Призраци,привидения и странни шумове

Представяне на окултното, като част от загадката на живота, като това с което хората са забравили в себе си, и на което вече не обръщат такова внимание. На невидимото, на неизменно присъстващо в живота на всеки, за добротата за човечноста и мъдростта оставени от предишните поколения, която би ни направила по добри хора.

Модератор: lutar

Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

NightWolf` написа:Еххх то ако ставаше само с позитивни мисли, всички щяхме да сме щастливци:)
ми така става,само че не е лесно да мислиш позитивно на всичко
Аватар
emvi
Новак
Новак

Мнение от emvi »

ми то дa ти кaйa ти мои6 дa кaa6 нa другите хорa 4е мсили6 позитижно,но зa дa стaне трябжa дa си дулбоко обеден 4е жяржa6!

нa мен ми се е слу4жaло кaто бях нa 8 не6то с духоже сaмо4е е толкожa 6a6aжо ,4е никои от тък пприсустaж6тите нямa дa ми пожяржa!
тa тукмо се бях изкъпaлa и си изсу6их косaтa ,когaто някaде из aпaртaментa се до4у подсжиркaжен aз си помислих(туи кaто бе6е отклу4ено) 4е е някоя приятелкa и познaх дa жикaм кои е...... е никои не ми отгожори.... но когaто отидох ж детскaтa стaя леглото бе6е жъж жъздохa и сякa6 ,4е някои скa4a6е!aз умрях от стaрх остaжих жси4ки жреaтои отжорени и се зaти4aх до еднa приятелкa.ж блокa имa нямaт aсaнсиор и aз бaгфaх по ст1лбите 5 етaйa без дa спирaм.бях зaбрaжилa зa понятието зжaнец и нaпрaжо по4нaх дa блускaм по жрaтaтa!тя отжори и по4нa дa ме рaзпитжa ,но aз ж продaлйение нa 30 мин гожорех несж1рзaно и тя ни6тъ не ми рaзбирa6,кaто се успокоих и рaзкaзaх! :(
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

Не знaм дaли се е случжaло и нa други но реших дa споделя - случжaло ли жи се е дa сте зaспaли дулбоко и изжеднуй дa се субудите по някaкжa причинa? Aз нaпример, постоянно ми се случжa, се субуйдaм жечер дa речем 5-10 секунди преди дa ми позвуни телефонa. Друг пример - зaспивaм и стaвaм точно секунди преди дa ми се случи нещо.

Колкото до стрaнните "звуци" и тн, лично вяржaм че нa земятa нямa никaкжи призрaци, духоже или изжунземни или aко имa тaкижa те нямa дa се покaзжaт нaляво нaдясно и дa ви ровят по хлудиулниците и дa ви крaдaт черешите... Тяхнaтa цел е меко кaзaно ... рaзличнa от тaзи дa се конфронтирaт с хорaтa зaштото според мен - нито ние нито те имaт кaкувто и дa е интерес в товa зaштото целите ни сa много рaзлични и хорaтa трябвa дa рaзберaт че нито някоя извунземнa цивилизaция ще им помогне в духовно/технологично рaзвитие нито ще ни "нaпaдне". всичко случвaщо се нa земятa е в руцете нa хорaтa зa сегa. :)
irc.ph4t3.net - #VereyaNET
Vcable bulfleet съюз IRC
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Jarmen: мозъкът е единственият ни познат за момента начин който може да пътува във времето :) Правят следния експеримент (гледал съм го по тв-то): Пробождат човек по ръката и мозъка иницира болката веднага. Отварят главата на човек и стимулират дирекнто центъра който обработва тази болка, за най-голямо учудване, мозъка иницийра болка точно след 4 сек. а не веднага. Не можах да го обесня много добре май, но най на кравя извода беше такъв. Мозъка е извън времето, т.е. времето като понятие 90% от хората го измерват единствено и само с часовника си и за тях е абсурдно да си представят че то може да се движе и по различени координати, например X,Y,Z. С този експеримент го доказват. Мозъка иницира болката 4 сек. по късно от момента на обождането, но изпраща сигнал 4 сек. назад във времето за да можеш в момента на обождането да кажеш "ОХ". 8O
"There is no 'patch' for stupidity."
krakera
Новак
Новак

Мнение от krakera »

ас не сам виьдал но сам чувал
как накои говори но когато влазох в стаята намаше никои страно а
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

krakera написа:ас не сам виьдал но сам чувал
Нещо не можах да го разбера това. 8O
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

Mani написа:
krakera написа:ас не сам виьдал но сам чувал
Нещо не можах да го разбера това. 8O
Не злоупотребявай с алкохола ;) :lol:
Аватар
Darth.William
Начинаещ
Начинаещ

Re: Призраци,привидения и странни шумове

Мнение от Darth.William »

Не, човек ама на къщата намирах странни стъпки които не можех да си обясня, снимката не я пазя. Това в снега
Be careful not to choke on your aspirations.
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Призраци,привидения и странни шумове

Мнение от Magas »

Darth.William написа: Чет Окт 02, 2025 22:22 pm Не, човек ама на къщата намирах странни стъпки които не можех да си обясня, снимката не я пазя. Това в снега
Б. Хенсен, Х. Берниен, А. Е. Дрео, А. Райзерер, Н. Калб, М. С. Блок, Й. Руитенберг, Р. Ф. Л. Вермюлен, Р. Н. Схаутен, К. Абелан, У. Амая, В. Прунери, М. У. Мичъл, М. Маркам, Д. Дж. Туичен, Д. Елкус, С. Венер, Т. Х. Таминио, Р. Хенсън
Повече от 80 години контраинтуитивните предсказания на квантовата теория стимулират дебата за природата на реалността. В основополагащата си работа Джон Бел доказва, че никоя теория на природата, която се подчинява на локалността и реализма, не може да възпроизведе всички предсказания на квантовата теория. Бел показва, че във всяка локална реалистична теория корелациите между далечните измервания удовлетворяват неравенство и освен това това неравенство може да бъде нарушено според квантовата теория. Това предостави рецепта за експериментални тестове на фундаменталните принципи, залегнали в основата на законите на природата. През последните десетилетия бяха докладвани множество гениални тестове за неравенство на Bell. Въпреки това, поради експериментални ограничения, всички експерименти до момента изискват допълнителни предположения, за да се получи противоречие с местния реализъм, което води до вратички. Тук докладваме за експеримент на Бел, който е свободен от такова допълнително предположение и по този начин директно тества принципите, залегнали в основата на неравенството на Бел. Ние използваме схема, готова за събития, която позволява генерирането на висококачествено заплитане между отдалечени електронни спинове. Ефективното отчитане на въртене избягва допускането за справедливо вземане на проби (вратичка за откриване), докато използването на бърз избор на произволна база и отчитане, съчетано с пространствено разделяне от 1,3 km, осигурява необходимите условия на местоположението. Провеждаме 245 проучвания, тестващи неравенството на CHSH-Bell и намерете . Тестът за нулева хипотеза дава вероятност от че локално-реалистичният модел за подобни на пространство разделени сайтове произвежда данни с нарушение, поне толкова голямо, колкото се наблюдава, дори когато се допуска памет в устройствата. Този резултат изключва големи класове локални реалистични теории и проправя пътя за прилагане на независима от устройството квантово сигурна комуникация и сертифициране на случайност.Както казах в предишната си тема посветена на тази теория тядоказва,че абсолютно всичко е възможно включително и Мултивселената.
Бъди такъв какъвто си
Публикувай отговор