внимавайте с адвокат Георги Божидаров Георгиев

Извършавте разни услуги в Стара Загора ? Тука е мястото да пуснете обява за това. Имате "майстори" и са банда некадърници, тука е мястото да разкажете за вашите премеждия за да могат и останалите потребители да се пазят от тях.
Правила на форума
Форума е само за областа на УСЛУГИТЕ. Всички теми да се пишат на кирилица и да са добре оформени, без олигофренски изпълнения и писане само с главни букви. Подобни теми ще бъдът изтриване без предупреждение.
Отговори
ge.georgiev
Новак
Новак
Мнения: 23
Регистриран: ср май 24, 2017 14:47 pm
skype: ge.georgiev
Местоположение: стара загора

внимавайте с адвокат Георги Божидаров Георгиев

Мнение от ge.georgiev » ср ное 08, 2017 16:30 pm

Този човек излъга много хора от града, имаше предаване за него в ТВ "Стара загора", предаването "Гореща Линия", но все още не е лишен от адвокатски права. (обжалва решението пред ВАС - София). Внимавайте и не го наемайте. Твърди, че е близък с кмета Ж. Тодоров, може да ви намери работа или може да бъдете наказани, завършил е чуждестранни университети, което не отговаря на истината. Хитър, сладкодумен, но мошеник. :chaingun:
"А привилегията да се чувствуват навсякъде у дома си е дадена само на кралете, на проститутките и на крадците." Балзак - "Величие и падение на куртизанките"

Отговори