Здравейте, имам дъно Gygabyte P35C
Имам сложени 2 плочки рам по 1 Gb 800 MHz
Та искам да увелича рам-а и се чудя какво да взема... още 2 по 1 GB или 1 от 2 Gb?
И понеже четох, че поддържа DDR3 може ли да си сложа от нея и да работят заедно с DDR2?
Питам понеже си спомням, че нещо бях чел за Dual channel, а тва дъно е такова, но не съм напълно наясно.
Благодаря предварително
Въпрос за RAM
- Zac
- Старо куче медалист
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Въпрос за RAM
Слагай ДДР3 2Х1Gb + твоите ДДР2 и виж дали ще работят. Ако не работят заедно изхвърли ДДР2 и си вземи само ДДР3 2Х2Гб.
Това естествено трябва да се пробва при специалисти които разполагат с паметите. препоръчвам ти срещу БКПто има един сервиз за компове....до магазина за матраци и спални.
Това естествено трябва да се пробва при специалисти които разполагат с паметите. препоръчвам ти срещу БКПто има един сервиз за компове....до магазина за матраци и спални.
Popopopopo
- spiralkinda
- Потребител
Щом дъното ти е за DDR3, слагаш DDR3 само и две плочки е винаги по-добре от една.Zac написа:Здравейте, имам дъно Gygabyte P35C
Имам сложени 2 плочки рам по 1 Gb 800 MHz
Та искам да увелича рам-а и се чудя какво да взема... още 2 по 1 GB или 1 от 2 Gb?
И понеже четох, че поддържа DDR3 може ли да си сложа от нея и да работят заедно с DDR2?
Питам понеже си спомням, че нещо бях чел за Dual channel, а тва дъно е такова, но не съм напълно наясно.
Благодаря предварително
-
- Начинаещ
- Обратна връзка:
не могат да работят едновременно ддр2 и ддр3
- Zac
- Старо куче медалист
Мерси за отговорите. В крайна сметка си взех 2х1Gb и всичко е точно