Натурална козметика от Annemarie Börlind

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
boerlind
Новак
Новак
Мнения: 1
Регистриран на: Пет Окт 21, 2011 14:01 pm

Натурална козметика от Annemarie Börlind

Мнение от boerlind »

Annemarie Börlind е фирма, занимаваща се с производство на козметични продукти, разработвани на базата на активни ензими от природата, не съдържат синтетични консерванти, които могат да попречат на естествените функции. Козметичните програми, на които можете да се подложите, включват проблеми с дехидратирана кожа, за подобрение еластичността на кожата, за деликатна, чувствителна и свръхчувствителна кожа, мазна кожа и други. Продуктите, които предлагаме се отнасят за грижи за лицето, грижи за тялото, козметични серии за мъже, грижи за косата, слънцезащитна серия. Посетете сайта ни, за да се запознаете с пълната продуктова гама!
http://www.boerlind-bg.com
Публикувай отговор