ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ?

Представяне на окултното, като част от загадката на живота, като това с което хората са забравили в себе си, и на което вече не обръщат такова внимание. На невидимото, на неизменно присъстващо в живота на всеки, за добротата за човечноста и мъдростта оставени от предишните поколения, която би ни направила по добри хора.

Модератор: lutar

Аватар
AlexV
Потребител
Потребител
Мнения: 111
Регистриран на: Сря Апр 16, 2003 21:14 pm
Местоположение: world wide web
Обратна връзка:

ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ?

Мнение от AlexV »

Според наши достоверни източници в чужбина през последните години България няколко пъти е била подложена на въздействието на психотронно и психотропно оръжие. Последният път това е станало по време на събитията през януари 1997 г. с цел да бъде манипулирана политическата обстановка и да бъдат зомбирани тълпите, атакували Народното събрание...

Почти по същото време подобен експеримент е осъществен и спрямо Сърбия. Информацията е потвърдена от два независими източника - от Русия и САЩ. Според тях върху България е експериментирано в работен порядък психотропно оръжие в началото на 1982 г., след това през лятото на 1985 г. и есента на 1989 г.

"Строго секретно" и в предишни броеве се спря на разработката и приложението на могъщи генератори, източници на незабелязано психотропно въздействие върху човека, превръщащо го в биоробот или зомби.

Откъслечни информации за разработването на това оръжие постъпваха в началото на 80-те години. Украинският професор Виктор Седлецки твърди, че още през 1982 г. в СССР са започнали разработката на отвъдхоризонтни радиолокационни комплекси, основаващи се на използването на ефекта на отражението на лъча от йоносферата, които енергийно са били привързани към атомните електроцентрали. В комплекса влизат и фазирани антени, които могат да работят и на излъчване. При това се създава единно психотропно поле, оказващо влияние върху човешкото съзнание и програмиращо го към определени действия и реакции. Тези антени в СССР са били създадени в Чернобил и Красноярск и влизат в системата "Шар", призвана да управлява тетаритмите и делтаритмите на човешкия мозък.

В САЩ в началото на 80-те години са били създадени апарати, способни при извеждането в орбита да програмират или коригират поведението на огромни маси население на територия, равняваща се на Югославия или България.

В началото на 90-те години имаше контакти между ЦРУ и КГБ в областта на съвместния контрол над психотрониката и другите пси-технологии.

Тъй като възможностите на Русия в тази насока през последните години са ограничени основният психотронен експериментатор останаха САЩ, които продължават своите експерименти в това число спрямо някои славянски страни чрез биоенергетично въздействие, масово програмиране, екологично радио и телевизионно зомбиране.

Вероятно експериментите са стигнали до напреднал стадий, при който чрез мощни психотронни излъчватели от Земята и Космоса може да се предизвиква в големи групи хора агресивност, свръхжестокост, паника, безсилие, масови самоубийства.

Избирането на България за опитно поле се дължи не само на стремежа да бъде създадена определена политическа и социална обстановка, но и заради дресираното масово съзнание, ниския праг за имунна и интелектуална самозащита, окаяно икономическо положение, създаващи предпоставки за лесно психотропно въздействие и масово зомбиране...

Аватар
Heskey
Модератор
Модератор
Мнения: 424
Регистриран на: Пет Юни 13, 2003 11:03 am
Местоположение: На Маса
Обратна връзка:

Мнение от Heskey »

Тоя вестник и аз съм го чел :wink:
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...

Аватар
AlexV
Потребител
Потребител
Мнения: 111
Регистриран на: Сря Апр 16, 2003 21:14 pm
Местоположение: world wide web
Обратна връзка:

Мнение от AlexV »

Нищо лошо няма да го прочете още някой ;)

Аватар
lutar
Потребител
Потребител
Мнения: 374
Регистриран на: Съб Фев 07, 2004 20:20 pm
Обратна връзка:

Мнение от lutar »

Много съм съгласен с твърденията даже се наблюдават и създействието в/у хората. 30% от хората над 20 години изпитват липсана воля за каквото и да е. 50% от хората над 30 изпитват същото и придрожено с изпадане в необесними депресии без основание. 80-90% от хората на 40 години сасе предали изцяло и незащотото немогат да вършат нещо или нямат силата за друго, апросто повтарят като зомбита "Немога да се справя с това, незнам какво да правя" и др. подобни изказвания.

Аватар
eNforcer
Потребител
Потребител
Мнения: 97
Регистриран на: Пет Фев 11, 2005 2:36 am
Местоположение: Наоколо....

Мнение от eNforcer »

Ха ха ха ха ха... Тоя брой на тоалетната хартия "Шок" го четох , докато пътувах в един влак :twisted: :twisted: :twisted:

Big_Brother
Потребител
Потребител
Мнения: 315
Регистриран на: Сря Ное 17, 2004 14:56 pm

Мнение от Big_Brother »

вярвам,че може да сме подложени на психотронни оръжия или въобще,че съществуват
но не вярвам на някакъв вестник,освен ако авторът на статията не е някой специален човек

Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 759
Регистриран на: Сря Апр 06, 2005 10:09 am
Местоположение: Железник
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Big_Brother написа:... не вярвам на някакъв вестник,освен ако авторът на статията не е някой специален човек
За такова оръжие съм чел в една книга-игра. :lol:

Аватар
Otherside
Потребител
Потребител
Мнения: 419
Регистриран на: Пон Мар 31, 2003 23:25 pm
Местоположение: До ДНА-то
Обратна връзка:

Мнение от Otherside »

ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ? Оооо, дааа! ЧАЛГАТА!!! :twisted: :lol: :twisted:

Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 1137
Регистриран на: Чет Дек 09, 2004 3:56 am
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Otherside написа:ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ? Оооо, дааа! ЧАЛГАТА!!! :twisted: :lol: :twisted:
И антидот-а - ЖИЦАТА!!! :twisted:

plameen
Новак
Новак
Мнения: 1
Регистриран на: Нед Май 08, 2011 16:42 pm

Re: ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ?

Мнение от plameen »

През февруари и март месец усетих влиянието на това оръжие върху себе си не знах какво е след като почнах да се информирам за това в интернет всичко съвпадна с това Психотронно оръжие към кой да се обърна за помощ и кой може да помогне в такава ситуация телефона ми е 0896/819460

Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел
Мнения: 555
Регистриран на: Съб Яну 23, 2010 16:27 pm

Re:

Мнение от Tenebrus »

jerry написа:
Otherside написа:ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ? Оооо, дааа! ЧАЛГАТА!!! :twisted: :lol: :twisted:
И антидот-а - ЖИЦАТА!!! :twisted:
+1

marin_007
Потребител
Потребител
Мнения: 233
Регистриран на: Чет Фев 16, 2006 11:30 am
skype: neron-marin1441

Re: ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ?

Мнение от marin_007 »

Замисляли ли сте се:


- Защо въпреки широко изтъквания напредък на медицинската наука броят на болните продължава да се увеличава?
- Защо средствата, давани за здравеопазване, непрекъснато нарастват с всяка изминала година?
- Защо се появяват нови болести?
- Защо нещата в здравеопазването като че ли стават все по-объркани и дори излизат извън контрол?
- Защо все повече хора са недоволни от официалната медицина и търсят помощта на алтернативни лечебни методи?
- Защо официалната медицина не признава и не допуска широкото разпространение на други видове лечебно въздействие, освен синтетичните медикаменти, хирургията и лъчевата терапия?
- Как стана така, че идеите на Хипократ, чиято клетва полагат при завършването си медиците, бяха пренебрегнати?...

За да придобиете известна представа за тъмната страна на "демокрацията" към която искат да приобщят страната ни българските евроатлантици, ще ви запозная с някои "високохуманни" експерименти, извършвани отвъд океана.


През 1931 г. д-р Корнелиус Роудс под егидата на Института за медицински проучвания "Рокфелер" инокулира ракови клетки в хора. По-късно същият провежда серия от експерименти с облъчване на американски бойници и пациенти без тяхното знание.


През 1932 г. започва друго зловещо "изследване", т. нар. Тъскиджий Сифилис Стъди. Двеста чернокожи американци, диагностицирани със сифилис, са използвани като морски свинчета, за да се проследи как се развива болестта. Те не са били уведомени за тяхното заболяване и са били оставени нарочно без терапия. Всички те починали от болестта, а техните семейства никога не узнали, че е било възможно да бъдат излекувани.
През 1935 г., след като за 2 десетилетия измират няколко милиона американци от пелагра, Службата за обществено здраве (PHS) най-накрая решава да направи нещо по въпроса. Директорът на агенцията по-късно цинично заявява, че поне от 20 г. им е известна причината за болестта - недостиг или липса на витамини от групата В-комплекс, но не е предприела никакви мерки, защото било засегнато главно бедното чернокожо население!


През 1940 г. 400 затворници в Чикаго са инфектирани с малария, за да се проучат ефектите на нови експериментални медикаменти срещу това заболяване. Нацистките лекари по време на Нюрнбергския процес са цитирали именно този експеримент, за да се защитят за своите действия в концентрационните лагери.


През 1945 г. се дава начало на проект "Пейпърклип". Щатският департамент и ЦРУ спасяват в периода около края на Втората световна война около 900 нацистки лекари и учени (включително и зловещият д-р Й. Менгеле, наричан "Ангелът на смъртта"), като ги изтеглят в САЩ и им предлагат закрила и нови самоличности, за да работят върху секретни проекти на САЩ .


През 1945 г. е задействана "Програма Ф" от комисията по атомна енергия на САЩ (АЕС), свързана с флуорирането на водите.
От секретен документ от 1947 г., издаден от полковник Е. Къркпатрик от АЕС се вижда, че агенцията е решила да започне интравенозно назначаване на радиоактивни вещества на нищо неподозиращи пациенти.


През 1947 г. ЦРУ започва експерименти с психотропни вещества, като например ЛСД, с цел да ги използва в подривната си дейност. Като опитни зайчета са били използвани военни и цивилни граждани със или без тяхното знание. Армията също провежда подобни експерименти в периода 1955-1958 г.


През 1950 г. Министерството на отбраната на САЩ планира да детонира ядрена бомба в пустинята, след което да изследва за заболявания и смъртност хората, живеещи в близките градове и села, намиращи се по посока на вятъра.


През същата година, за да определи доколко уязвим е един американски град към биологическа атака, подразделения на американския флот разпръскват облак от бактерии над Сан Франциско, след което много жители развиват подобни на пневмония симптоми.


От 1951 до 1969 г. Министерството на отбраната прави изпитания на открито на болестотворни вируси и бактерии в различни населени области на САЩ.


През 1953 г. военните изпускат облак от газ, съдържащ цинково-кадмиево-серни съединения, над няколко големи града във Вирджиния, за да придобият представа за токсичността на разпръсквани химически агенти.


През 1953 г. ЦРУ започва зловещия проект МК-ULTRA. Целта му е била разработването и изпитването на вещества и биологични агенти, които биха могли да се използват за контрол на съзнанието и поведението както на отделни индивиди, така и на големи групи от хора.


През 1960 г. Военното разузнаване на САЩ започва проектите THIRD CHANCE и DERBY НАТ. Първият представлява изпитване на ефектите на ЛСД върху европейското население, а вторият - върху азиатското. (Чудно ли е, че има толкова много наркомани по света и че този проблем не се изкоренява?).


През 1965 г. ЦРУ и Министерството на отбраната започват проекта МК-SEARCH, а през 1967 г. проекта МК-NAOMI - различни версии на МК-ULTRA.


През 1966 г. отново ЦРУ започва проект МК-ОFTEN - програма, чиято цел е да изпробва токсичните ефекти на определени медикаменти у хора и животни.


През 1968 г. ЦРУ експериментира с възможността за отравяне на питейната вода с различни химикали.


През 1969 г. Робърт МакМахан от Министерството на отбраната иска от Конгреса на САЩ да се отпуснат 10 млн. USD за проект под ръководството на ЦРУ, имащ за цел да осъществи в срок от 5 до 10 г. създаването на ново биологично оръжие - микробен агент, срещу който не съществува естествен имунитет! Парите са отпуснати на следващата година.


През 1970 г. САЩ интензифицира усилията си по разработката на "етническо биологично оръжие", Което има за цел селективно да унищожава отделни етнически групи, като се използват особеностите на генетични различия и вариации в ДНК.


През 1975 г. започва специална вирусна програма, чиято цел е да разработи вирус предизвикващ рак у човека.


През 1977 г. на слушания в Сената се потвърждава, че 239 населени области в САЩ за периода 1949-1969 г. са били подлагани на целенасочено биологично заразяване.


През 1978 г. започват експериментите с ваксината срещу хепатит "В", провеждани от СDС в Ню Йорк, Лос Анжелос и Сан Франциско, като се ваксинират предимно хомосексуалисти.


През 1981 г. в същите градове се диагностицират и първите случаи на СПИН в САЩ, което засилва подозренията, че ваксината може би има общо с масовата изява на болестта в страната.
Доклад до американския конгрес през 1986 г. разкрива, че САЩ разполагат в дадения момент с набор от биологични агенти , включващ модифицирани чрез генно инженерство вируси, естествено съществуващи в природата токсини и микроби, които могат да променят имунологичния си характер и от които човек да не може да се предпази. На следващата година Министерството на отбраната признава, че въпреки договора за забрана на опитите с биологично оръжие, то продължава да използва центрове за подобни разработки в 127 университета и лаборатории на територията на САЩ.


През 1990 г. на повече от 1500 шестмесечни бебета от латиноамерикански и негърски произход в Лос Анжелос е направена експериментална ваксина срещу морбили, която никога не е била лицензирана за приложение в САЩ. СDС по-късно потвърждава, че родителите изобщо не са били уведомени за това.


През 1994 г. чрез метода на "генно проследяване" - д-р Гарт Никълсън от "Ем Ди Андерсън Кенсър сентър" в Хюстън - Тексас, открива у много американски войници участвали в операцията "Пустинна буря" през 1991 г. в Ирак, променен щам на Мусорlasma incognitus - микроб, обикновено използван за произвеждане на биологическо оръжие. В молекулярната му структура е внедрена 40% от обвивката на HIV-вируса.


През 1994 г. сенаторът Дж. Рокфелер изнася доклад, в който се разкрива, че в последните 50 години Министерството на отбраната е използвало стотици хиляди военнослужещи при експерименти с различни токсични и опасни за живота вещества! Списъкът включва нервнопаралитични газове и химикали, халюциногени, йонизираща радиация и др.


През 1995 г. д-р Гарт Никълсън открива доказателства, че биологичните агенти, използвани по време на войната в Залива, са били произведени в Хюстън и Бока Рейтън - Флорида и изпитвани на затворници в Тексас.


През 1997 г. 88 Конгресмени подписват писмо, чрез което се изисква провеждането на разследване за биооръжията и "синдрома на Залива".
От материала, изложен в тази и в предишната глава, се вижда как смесването на икономическите, политическите и военните интереси води до образуването на изключително токсичен болестотворен коктейл. Секретни експерименти със здравето на хората са извършвани и сигурно продължават да се извършват и в други страни по света. Самият факт, че е възможно съществуването на подобна дейност, показва колко болен е начинът на мислене на някои индивиди.


След като сте се запознали с всичко изнесено в книгата, предполагам, че не се учудвате повече защо човечеството става все по-болно. Промяна в системата обаче е невъзможна без активната намеса на пациентите - настоящи и потенциални! За да се подобри здравословното състояние на хората като цяло, всеки трябва да поеме своята отговорност - към себе си и към всички останали.Лекарите трябва да се обърнат към здравия разум и медицината да се освободи от догмите, които я сковават! За да се наложи нов тип хуманно здравеопазване, е необходимо ново съзнание и ценностна система, която да се базира не върху материалните придобивки, а върху духовността и морала.


Сигурен съм, че имаме волята да вземем съдбата си в свои ръце и да осигурим здраве за нашата планета, за нас самите и за бъдещите поколения. Нека го направим!


Източник: книгата „СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ СРЕЩУ ЗДРАВЕТО” на Д-р Атанас Гълъбов

Аватар
nasenceto
келеш
келеш
Мнения: 2242
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 19:01 pm

Re: ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ?

Мнение от nasenceto »

marin_007 написа:Замисляли ли сте се:


- Защо въпреки широко изтъквания напредък на медицинската наука броят на болните продължава да се увеличава?
- Защо средствата, давани за здравеопазване, непрекъснато нарастват с всяка изминала година?
- Защо се появяват нови болести?
- Защо нещата в здравеопазването като че ли стават все по-объркани и дори излизат извън контрол?
- Защо все повече хора са недоволни от официалната медицина и търсят помощта на алтернативни лечебни методи?
- Защо официалната медицина не признава и не допуска широкото разпространение на други видове лечебно въздействие, освен синтетичните медикаменти, хирургията и лъчевата терапия?
- Как стана така, че идеите на Хипократ, чиято клетва полагат при завършването си медиците, бяха пренебрегнати?...
Специално на тези въпроси отговора е "световната конспирация на фармацефтичните компани", за която не вярвам да има човек който не е чувал за нея. И баба си да питам и тя ще знае.
Иначе интересна фактология...

Аватар
Istina
Новак
Новак
Мнения: 19
Регистриран на: Чет Апр 08, 2010 10:03 am

Re: ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ?

Мнение от Istina »

Аз вярвам че действително може да е вярно, имам професионални наблюдения че психиката на българите се изменя и то не към добро и това е вече социално явление.....

Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител
Мнения: 81
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 11:45 am

Re: ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ?

Мнение от IBMPoweRPC »

Istina написа:Аз вярвам че действително може да е вярно, имам професионални наблюдения че психиката на българите се изменя и то не към добро и това е вече социално явление.....
Рекордъори сме по самоубийства в Европа .. всеки втори опит - успешен ... психотронно оръжие не ми звучи правдоподобно ... достатъчна е манипулацията и политиката на България през последните години ... Вече може да се каже че сме европейци .. плащаме европейски цени на всичко ... лошото е че няма откъде да ни се повишат заплатите защото нищо не произвеждаме ... А относно липсата на воля у хората ... донякъде сме пречупени от прехода и всички загуби през него , за да живеем по този начин , до някъде и психиката на народа е такава... мисля че няма какво по-добре да ни опише от долните редове :

Мнението на П.Р. Славейков за българския народ:

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
lutar написа:Много съм съгласен с твърденията даже се наблюдават и със действието в/у хората. 30% от хората над 20 години изпитват липсана воля за каквото и да е. 50% от хората над 30 изпитват същото и придрожено с изпадане в необесними депресии без основание. 80-90% от хората на 40 години сасе предали изцяло и незащотото немогат да вършат нещо или нямат силата за друго, апросто повтарят като зомбита "Немога да се справя с това, незнам какво да правя" и др. подобни изказвания.
Много лесно ще го обясня ... като виждат че нямат реализация в страната си , хората се демотивират да се развиват ... много хора са загубили желание за всичко , просто защото са забравили че "Света е голям и щастието е зад ъгъла".. Гледайте по-мащабно на живота си ви пожелавам , по-малко страх и повече действие било ти това да включва и вариант за емиграция ... не забравяйте и да четете законите на Мърфи и да се усмихвате , защото утре ще е по-зле от днес :) http://www.crossroadbg.com/zakonite_na_myrfi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от IBMPoweRPC на Пет Май 27, 2011 17:13 pm, променено общо 4 пъти.

Публикувай отговор