Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
САМО ЗА КРЪСАВЦИ
Сега ще ви напиша убявата за мене си.Учела съм се за фото мудел и маникенство.И за това сега ще очаквам да ми пишат само и исключително яки мъже със бицапси да имат и излъчване вътрешно и външно и по възможност да имат снимки. Много е важно да са паралии и с леки коли ама вносни защото ми е писнало да се возя в такситата.Да не са като мъродери и тутманици и кошмарни кекимори.Много мразим кумплексарите а обичам готените сладури тъй като и аз самата съм готена сладуранка.Красива съм буйна и упасна.Като се напия и ставам копонжийка.Аз съм една наистина много нивероятна жена и искам да се запозная и с нивероятни мъже.Ето това съм аз и мола който ми пише да се доближава пуне малко из малко до моето ниво. Искам да попълня: изопще няма да одговарям на обявите ви дето не са смисленни и предрожени с снимки.Ето защо опрайте си обявите ако искате да се получи кунтакта.И да кажа още искам дето ми пишете да сте диви и красиви и да не ми давате зор да ви одговарям бързо щото тук при мен очакват много хора кунтактите си с мен...И друго да ви замола-ниграмотните да не ми пишат.На такива никакво внимание изопще няма да обръщам за което и няма защо да ми са расърдват и ги замолвам да ме извинат Много осмивки и нежни целувки от мен.
Слаткото Муци.
P.S. Да се приема съвсем лично от някои потребители
хахахааххах е тва е жена ве.
малиии ако има такава жена,тва ше е б*си смеха с нея,само да стоиш и да слушаш бисери.чувал съм някои подобни изказвания и писания,но чак пък толкова...