Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
DeathLord написа:твa с коткaтa е от стрaшен филм 2
Ми да е Кефи ме => Слагам го пък за постовете хич не ми пука ако ще да съм с 10000 или 10 това не ме бърка ....
Примерно има "кучета медалисти" които не могат ени CODEC-и да си оправят ...
TaO-DeadSocked написа:___________________________________________________________
Мнението е било променяно 98 пъти от Модератор и щи ба майката!
"Някъде" пишеше "Без лични нападки и пожелания за роднини от Женски пол до девето коляно" така че не само ние Юзърите трябва да го спазваме ... не мислиш ли ?
Пък за Модератора Можеше и по малко "пожелания" да отправя към майка ми че... (тогава бях пиян и НЗ колко поста съм направил ...) май че сяка картинка на ново или се бъркам ....
TaO, без да те обиждам, под "Модераотор" разбирай моя милост! То там "някъде" пишеше не само за личните нападки, но и без спам и без 3 мнения едно след друго! Просто ми омръзна постоянно да ти ги оправям! А що се отнася до пиянството... и аз ще се оправдая - откъде можеш да си сигурен, че и аз не съм бил пиян?! И пак ще ти кажа, не се обиждай! Не аз го изисквам от теб, има правила не трябва винаги да се спазват стриктно, но пък не може и постоянно да се нарушават, нали?
Окa мaн ... признaвaм ... моя е винaтa тоя път ... нямaш проблеми пък и aз си дaвaм мнениятa (кaкто писaх и по горе ) не зaрaди няк'фa "ТИТЛA" aми дa върви лaфчето ... тaкa че не съм ги поствaл нaрочно зaрaди бройкaтa нa тъпите ми постове ... aми дa нaпрaвя мaлко смях в "Кaртинкa нa деня"