Защо умряха форумите?
- RadoslavKz
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Защо умряха форумите?
Стоя от известно време размишлявам, защо умряха форумите. Ясно каква е причината, тъпите социалки. Но по-добре ли беше? Форумите се държат от нормални, трудолюбиви хора. Срещаш се с тях на живо ако има проблем нещо, имаше сбирки, мероприятия, реални хора. Фейсбука там си наемател, и могат да те ритнат всеки един момент. Защо всички като овцете изоставиха форумите и отидоха там. Функционалността е еднаква, според мен. Даже един форум борд има повече преимущества. Поне аз така ги виждам нещата.
Здравейте, казвам се Радослав Баросов, бивш полицай съм 
Основател на групите на Големите Сиви - Саруман Тигров

Основател на групите на Големите Сиви - Саруман Тигров

-
- Потребител
Re: Защо умряха форумите?
То щото от форумите не могат да те ритнат?
Просто другото е вид интерактивно общуване, тука е като писане на имейли...

"Я всегда думал что демократия - это власть народа, но вот товарищ Рузвельт мне доходчиво объяснил, что демократия - это власть американского народа".
Йосиф Сталин
Йосиф Сталин
- Magas
- Старо куче медалист
Re: Защо умряха форумите?
Не са мъртви просто хората пишат тук по рядко освен товаМухогоне точно вие двамцана ста пък най малкия критерии за каквото и да било особено тни с тоя подписНяма достоверни доказателства, че Йосиф Сталин е казвал тези думи. Цитатът, който гласи: „Винаги съм смятал, че демокрацията е силата на народа, но другарят Рузвелт ясно ми обясни,че демокрацията е силата на американския народ.Се преписва на Йосиф Сталин отJino написа: Нед Май 11, 2025 14:18 pm То щото от форумите не могат да те ритнат?![]()
интернет и социалните медии, но не е потвърден от никакви архівни документи или официални публикации от живота и творчеството на Сталин не са успели да установят автентичен източник за този цитат във вътрешни сборници или официални изказвания на Сталин .
Историческите изследвания за личността и публичните изказвания на Сталин показват, че подобни думи не са документирани в признати източници, като сборниците от неговите речи или писмени материали. Затова този цитат се счита за апокрифен и не може да бъде приписан на Сталин с увереност.
Когато попитах електронния си асистент за този цитат той ми каза ,че няма доказателство за това

Бъди такъв какъвто си