Щампи на тениски

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 759
Регистриран на: Сря Апр 06, 2005 10:09 am
Местоположение: Железник
Обратна връзка:

Щампи на тениски

Мнение от Mani »

Може ли да ми препоръчате някой сайт, от който да си поръчам тениска с щампа(на супермен). Аз намерих 1 сайт (http://www.sedem.bg" onclick="window.open(this.href);return false;), но не съм сигурен в него. Затова ви питам дали сте поръчвали от някъде и дали сте доволни?
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Мнения: 3580
Регистриран на: Съб Май 11, 2002 9:43 am
skype: john.doe.12
Местоположение: Earth
Обратна връзка:

Re: Щампи на тениски

Мнение от admin »

Аз съм писал на няколко подобни магазина, но в интерес на истината никой не ми е отговорил до сега. Не знам как се води точния термн но питай дали материята е силиконизирана. Това прави материята по мека, не се мачка лесно и анти статична, но не знам как е точния термин. Малко по-скъпа е от обикновенната тениска (с 1-2 лв.), но си заслужава.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
GIGABYTE*
Потребител
Потребител
Мнения: 190
Регистриран на: Сря Май 19, 2004 22:09 pm
Местоположение: BG

Re: Щампи на тениски

Мнение от GIGABYTE* »

http://www.portokal.net/" onclick="window.open(this.href);return false; правил съм си там тениски и изглеждат точно както и в редактора, когато ги направиш. Дори едната ме изненада приятно и изглеждаше по-добре от очакваното. Хората са точни, звънят ти да потвърдиш поръчката и след 1-2 дена са при теб. Едната тениска оцеля след концерта на металика и от тогава си я нося, щампите не са мръднали :smoukin:
Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител
Мнения: 81
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 11:45 am

Re: Щампи на тениски

Мнение от IBMPoweRPC »

GIGABYTE* написа:http://www.portokal.net/ правил съм си там тениски и изглеждат точно както и в редактора, когато ги направиш. Дори едната ме изненада приятно и изглеждаше по-добре от очакваното. Хората са точни, звънят ти да потвърдиш поръчката и след 1-2 дена са при теб. Едната тениска оцеля след концерта на металика и от тогава си я нося, щампите не са мръднали :smoukin:
бих добавил само че трябва да се перат на ръка ако искаш да удължиш живота на щампата защото не е ситопечатна (боята се впръсква в тъканите под налягане и температура) а е като лепенка и се деформира лесно в пералнята след 20тина пранета (започва да се пука и така нататък)
Публикувай отговор