Масажи Сапарева Баня в Салон “Прилив”

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
officepriliv
Новак
Новак
Мнения: 1
Регистриран на: Пон Яну 23, 2023 0:10 am
Местоположение: ЕТ. 2, УЛ. „ГЕРМАНЕЯ“ 38А ГР. САПАРЕВА БАНЯ, 2650
Обратна връзка:

Масажи Сапарева Баня в Салон “Прилив”

Мнение от officepriliv »

Салон за здраве и красота “Прилив” предлагаме масажи за Сапарева Баня като иновативни услуги за подобряване здравето на Вашето лице и тяло. Разполагаме с две локации в България. Едното ни студио се намира в Хотел „Silver Beach“, гр. Бяла, област Варна, а другото на улица “Германея 38А в град Сапарева Баня. В Салон “Прилив ни извършваме както класическите масажи на цяло тяло или части от него, така и иновативни масажи със специфични уреди за всеки един от тях. Класически масажи ще успеете да намерите и двете наши локации, но целият пакет от иновативни масажи ще срещнете единствено в салона ни в Сапарева Баня. Ето и някои от най- често избираните масажи и техните цени:

Класически Масажи

Масаж за цяло тяло - Релаксиращ 60мин - 60лв
Масаж за цяло тяло - Спортен масаж 60 мин. - 70 лв
Масаж за цяло тяло - Дълбокотъканен 60мин - 70лв
Частичен масаж - гръб + крака + ръце - 40мин - 40лв
Частичен масаж - гръб + ръце + глава - 30 мин - 35лв

Иновативни Масажи
Подводен вакуумен масаж - това е иновативен масаж, който се извършва във вана с помощна на специфична вендуза, която има за цел да възстанови и заздрави цялото. Произлизащ от Русия този вид масаж там е широко разпространен. Цените му варират от 35лв до 60лв в зависимост от продължителността.

Биоенергиен масаж - този вид масаж другият уникален за нас и България. Съчетаващ традиционната китайска медицина и съвременната технология в областта на биоинформатиката, биоенергетиката и неврологията. Цените варират от 35лв до 60лв, като разликата е отново в продължителността.
Публикувай отговор