Дамски часовник?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
mikhael
Новак
Новак
Мнения: 17
Регистриран на: Съб Май 05, 2018 13:56 pm
skype: mishomisho

Дамски часовник?

Мнение от mikhael »

Здравейте, реших пак да се допитам до вас, искам да направя подарък часовник, който ще е за много важна жена за мен.. Бихте ли препоръчали хубава марка, понеже не ги разбирам.. Разполагам с около 150лв, малко ли са като пари? :P
Бъди себе си!
zagore
Новак
Новак
Мнения: 11
Регистриран на: Пет Окт 06, 2017 20:18 pm

Re: Дамски часовник?

Мнение от zagore »

Аз на една моя много скъпа колежка и бях поръчал от https://timezone-bg.com/ Q&Q и стана вече година я гледам още с него, вече не сме в такива отношения, но часовника си държи :grin2:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Мнения: 3580
Регистриран на: Съб Май 11, 2002 9:43 am
skype: john.doe.12
Местоположение: Earth
Обратна връзка:

Re: Дамски часовник?

Мнение от admin »

Да не се окаже, че разбира повече от часовници и няма да и хареса избора ти. Покрай тези онлайн сайтове да не се окаже, че не можеш да го върнеш или да го смениш.
"There is no 'patch' for stupidity."
desinka
Новак
Новак
Мнения: 17
Регистриран на: Пет Юни 15, 2018 11:59 am

Re: Дамски часовник?

Мнение от desinka »

Здравейте,

Братовчедка ми има юбилей и става на 30 години и трябва да ѝ харесам подарък. Работи като мениджър в голяма банка и по цял ден е с официално облекло и поради тази причина ми се върти в главата нещо, което да се върже с ежедневния ѝ стил на обличане. Ясно е, че не можем да им вземем някакви дрехи или нещо подобно, което да не е строго официално и затова идеята е да е нещо, което да допълва официалната визия. Например някакъв часовник, бижута (обеци, колие и/или гривна) или нещо, което да може да се комбинира с такъв тип облекло. Не искаме да взимаме някакви сувенири, картини и други подобно, защото само ще събират прах на някоя лавица и няма да ѝ влезнат в употреба.

Основното чудене е между часовник и бижута.

Моля ви помогнете, защото не знам какво да правя :?

Дилемата между часовник или бижу беше спечелена от бижуто. В крайна сметка взехме един комплект с кристали Сваровски (обеци и колие) от тук. Поне е нещо практично, което ще ползва често, както на работното си място, така и на някакви по-официални събития. :dancing:
Публикувай отговор