Задавайте Вашите въпроси, коментари и всичко което се досетите относно игрите.
-
SniperBeta
- Модератор

- Регистриран: пон юли 15, 2002 14:52 pm
-
Контакти:
Мнение
от SniperBeta » вт яну 31, 2012 12:04 pm
Ехеее, чак сега ли
Нищо, по-добре късно отколкото ъъъ бая по-късно. Играта е изключителна, като вероятно най-изключителното нещо в нея е
ТРУДНОСТТА и. АБСУРДНО трудна е! Играх я около 7-8 часа и в началото беше от ок към трудно, но нататък става невъзможно. Най-трудното разбира се идва от това да останеш жив след съответната атака щото ако не - оооооооот начало! От САМОТО начало на нивото. Може да си играл 5 часа, боса те пречуква и почваш отначало. Това е положението, така че се зареди с волско търпение!
-
Tenebrus
- Явно е шмиргел

- Регистриран: съб яну 23, 2010 16:27 pm
Мнение
от Tenebrus » вт яну 31, 2012 12:42 pm
Ами време е за предизвикателство. До сега всичко което съм играл не е въпроса дали
мога да го завърша, а кога
Нямам търпение лично, защото представете си Skyrim ми писна. Просто играта след 50-ти левел е абсурдно лесна...само разхождане да откриеш нови гъзарийки...не че е лошо...но никакво предизвикателство

-
theshadowmen
- Потребител

- Регистриран: нед ное 15, 2009 23:11 pm
-
Контакти:
Мнение
от theshadowmen » ср фев 01, 2012 12:26 pm
SniperBeta написа:Ехеее, чак сега ли
Нищо, по-добре късно отколкото ъъъ бая по-късно. Играта е изключителна, като вероятно най-изключителното нещо в нея е
ТРУДНОСТТА и. АБСУРДНО трудна е! Играх я около 7-8 часа и в началото беше от ок към трудно, но нататък става невъзможно. Най-трудното разбира се идва от това да останеш жив след съответната атака щото ако не - оооооооот начало! От САМОТО начало на нивото. Може да си играл 5 часа, боса те пречуква и почваш отначало. Това е положението, така че се зареди с волско търпение!
Остава да кажеш,че си вече горд собственик на една PS3-ка

...
-
SniperBeta
- Модератор

-
Контакти:
Мнение
от SniperBeta » чет фев 02, 2012 10:59 am
Не, не съм. И вероятно няма да бъда с оглед обстоятелствата, но я играхме в Станчо преди година някъде. И ясно си я спомням все още защото е нещо като травма в мозъка ми.
-
theshadowmen
- Потребител

- Регистриран: нед ное 15, 2009 23:11 pm
-
Контакти:
Мнение
от theshadowmen » чет фев 02, 2012 23:57 pm
"...травма в мозъка...",т'ва си звучи като нещо неизличимо

... Ако АСТА я приемат в целия ЕС,ще стане интересно,та конзолката ще си остане вариант за легален гейминг.
-
mitice
- Потребител

- Регистриран: пет сеп 10, 2010 15:33 pm
Мнение
от mitice » вт ное 19, 2013 2:37 am
Аз се чудя другата година да взема,че не се знае колко пари ще иска за нов комп с тея тежки игри

:D:D след 3-4 години

-
SniperBeta
- Модератор

-
Контакти:
Мнение
от SniperBeta » ср ное 20, 2013 13:32 pm
Аз вече ВЗЕХ!

От няколко дни съм горд собственик на super slim 12гб, ръгнах му едно 120гб дискче и работата заспа. Идват празници, 100% ще има добри оферти (ако вече няма), 12гб-овите трябва да ги пускат вече по 300-350лв, по-добре ако ще се взима 3ка да е сега отколкото догодина когато обикновено лятото няма коледни празници.