Счетоводни услуги

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
Аватар
Galahad
Потребител
Потребител
Мнения: 106
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 20:51 pm

Счетоводни услуги

Мнение от Galahad »

Абонаментно счетоводно обслужване. Консултации по счетоводни казуси. Пълно счетоводно обслужване на ФЛ и ЮЛ. Индивидуален подход към всеки клиент, съобразен със спецификата на неговата фирмена дейност. Текущо счетоводно отчитане на документи. Изготвяне на периодични и годишни финансови отчети в съответствие със законовите разпоредби. Изготвяне и подаване на декларации по ЗДДС, годишни декларации по ЗКПО и ЗДДФЛ; ТРЗ и личен състав. Информацията към НАП, НОИ и НСИ се подава с електронен подпис. Цените за абонаментно счетоводство са по договаряне в зависимост от спецификата на дейността, документооборота, броя на персонала и др., гр. Стара Загора.
За справки, Email: dino_vp@abv.bg ; GSM:0878 253024
The American Dream only makes sense if you're sleeping.
Публикувай отговор