Проблем с мемори карта

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Публикувай отговор
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 723
Регистриран на: Съб Дек 06, 2008 1:25 am
skype: addictedtoy0u
Местоположение: Стара Загора / ЖК. Казански
Обратна връзка:

Проблем с мемори карта

Мнение от mITky »

Купих си от мтела карта с точки 8 гб излезе ми 5 лв . Взех я ноември до сега без пробелм оня ден качих 5-6 филма и имаше към 3 гб свообдни .След като свърши един от филмите цъкам да пусна друг и ми дава ,че няма мемори карта .Като я извадя и я сложа за момент ми показва файловете (около30 секудни) и след това всичко изчезва. Като сложа друга мемори карта няма проблем. Та въпроса ми е може ли някък си да се форамтира и да се оправи развалената ?
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 1568
Регистриран на: Чет Ное 17, 2005 15:12 pm

Re: Проблем с мемори карта

Мнение от niggaz_nature »

http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197

Пробвай с това. Тази карта има ли марка. И аз отдавна се чудя да оползотворя натрупаните точки и гледах картите. Но нещо се разубеждавам като ти чета поста. Ако искаш пиши ми на ЛС от кой магазин си я взел че ми е интересно колко е бърза и ако не стане с тази програма ще ти помогна и с други .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
nasenceto
келеш
келеш
Мнения: 2242
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 19:01 pm

Re: Проблем с мемори карта

Мнение от nasenceto »

Бях чел из форумите, че веднъж почне ли да ти прави номера, по добре да я изхвърлиш, щото явно е вече прецакана. (Не си правя майтап!). Още повече рискуваш да загубиш някоя важна информация на нея, щото е непредсказуема.
Публикувай отговор