blind - некоректен купувач

Този форум служи за помощ на потребителите да се ориентират в коректноста както на продавачите така и на купувачите.
Правила на форума
Опишете с две - три думи случката. Пример за заглавие: името - некоректен продавач или купувач и т.н. Не слагайте линкове към купува/продава форума тък като се самозатрива на всеки 30 дни. Имайте на предвид че материята е доста специфична, публикувайте мнения при минимум две проведени обаждания или съобщения с ответната страна.
Публикувай отговор
masters0n
Новак
Новак
Мнения: 14
Регистриран на: Съб Ное 07, 2009 22:32 pm

blind - некоректен купувач

Мнение от masters0n »

Съжалявам,че темата ми се дублира,но не знам каде е по-добре да я пусна за това моля модераторите да оставят темата ,където сметнат за по добре и да изтрият другата.

Много добра тема!Поздравявам този ,който се е сетил да я направи.Още преди месец мислех да дам предложение за тема като тази,защото наистина е много неприятно да се оговор с някой,да отидеш на срещата и да разберш ,че са те вързали.
Така сега по самата тема искам да съобщя за некоректен търговец.Преди по малко от месец продавах един рутер без зарядно(ако се сещатате) с мен се свърза blind след няколко лични съобщения и няколко минути в скайп се разбрахме да отида до тях за да пробваме рутера.От Колъо Ганчев отидох до тях(района на Малкия Шел).Поизчаках го малко под козирката на Шела тъй като заваля доста силен дъжд,след 7-8 минути закъснение от негова страна му се обадих,и той с сънлив глас ми каза"" да да след малко слизам"",две минути след това ми прати смс ,че имал работа и бил зает и нямало да може да дойде,и си изключи телефона.Не ме беше толкова яд ,че не дойде колкото че заради него ме валя дъжда.

Публикувай отговор