Поредното предателство...

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
deltas
Потребител
Потребител
Мнения: 106
Регистриран на: Чет Окт 29, 2009 12:24 pm

Поредното предателство...

Мнение от deltas »

В ход е поредното предателство към собствената си страна,от тъй-наречения политически елит!Предлага се за гласуване в НС,проектодекларация,с която възродителния процес през 80те години на миналия век се признава за етническо прочистване!Малоумната идея се лансира от наглия циганин Иван Костов,и тъпоумния запъртък Мартин Димитров!
Какви може да са последствията?Като оставим настрана факта,че това изобщо не отговаря на историческата истина за този процес,явно някои хора отново са се наточили да вземат милиони от народа си!Въпросът е,докога трябва да търпим да ни управляват такива комунистически измекяри?Десарската мутра ББ,психопата Волен Сидеров,наглия и корумпиран мангал Костов,малоумното същество М.Димитров!На гьонсуратите от БСП,и рязаните читаци от ДПС няма да се спирам,всички ги знаете много добре! :angry:
gild
Потребител
Потребител
Мнения: 125
Регистриран на: Пет Ное 14, 2008 10:42 am

Re: Поредното предателство...

Мнение от gild »

Абе те тези нещо не са наред. Тъй като на ББ му е по силен рейтинга и те остават незабелязани вече, сега се чудят каква простотия да измислят за да превлекът внимание и ги забележи някой.
Публикувай отговор