На вашето внимание, родители във връзка с училище Елин Пелин

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
user1233456589
Новак
Новак
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Юни 12, 2014 13:18 pm

На вашето внимание, родители във връзка с училище Елин Пелин

Мнение от user1233456589 »

На вашето внимание, родители, от Стара Загора. Във връзка с частно училище Елин Пелин.
Ако желаете Вашето дете –син или дъщеря, да завърши основното си образование с отличен успех , независимо от това , дали ще посещава редовно учебните занимания и колко ще бъде подготвено по съответния предмет , то аз Ви препоръчвам да го запишете в часното основно училище Елин Пелин , находящо се в г.Стара Загора квартал Железник , по пътя за село Богомилово.
Гарантирам Ви обаче, че Вашата надежда детето Ви да продължи образованието си по-нататък в престижно училище ще угасне веднага след като се яви на приемните изпити. Ще се убедите , че подготовката на детето Ви през тези изминали години е била нулева , нищо че таксата за една учебна година Ви е струвала 2300 лв.
Помислете дали да запишете детето си там, а дори вече да сте направили тази грешка тя все още е поправима, може да го преместите в друго училище където няма такава такса , а образованието и подготовката на детето е в пъти по-добра.
Трябва обаче предварително да сте подготвени и с това , че бележката за отписване ще получите с много нерви, понеже точно тогава трудно ще откриете собственичката на частното училище Елин Пелин, понеже тя вече е разбрала какво сте предприели да направите.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор
Мнения: 799
Регистриран на: Пет Юли 07, 2006 14:47 pm
Местоположение: София / Стара Загора

Re: На вашето внимание, родители във връзка с училище Елин П

Мнение от PTS »

Винаги съм се чудил на родителите, които пръскат луди пари за частно училище за детето/децата си. :crazyeye: Детето ако е читаво, ще поеме информацията правилно и в най-лошото училище и ще се справя. Глупаво ли си е по рождение и 10 000 лв. такса да плащате...все тая...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Мнения: 3580
Регистриран на: Съб Май 11, 2002 9:43 am
skype: john.doe.12
Местоположение: Earth
Обратна връзка:

Re: На вашето внимание, родители във връзка с училище Елин П

Мнение от admin »

Тези училища обикновено предлагат някои екстри, аз имам един колега които твърди че е много доволен, шефът ми пък не е ... общо взето всеки си има мнение по въпроса.
"There is no 'patch' for stupidity."
kruseva
Новак
Новак
Мнения: 1
Регистриран на: Пет Мар 25, 2016 14:52 pm

Re: На вашето внимание, родители във връзка с училище Елин Пелин

Мнение от kruseva »

Прочетох мнението на неидентифициран субект за частното училище, което управлявам. Ще преглътна лошия тон, подкрепен с ирония и желание за компетентност. Дебело подчертавам, че училището не е място за произвеждане на отличници, и съм готова да споря с всеки, който твърди обратното. Когато детето е недисциплинирано, немотивирано или пък има други /независещи от него или родителите му причини, например здравословни/, естествено резултатът от обучението няма да е задоволителен. Моля, не вменявайте вина на училището за неуспеха на децата си. Не съм съгласна с твърдението, че ученикът става отличник независимо от това дали посещава училището или не. Престъпно е да се твърди подобно нещо. Резултатите от външното оценяване са показателни за нивото на обучение. Готова съм да запозная с тях всеки, който се интересува. А учениците, които завършват 7 клас, продължават образованието си в престижни училища. И това мога да докажа. Субектът, написал коментара за училището, вероятно трудно преглъща факта, че детето му не е сред успяващите. Съжалявам за това. Винаги има избор. Не мога да се съглася, че собственичката на училището /тоест аз/ е трудно откриваема. Удостоверението за преместване се издава в едноседмичен срок /по закон/. Ако има техническа възможност-веднага. Благодаря за вниманието към училището, но когато човек плюе така злобно една институция, трябва да обърне поглед към себе си и да си отговори честно на въпроса дали е достатъчно компетентен, образован и културно обезпечен, за да дава оценка на нещо или на някого, които са далеч от социалната, културната и образователната му среда.
Публикувай отговор