Фитнес мания
- DMXDMX
- Старо куче медалист
- Mani
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- DMXDMX
- Старо куче медалист
-
- Новак
Здравейте!Аз съм момиче което работи в офис и има доста добра фигура, но тъй като работата ми е свързана само с умствено натоварване, бих искала и аз да хода на фитнес, но за тонус. Въпросът ми е към кой фитнес клуб да се насоча, по възможност да е около центъра и какви опръжнения да правя.
Благодаря предварително за съветитев които ще получа, всеки ми би бил от полза тъй като съм нова в бранша.
Благодаря предварително за съветитев които ще получа, всеки ми би бил от полза тъй като съм нова в бранша.
- DMXDMX
- Старо куче медалист
пише се упражнениеiv__ написа:Здравейте!Аз съм момиче което работи в офис и има доста добра фигура, но тъй като работата ми е свързана само с умствено натоварване, бих искала и аз да хода на фитнес, но за тонус. Въпросът ми е към кой фитнес клуб да се насоча, по възможност да е около центъра и какви опръжнения да правя.
Залите за който се сещам аз в близост до центъра са:
Униврсала на 4тия етаж, Питбула(до Васил Левски училището), Резиста(намира се тук)и Ивис(в сградата на телевизионния сервиз на последния етаж).
Ходил съм във всички зали и като цени и отношение към клиента най-съм доволен от резиста за възрастни мисля че е 2 лв. цената и фитнес инструктора е голям пич, много приказлив и като те види, че нещо не правиш като хората идва и ти го обяснява.
Иначе в Универсалния цената беше около 2 лв. мисля и в Питбула пак е толкова, а пък в Ивис-а е добра заличката нова обаче е много скъпо
3 лв. и картите мн са скъпи и излиза, нямаш файда от тях.
А пък упражниния взависимост от това какво искаш да направиш и хранителен режим би трябвало да ти каже всеки фитнес инструкотр, но
все пак посети, ако искаш http://www.bb-team.org . Има много информаця за упражения даже на сайта и на форума успех
-
- Новак
-
- Новак
- DMXDMX
- Старо куче медалист
- emzo
- Старо куче медалист
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
- NightWolf`
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- DMXDMX
- Старо куче медалист
- Mani
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Разтваряне на пек-бек машина. Ако търсиш друг вариант разтваряне на дъмбели -> http://www.bb-team.org/exercise/1664DMXDMX написа:я кажете, какво правите за задно рамо ?
- DMXDMX
- Старо куче медалист
- emzo
- Старо куче медалист