Парк Бедечка - предложения за развитието й

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 1930
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 10:12 am
Местоположение: Стара Загора

Парк Бедечка - предложения за развитието й

Мнение от Nirvana »

Колеги,
много ми е интересно какви идеи се въртят из главите на хората относно развитието на парк Бедечка. Има много неща, които могат да се реализират, но в годините така и не започнаха. Едно от тях беше атракционен приключенски парк, но за него бяха нужни 30 млн. лв. Със сигурност, това ще докара много туристи и приходи, но началния капитал е огромен.
Според мен, на първо време е нужно да се прекара осветление по поречието на реката, защото такова в момента липсва. Речното корито може да се почисти, защото има супер много боклуци изхвърлени умишлено там. Поставяне на кошчета за боклук. Всичко това е лесно и бързо изпълнимо!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Мнения: 3580
Регистриран на: Съб Май 11, 2002 9:43 am
skype: john.doe.12
Местоположение: Earth
Обратна връзка:

Re: Парк Бедечка - предложения за развитието й

Мнение от admin »

Нищо няма да докара, един от предните кметове е прецакал като цяло общината и градът ни. Мисля, че от двете страни на реката парка е частен и тихомълком ще го застроят и дърветата ще изсекат. Глобите на общината са пародия, използва се вратичка с договор към общината за мними услуги и после се прави отбив от цената и така глобата пада, стар трик е това, само намираш жалбоподателя, а те от общината ти казват кой е, притискаш го и той я оттегля. След това се намесиха други с ясни интересни и не ясно финансиране, които така завъртяха въпроса, че го направиха неудобен за гражданите. Всичко си е лъжа и измама. Смяната на парка е гласуван 5 пъти, а по закон трябва да е максимум 3 пъти и след това тази тема повече не може да се обсъжда, смятай какви интереси е имали ...
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор