иван Драшков, зам.-директор на НСС. В системата на МВР работи от 1985 г. (ВГУ ДС - 04 отдел, "немското" отделение). Напуснал през 1991 г. по собствено желание и започнал частен бизнес. През 1992 г. е върнат в НСС-МВР (заявен мотив от него – “Навън е много трудно. Няма "служба за родината", няма "България", просто бизнесът им не върви, няма пари, няма изгледи за успех в търговията”). Израства в йерархията (началник на “руския” сектор "Б - 02" от началото на 1997 г. и зам.-директор на НСС от м. октомври 1999 г.) с помощта на кръга “Банкя” (основно Чавдар Чернев) и бизнесмените Димитър Събев, Петър Манджуков и др. Връзката и сближаването с тях осигурява чрез брат си Петър Драшков – дипломат от кариерата, изп. директор на БОДК през 1994 г., когато е изведен от системата след скандал и следствие за отклоняване на средства. Семеен приятел с ген. Атанасов (посрещали са заедно Новата година`2001 в х-л “Кемпински – Зографски, луксозният апартамент на генерала в жк. Белите брези от контингента на БОДК е предоставен от Петър Драшков). Като зам. директор на НСС е изпълнявал негови поръчки по разработката на политически дейци и други неудобни по времето на управлението на СДС лица. Има сведения от митничари, че е осигурявал чадър над контрабандните канали. Петко Петков - бивш директор на РМД – София и ключова фигура в осъществяваната по време на кабинета “Костов” контрабанда, като нещатен сътрудник на НСС е бил ръководен от Иван Драшков. Понастоящем близките връзки между Драшков и ген. Атанасов не са прекъснати. Участвал е в срещи на последния с Бойко Борисов.

Полк. Огнян Атанасов, директор на ДОИ-МВР. Заел длъжността след отстраняването на предишния директор Румен Паров, за когото предоставил събрани от него компрометиращи сведения. Понастоящем приближен на гл. секретар на МВР и използван от него за изпълнение на частни поръчки за проучване на интересуващи го лица и фирми. Свързан с регистрираната на действаща понастоящем секретна квартира на ДОИ-МВР и изпълняваща частни проучвателни задачи по следене и наблюдение на обекти Асоциация на бившите служители от II отдел на ДС и БОИ-МВР. (При учредяването на Асоциацията присъстващият представител на ДОИ-МВР - началник отдел “легендировка” Владимир Русчев, открито обявява, че идеята за създаването на организацията е на Огнян Атанасов.) Приближен на Трендафил Трайков (прокурор от ГП с много налични данни, вкл. публикации в пресата, за корупционна обвързаност), Пламен Владимиров (шеф на столичната общинска фирма “Пътни съоръжения и мостове”, поел изплащането на някои разходи на О. Атанасов и негови приятели - GSM-сметките и СОТ на бившия юристконсулт на БОИ, сега военен прокурор, Данчо Данев).

Полк. Стоян Велчев - зам.-директор на СДВР. Съученик и лично доверен на Бойко Борисов. Засичан в срещи с Косьо “Самоковеца” (вкл. и като участник в даден от него банкет в началото на т. г. в хотел на “Боровец”, заедно с Николай Григоров - зам.директор на СДВР и протежирания от директора ДНСП Васил Василев Цветан Сечанов – началник служба "Полиция" в РДВР – София окръг). Бил е началник сектор “Убийства” – СДВР в периода на създаването на организираните силови структури. Приближен и подконтролен на полк. Ботьо Ботев и Христо Георгиев (бивш началник Направление "Криминална полиция" в СДВР, приближен на Иво Карамански, сега адвокат на силова структура, с пряко участие в провокацията на Емил “Макарона” през 1999 г. - подкупа от $75 000, предаден на тогавашния началник на “Икономическа полиция” – СВДР).

Полк. Ботьо Ботев, началник сектор “Тежки престъпления срещу личността”-ДНСП. Бил е приближен на Иво Карамански. Участник в случая "Белите брези". Пряко съпричастен към разстрела на агент на Паспортна служба - ДНП през 1993 г., както и към ликвидирането на трима издирвани ирански граждани, въпреки необходимостта от залавянето им живи, с оглед цялостно разкриване на престъпната им дейност и обслужвания от тях наркоканал;

Полк. Александър Василев, началник на 02 РПУ – София. Свързан с групировката на Димитър Митрев "Богровеца", занимаваща се с магистрални грабежи. Запазил длъжността, въпреки наличните данни за поддържани от него нерегламентирани контакти и корупционни обвръзки, с оглед оказаното съдействие по издаването на разрешителни за оръжие на охранителите от “Ипон”.

След назначаването му за гл. секретар на МВР офисът на "Ипон" често се посещава от бивши ръководни служители на органите за сигурност - Владимир Манолов, Васил Берберов, Николай Радулов и др. Регулярни контакти осъществява и с Милчо Бенгарски (бивш директор на полицията и секретар на МВР)
— с Borislav Banovski и Petar Tronchev.
Харесвам · · Сподели

166 души харесват това.
1 024 споделяния
Maya Timova а сега пък да видим кой пък ще ни управлява,защото сте много умни,комунистите или турците
Харесвам · Отговор · 67 · Вчера в 09:56
Рени Салимова replied · 5 Replies
сузана пашева ПОСОЧЕТЕ МИ ЕДИН ,САМО ЕДИН,КОЙТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПРЕМИЕР........И ТОЙ ДА Е С ЧИСТО МИНАЛО????????????????????
Харесвам · Отговор · 35 · Вчера в 10:05
Иван Викьов replied · 4 Replies
Maya Timova то за всеки има какво да се изкара ако става на въпрос,то за нас няма угодия,сега тепърва ще започнат мъките
Харесвам · Отговор · 18 · Вчера в 10:02
Gergana Grozeva България дълго време е ограбвана,тя не е бедна ,а ограбена държава .Със сигурност на следващите управляващи ще им е трудно да оправят тази голяма каша ,но аз искрено се надявам,това да стане и един ден отново да бъда щастлива в моята родина !!!
Харесвам · Отговор · 12 · Вчера в 10:03
Viktoriq Zaprqnova Ivanova replied · 2 Replies
Darinka Ivanova общо взето на власт се въртят все едни и същи "гладни",вечно неналапали се хиени......
това си ни е наша българска черта - отива си един политик и започваме да го плюем и очерняме......а май забравихме че ние си го избрахме.....и него и тези преди него
Харесвам · Отговор · 10 · Вчера в 10:24
Stanka Gospodinova dobre zashto sega poblikuvash tova a ne kogatao bqxa izborite i kogato BG go izbirashe koi predi nego napravi neshto za BG nemoje za kratko vreme da opravi pomiqta koqto drugite pravitelstva zabarkaxa
Харесвам · Отговор · 20 · Вчера в 10:03
Lachezar Vatev replied · 3 Replies
6 от 112
Преглед на още коментари
Последна промяна от creitars на чет фев 21, 2013 19:18 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 3256
Регистриран: пет сеп 15, 2006 12:59 pm
Местоположение: Стара Загора

Re: НАИ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ-НЯМОИ ДЕ

Мнение от realprofesora » чет фев 21, 2013 18:21 pm

И какво да правим сега. Да пишем с главни букви и неграмотно-не върви.
Всички политици са измекяри и крадци. Но народа е неук и плашлив.
Моето решение е просто: Или идват американците и ни купуват държавата заедно с хората. Или си взимаме дисагите и се чупим от тук.
И свесни хора , млади да дойдат да ни управляват , властта на ДС и на милио...милиардерите зад кулисите е толкова голяма ,че могат всичките да ни купят и продадат. Тука се иска борба голяма ,борба на живот и смърт. Да посветят живота си , ...много ще изгорят и без външна помощ няма да стане. Прокурор Джовани Фалконе, посвети живота си на борбата срещу мафията, но го убиха заедно с половин километър магистрала, жена му и охраната. Властта на мафията е толкова голяма ,че в България дори не се споменава ,че има мафия..
Айде момци със здраве и кютайте там с някой лев на месец, гледайте си здравето и не го мислете много. В България още 100 години няма да има нормален живот.
Последна промяна от realprofesora на чет фев 21, 2013 18:43 pm, променено общо 1 път.
В момента не съм в Бг.

Потребителски аватар
creitars
Потребител
Потребител
Мнения: 151
Регистриран: нед юли 31, 2011 9:32 am
skype: creitars
Местоположение: Стара Загора

Re: НАИ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ-НЯМОИ ДЕ

Мнение от creitars » чет фев 21, 2013 18:25 pm

Не съм го писал ,само го копирах.Мисълта ми е че ни управлява мафията в БГ.

Потребителски аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Мнения: 5795
Регистриран: пон юли 26, 2004 9:33 am
skype: sawo_1337
Местоположение: ./
Контакти:

Re: НАИ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ-НЯМОИ ДЕ

Мнение от sawo » чет фев 21, 2013 18:50 pm

Поне оправете заглавието - в момента е с главни букви, правописни грешки и не се вижда цялото.

За ББ се пише какво ли не, кое е истина и кое не - не е особено ясно. Честно казано се съмнявам да е с чисто минало, факт е обаче, че в близките 5-10 години едва ли някой ще може реално да влезе във властта без да е някой някъде, още по-малко без да има хора, които да го пазят.
Изображение

Потребителски аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 1158
Регистриран: чет фев 24, 2011 17:02 pm

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от Bul-Dog » чет фев 21, 2013 19:36 pm

А добър ден,де!

viewtopic.php?f=1&t=31912
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;

gild
Потребител
Потребител
Мнения: 124
Регистриран: пет ное 14, 2008 10:42 am

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от gild » чет фев 21, 2013 23:14 pm

Та вие това чак сега ли го разбрахте. Всички са крадливи семета, единствения ни вариант е да си внесем правителство. Както направиха нашите пра деди с Цар Фердинант.

Потребителски аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 2076
Регистриран: чет юни 12, 2008 18:39 pm

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от didka » чет фев 21, 2013 23:27 pm

gild написа:Та вие това чак сега ли го разбрахте. Всички са крадливи семета, единствения ни вариант е да си внесем правителство. Както направиха нашите пра деди с Цар Фердинант.
Нали си внесохте царчето преди време...и останалите боклуци покрай него.
Пак ли ти се иска да те крадат отвънка?Стига вече.
Dog drags - no tracks...

nenoneno
Потребител
Потребител
Мнения: 267
Регистриран: пон фев 09, 2009 10:51 am

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от nenoneno » пет фев 22, 2013 0:57 am

Факт е, че хидроинжинерите от ДПС и специалистите по атомна енергетика от БСП употребиха народното недоволство за политическа цел. Обаче сега, сега е интересно как мажат. Никой не иска властта, никой не иска отговорността и то защото не знаят какво да правят и няма кой да излезе и да каже "аз". Персонална отговорност никой от гореспоменатите не е поемал от 91 до сега - все "ние" , все някак общо ги решаваха нещата и все във вреда на народа. Явно разчитат на късата памет на хората, не видях никой да каза нещо конкретно за цена на ток или за реално увеличение на доходите на хората, без обаче да се вземат заеми отвън и после пак всички да ги връщаме... Борисов направи повече от всички досегашни правителства за ДЪРЖАВАТА, ама човешката злоба и алчност нямат насищане. В голяма заблуда са тези, които си мислят че ДПС, БСП и СК ще направят нещо за доброто на хората - не е било до сега, няма как да стане. Все пак, последната дума има народа, не шепа дрогирани хулиганчета по улиците - изборите които предстоят ще покажат истината, не някакви килийни писания и безчинстване по улиците.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509

Потребителски аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 588
Регистриран: чет юли 02, 2009 9:07 am
Местоположение: Стара Загора

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от Princo » пет фев 22, 2013 1:52 am

nenoneno написа:Факт е, че хидроинжинерите от ДПС и специалистите по атомна енергетика от БСП употребиха народното недоволство за политическа цел. Обаче сега, сега е интересно как мажат. Никой не иска властта, никой не иска отговорността и то защото не знаят какво да правят и няма кой да излезе и да каже "аз". Персонална отговорност никой от гореспоменатите не е поемал от 91 до сега - все "ние" , все някак общо ги решаваха нещата и все във вреда на народа. Явно разчитат на късата памет на хората, не видях никой да каза нещо конкретно за цена на ток или за реално увеличение на доходите на хората, без обаче да се вземат заеми отвън и после пак всички да ги връщаме... Борисов направи повече от всички досегашни правителства за ДЪРЖАВАТА, ама човешката злоба и алчност нямат насищане. В голяма заблуда са тези, които си мислят че ДПС, БСП и СК ще направят нещо за доброто на хората - не е било до сега, няма как да стане. Все пак, последната дума има народа, не шепа дрогирани хулиганчета по улиците - изборите които предстоят ще покажат истината, не някакви килийни писания и безчинстване по улиците.
Абсолютно съгласен с горното мнение отвсякъде !
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)

genkogenev
Потребител
Потребител
Мнения: 155
Регистриран: чет мар 01, 2012 21:19 pm

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от genkogenev » пет фев 22, 2013 7:40 am

Princo написа:
nenoneno написа:Факт е, че хидроинжинерите от ДПС и специалистите по атомна енергетика от БСП употребиха народното недоволство за политическа цел. Обаче сега, сега е интересно как мажат. Никой не иска властта, никой не иска отговорността и то защото не знаят какво да правят и няма кой да излезе и да каже "аз". Персонална отговорност никой от гореспоменатите не е поемал от 91 до сега - все "ние" , все някак общо ги решаваха нещата и все във вреда на народа. Явно разчитат на късата памет на хората, не видях никой да каза нещо конкретно за цена на ток или за реално увеличение на доходите на хората, без обаче да се вземат заеми отвън и после пак всички да ги връщаме... Борисов направи повече от всички досегашни правителства за ДЪРЖАВАТА, ама човешката злоба и алчност нямат насищане. В голяма заблуда са тези, които си мислят че ДПС, БСП и СК ще направят нещо за доброто на хората - не е било до сега, няма как да стане. Все пак, последната дума има народа, не шепа дрогирани хулиганчета по улиците - изборите които предстоят ще покажат истината, не някакви килийни писания и безчинстване по улиците.
Абсолютно съгласен с горното мнение отвсякъде !


:idea: + 1

Потребителски аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 1815
Регистриран: вт окт 30, 2012 8:00 am

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от System_error » пет фев 22, 2013 8:02 am

И от мен +1.
Червено-циганско-турските глашатаи нека си реват. Дано поне някой лев им дават за тъпотиите, че иначе не знам кво да си мисля :mrgreen:

Потребителски аватар
ronaldo7
Потребител
Потребител
Мнения: 230
Регистриран: пет апр 03, 2009 8:09 am

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от ronaldo7 » пет фев 22, 2013 10:29 am

genkogenev написа:
Princo написа:
nenoneno написа:Факт е, че хидроинжинерите от ДПС и специалистите по атомна енергетика от БСП употребиха народното недоволство за политическа цел. Обаче сега, сега е интересно как мажат. Никой не иска властта, никой не иска отговорността и то защото не знаят какво да правят и няма кой да излезе и да каже "аз". Персонална отговорност никой от гореспоменатите не е поемал от 91 до сега - все "ние" , все някак общо ги решаваха нещата и все във вреда на народа. Явно разчитат на късата памет на хората, не видях никой да каза нещо конкретно за цена на ток или за реално увеличение на доходите на хората, без обаче да се вземат заеми отвън и после пак всички да ги връщаме... Борисов направи повече от всички досегашни правителства за ДЪРЖАВАТА, ама човешката злоба и алчност нямат насищане. В голяма заблуда са тези, които си мислят че ДПС, БСП и СК ще направят нещо за доброто на хората - не е било до сега, няма как да стане. Все пак, последната дума има народа, не шепа дрогирани хулиганчета по улиците - изборите които предстоят ще покажат истината, не някакви килийни писания и безчинстване по улиците.
Абсолютно съгласен с горното мнение отвсякъде !


:idea: + 1
+1

Потребителски аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Мнения: 3459
Регистриран: съб май 11, 2002 8:43 am
skype: john.doe.12
Местоположение: Earth
Контакти:

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от admin » пет фев 22, 2013 18:40 pm

За момента не бих гласувал за никой. Мои познати които са с панелите ми казаха, че когато са протестирали от другата страна им подхвърляли как се казват, какви деца имат и т.н.
"There is no 'patch' for stupidity."

bahamonde
Новак
Новак
Мнения: 16
Регистриран: ср яну 25, 2012 19:40 pm

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от bahamonde » пет фев 22, 2013 20:58 pm

Най-новото - ББ в превод вече значело булката беглец :lol: :lol: :lol:


както и Бягащия Буда :D

nenoneno
Потребител
Потребител
Мнения: 267
Регистриран: пон фев 09, 2009 10:51 am

Re: Най големия престъпник някога.

Мнение от nenoneno » пет фев 22, 2013 22:36 pm

е, и?
Четири вота на недоверие минаха, сега циркове по улиците му правят и накрая бил избягал... Не знам само кое ти е смешно и на кое се радваш при положение , че така се нанася вреда на държавата и абсолютно никой, нито нормално протестиращите със реални искания, нито маймуните дето трошат и създават хаос, никой не печели. Сега масата ще плати реални пари за "гяволъка" на колцина и няма никаква гаранция, че след изборите положението в страната ще се подобри. Обаче нашите пари ще бъдат изхарчени да гледаме същите мошенници пак по телевизията и в парламента, да плащаме охрана на Доган дето и на работа не ходи и да слушам мазните депесари, дето без това правителство досега все са в нечие правителство фактор и само крадат; и Станишев да обяснява неща от сорта как краставицата е 99% вода и след половин час плямпане да не мога да му разбера нищо на приказките... Сега през половин час по всички телевизии ги дават, говорят едни и същи глупости постоянно с идеята каквато и да е глупост повторена 1000 пъти все ще остане в нечия празна глава та да се подлъже пак...
Не може нормален човек като гледа 200 хулиганчета по улиците да безчинстват да не се запита - тея заради високите сметки за ток ли, при положение родителите им го плащат или заради ниските доходи като не работят??? Протеста е хубаво нещо, ама трябва да има и разбиране за нещата - кое е реално, кое е възможно и кое не. Иначе и аз искам - хоп, от утре заплатата ми тройна и тока ми на половина, обаче това е трудно, не става на момента и тези пари някой трябва да ги изработи, не да ги изстачкува. Хубавото е, че хората видяха 20 год приказки и 3 действие и сега имат база за сравнение та да избират.
Искам да се обърна и към интересните личности с по 10-12 поста във форума, регистрирали се покрай скорошните събития - повечето пишещи сме от отдавна тук, познаваме се и сме в добри отношения - не се хвърляйте да създавате интриги и безсмислени спорове тук. Политиката е нещо много мръсно и сложно и винаги има различия в мненията но това не ни пречи да си помагаме и да се уважаваме. Намерете си друго място за платена изява и творчество.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509

Отговори