ITG studio - Уеб Дизайн -Професионална изработка

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
itgstudio
Новак
Новак
Мнения: 2
Регистриран на: Сря Окт 10, 2012 21:41 pm

ITG studio - Уеб Дизайн -Професионална изработка

Мнение от itgstudio »

Процеса на уеб дизайн може да се разглежда като смесица от творческа и техническа работа. Творческата работа включва художествена изработка на отделните графични и аудио елементи, форматирането на текста. Техническата работа включва подредбата на тези елементи най-често чрез код, който чрез съответния използван стандарт след това се визуализира на изходно устройство (обикновено монитор). Уеб дизайнът най-силно се приближава до архитектурата. Както основната цел на архитектурата е да проектира сграда, пълноценно изпълняваща функциите си, така и при уеб дизайна основната цел е да се проектира сайт, който да изпълнява своите функции - да информира, да рекламира и да продава. Независимо дали се нуждаете от персонален сайт, уеб презентация, онлайн магазин, ние ще Ви помогнем да постигнете оптимално качество на подходяща цена. Тук в ITG studio ще намерите всичко необходимо: от създаването на концепцията за Вашия сайт и вписването на текстовете, през идейния проект и уеб дизайна на сайта, до неговата SEO оптимизация за търсещи машини, включително неговата интернет реклама и популяризирането на сайта. Всички задължителни елементи за успеха на Вашия сайт от едно място: ITG studio!
itg_logo1.jpg
За повече информация посетете нашият сайт : http://www.itgstudio.com
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Публикувай отговор