Тапицерия

Добави отговор


С помощта на CAPTCHA се убеждаваме, че сте човек, а не робот.
Усмивки
:bigboss: :blackeye: :blinkblink: :closed: :dancing: :ebay: :gamer: :google: :grin2: :haha: :heat: :helpme: :crazyeye: :confused2: :imsorry: :mafia: :chaingun: :cute: :Alvarin: :D :) :beroe: :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :cheers: :smoukin: :tongue: :angry: :spank:

BBCode е Включен
[img] е Включен
[url] е Изключено
Усмивките са Включени

Преглед на тема
   

Разгърни Преглед на тема: Тапицерия

Re: Тапицерия

от admin » Нед Окт 10, 2010 15:15 pm

Аха и аз чух че били двама и май този моя познат който не е доволен е ходел при другия. За телефон не ама питай го къде се намира в Богомилово.

Re: Тапицерия

от angel » Нед Окт 10, 2010 14:06 pm

admin написа:Да, да и аз се интересувам от това както и къде има добри тапицери и как стоят нещата с избора на тапицерия при тях. Аз специално чух за двама в града. Единия в Богомилово само че, 1-2 ма познати казаха че не са доволни от услугите му. Чух и за друг долу към К. Ганчево, преди не се справял добре, но сега се бил научил. Интересувам се тъй като искам да си претапицирам тавана че е леко провиснал вече.
В богомилово има 2-ма, едното момче прави на един корите и седалките на е36-ца с кожа и се получи много добре.
Ако искаш може да попитам за телефон, ама бил доста зает...

Re: Тапицерия

от realprofesora » Нед Окт 03, 2010 18:36 pm

Тавана можеш и сам да си го направиш.
Аз на Голф 3ка съм правил .Не е кой знае колко сложно
Самия таван е толко крехък (на голфа ) че тряя се пази много.
Има си и работа по разглобяването .
На братчедка ми го правих с някъв плат черен ,не беше скъп-бюджетно решение щото мислеше да го продава.Залепих го с лепило Прома.
Кажи каква ти е колата и какви пари ти иска тапицера и дали въобще ше се захване, да прави тавана.Той ли ще го разглобява или ти .И ако не ти е изгодно ми се обади да измислим нещо, да ти го тапицираме.

Re: Тапицерия

от admin » Нед Окт 03, 2010 18:16 pm

Да, да и аз се интересувам от това както и къде има добри тапицери и как стоят нещата с избора на тапицерия при тях. Аз специално чух за двама в града. Единия в Богомилово само че, 1-2 ма познати казаха че не са доволни от услугите му. Чух и за друг долу към К. Ганчево, преди не се справял добре, но сега се бил научил. Интересувам се тъй като искам да си претапицирам тавана че е леко провиснал вече.

Тапицерия

от mITky » Нед Окт 03, 2010 13:48 pm

От къде може да се закупи , що годе качествена тапицеря за кола ?

Върнете се в началото