къде правят готини татуировки

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
kite
Новак
Новак

къде правят готини татуировки

Мнение от kite »

казвайте пичове че са ми влезли мишките в главата!:)
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

срещу универсалния гледах ,че правят!
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

В уличката дето е входа на дискотека Extreamе (от запад на синдикалния) надолу има табели.Но тия дни най вероятно до утре не работи поради лек ремонт.
Малко инфо: http://reptile-tattoo.hit.bg
Аватар
BoJaNa
Lady Spam
Обратна връзка:

Мнение от BoJaNa »

Каската прави най - добрите татуси в цяла Стара Загора. Преди беше в онази жълта сграда зад Универсалнуя, но чух че се бил преместил, ако не се лъжа някъде около телевизионния.
Аватар
Jedi_Knight
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Jedi_Knight »

Каската се премести на по-тясната улица под кино Загора. :D
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

BoJaNa написа:Каската прави най - добрите татуси в цяла Стара Загора. Преди беше в онази жълта сграда зад Универсалнуя, но чух че се бил преместил, ако не се лъжа някъде около телевизионния.
Zac написа:В уличката дето е входа на дискотека Extreamе (от запад на синдикалния) надолу има табели.Но тия дни най вероятно до утре не работи поради лек ремонт.
Малко инфо: http://reptile-tattoo.hit.bg
За кво говоря аз
:arrow:
Btw работи вече всичко е оправено с ремонта. :wink:
Аватар
Soby
Сутеньор
Обратна връзка:

Мнение от Soby »

А кви са цените горе-долу ? И на мене ми е влезнало нещо в главата голям са навитак да си направя нещо като дракон или нз кво още точно на дясната лопатка не мн голямо и не цветно... :?
Аватар
FITIL
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от FITIL »

ууу и аз са регнах най-накрая наканих са .... че тъи де по темата за дракон щи земат над 50 леа ако мислиш да е не6то по голямо от пиперудка например, каската праи яки татуси ама и парички зема прили4но ако иска6 хубу и евтино(и такова животно все о6те има :P ) отива6 в чирпан и питаи за спиро евтино и яко има си студио сичко пи4а поне с 20 лева по евтино 6ти легне : :D
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

FITIL написа:ууу и аз са регнах най-накрая наканих са .... че тъи де по темата за дракон щи земат над 50 леа ако мислиш да е не6то по голямо от пиперудка например, каската праи яки татуси ама и парички зема прили4но ако иска6 хубу и евтино(и такова животно все о6те има :P ) отива6 в чирпан и питаи за спиро евтино и яко има си студио сичко пи4а поне с 20 лева по евтино 6ти легне : :D
И после ще се върнеш тука и ще дадеш още толкоз да си я скриеш с друга... В чехия, в прага зимат по 180$ на час за таттоо. В София зимат двойно колкото Каската взима тука. Едно мога да кажа ... не е тука мястото да спестиш пари от качеството щото тва нещо ще ти стои до края на живота и като те надраскат някаде .. ще си кажиш "Еее ся за 20 лева се нараих на гъз"
Soby написа:А кви са цените горе-долу ? И на мене ми е влезнало нещо в главата голям са навитак да си направя нещо като дракон или нз кво още точно на дясната лопатка не мн голямо и не цветно... :?
Цената е относително нещо. Всяка татуировка е различна ... най-важното е колко е голяма цветна или не .. най-добре питаи там където ще ходиш. Или на телефон 0889349264 - (каската)
Аватар
FITIL
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от FITIL »

zac съгласен сам с теб и аз не предпочитам да спестя 20 кинта и да ма урезилят другата седмица ша си прая и аз а тоя пич в чирпан е ставал 2-ри в България на някво състезание за татоси миналата ...или по мината година не помня дади 1 чанта пари за машинка и глупости пича е професионалист и познаам мноо старозагорци дет са си праили при него щот праи евтино и найстина качествено ... иначе си прав че за такиа неща парите не тряя са пестят щот се пак не е ваденка :twisted:
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

FITIL написа:zac съгласен сам с теб и аз не предпочитам да спестя 20 кинта и да ма урезилят другата седмица ша си прая и аз а тоя пич в чирпан е ставал 2-ри в България на някво състезание за татоси миналата ...или по мината година не помня дади 1 чанта пари за машинка и глупости пича е професионалист и познаам мноо старозагорци дет са си праили при него щот праи евтино и найстина качествено ... иначе си прав че за такиа неща парите не тряя са пестят щот се пак не е ваденка :twisted:
Може, ще питам брата за този от чирпан.Аз лично не съм го чувал.
Аватар
FITIL
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от FITIL »

аиде днес отивам под "можа" стискаите палци да не умра на стола от страх :oops: :wink: ...
Аватар
odllo
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от odllo »

Кажи (или покажи) кво е станало :)
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

FITIL написа:аиде днес отивам под "можа" стискаите палци да не умра на стола от страх :oops: :wink: ...
То не е за страм, то си боли. Ей примерно аз още се подготвям морално :lol:
Аватар
FITIL
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от FITIL »

izvinqm se 4e ne pisah po ranu no PC mi e s4upeno :( napravih si nenormalen tatus za mnoooogo po evtino ot kolkot pri kaskata i ka4estvoto i na4ina na rabota sa na nivoto na kaskata iskreno vi go prepory4vam i pri pyrva vyzmojnost 6te ka4a snimkiite stana mnooo qka izrodiq na rykata mi ne moa da i sa naradvam prepory4vam vi Spiro ot chirpan pred kaskata ... minlata godina e bil na 2-ro mqsto vyv Sofiq pravete si izvodi (izvinqqm se 4e pi6a na latinica ama nqq na4in :oops: :arrow: supeh na byde6tite koit 6a minaat pod nija ne boli mnogo ;)
Публикувай отговор