други духовни учения които използвате?

Представяне на окултното, като част от загадката на живота, като това с което хората са забравили в себе си, и на което вече не обръщат такова внимание. На невидимото, на неизменно присъстващо в живота на всеки, за добротата за човечноста и мъдростта оставени от предишните поколения, която би ни направила по добри хора.

Модератор: lutar

Отговори
chino_sz_66
Начинаещ
Начинаещ
Мнения: 32
Регистриран: вт дек 21, 2010 19:05 pm

други духовни учения които използвате?

Мнение от chino_sz_66 » чет ное 24, 2011 22:19 pm

Здравейте, от скоро се интересувам от окултизъм или както аз обичам да го наричам " духовни учения " .Искам да ви попитам освен йога, какви други методи или упражнения прилагате за да се чувствате добре, тонизирани или да погледнете с други очи на всичко онова което ни заобикаля. Аз лично се занимавам с един комплекс от упражнения: " Петимата тибетци " и мога да споделя че колкото и странно да звучи за някои хора, наистина има истина в това което се пише в подобен род книги. Друга книга която чета в момента е "Методът Силва" ,там са описани по-скоро техники за умът.Някой от вас чел ли е тези книги, имали полза от тях особено от този Силва метод? Споделете и друга подобна литература която по някакъв начин е променила както вас така и жовотът ви към по-добро?

frvx
Начинаещ
Начинаещ
Мнения: 46
Регистриран: нед ное 21, 2010 19:44 pm
skype: hackera708

Re: други духовни учения които използвате?

Мнение от frvx » съб яну 28, 2012 12:34 pm

Доста късно пиша отдавна не съм и влизал. Методът Силва, а именно как да вкараш съзнанието си в алфа ниво ми помогна доста, от 1-2 месеца се занимавам малко по задълбочено с него. Петимата тибетци си я взех след като два пъти отгърнах на едно и също място, когато я видях за пръв път и седмица след това пак. Има истини в книгите, но не във всички. Всеки си има различна реалност и възгледи все пак, и съответно възприема различното различно. За едни едно е добро за други друго. Когато човек опознае себе си достатъчно разбира какво, кога и къде му е нужно.

Потребителски аватар
Tend
Начинаещ
Начинаещ
Мнения: 64
Регистриран: вт авг 28, 2012 16:52 pm
Контакти:

Re: други духовни учения които използвате?

Мнение от Tend » чет авг 30, 2012 21:57 pm

@frvx да те питам ти коя от книгите по метода Силва си чел, защото аз имам две. В едната като че ли са по-подробно обяснени нещата, а в другата която е май оригинала с една синя корица е по кратка... То не че има значение коя ще четеш, като и в двете е почти едно и също.И някви други техники освен този метод ползваш ли?
"Блаженството на тялото е в здравето, блаженството на ума - в знанието"

http://soundcloud.com/chino_sz

Отговори