Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Само да не вземеш да прекалиш с шоколадите, за да не стане една доста по-неприятна ситуация, особено ако шоколадите са "Комфорт"
И пак по темата....скоро бях прочел на някакъв чин в даскало следната велика мисъл: "Кофти е, когато първия път, не ти стане за втори път, но още по-кофти е, когато втория път, не ти стане за пръв път (сиреч, изобщо да не ти стане - бел. ред)"
Малко е объркана, ама дано я разберете.
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...
не имаме протекция срещо спам
ае бтв преди няколко лета само влизам в една аптека на морето и то най отпред сложена виаграта и се вижда загледах цената колко е и изпаднах в шок числото беше трицифрено - около 100 лева и то за едно или две хапчета - незнам дано и скоро не разбера
Coca-Cola написа:никой не е застрахован от такива моменти а аз лично искам да пробвам как е с катива неща.
И въпроса ми е в аптеките продават ли се "свободно"(без рецепта) и това ли е наименованието му (Виагра)....
Човек, или падаш от Марс, или още нямаш 12 год. съдейки по постовете ти. И не се излагай! Виаграта е за луузъри! На нас, българите, не ни трябва Ние сме l337 h4x0r5 5upr3m3 \/
Coca-Cola написа:...а аз лично искам да пробвам как е с катива неща...
wow трябва да си някав мазухист бре че... иска и да пробва ... хората чукат на дърво за да несе случват такива работи ... той искал да пробва ... направо изби всички с тва мнение
има нещо вярно , но като иска да пробва да пробва хехе
в аптеките трябва да ги продават ... ако там ги няма другаде немога да си представя къде можеш да сиги намериш