Магазин за Арганово масло и био козметика

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
arganabg
Новак
Новак
Мнения: 1
Регистриран на: Сря Апр 17, 2019 13:25 pm

Магазин за Арганово масло и био козметика

Мнение от arganabg »

Предлагаме био козметика и арганово масло, като продуктите са директен внос от Мароко. Аргановото масло е познато още като "течното злато", защото аргановите дървета растат единствено в Мексико и Мароко, макар и да има други страни, които да произвеждат продукти от арганово масло. Поради тази причина пазарите за козметика са пренаситени с нискокачествени продукти, които повече вредят от колкото помагат.
Когато започвахме нашата дейност, ние искахме да предоставяме на нашите клиенти наистина качествени продукти, които ще им помагат да се грижат за техните нокти, коса, кожа и здраве. Това е и причината нашите цени да не са най- ниските на пазара, така че ако търсите евтини продукти и не държите на качеството, ние няма успеем да Ви помогнем. Ние заложихме на качеството, а Вие?

Публикувай отговор