Ти от СТто ли си ?RauL's FaN написа:http://ftp.abc.tv:8080/ftp1/users/raul/ ... turese.jpg
Ей тва е в Електрониката хахаCool
Есе
-
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
- NGP
- Потребител
- NGP
- Потребител
- kami
- Потребител
- Обратна връзка:
Е... браво уцелили сте учителката... хем ще ви научи на нещо, хем е супер точна..DaChamp написа:ми Дарина Златева ни преподава,тя е супер пекана и тя се базика с нас но аз я побърквам ама няма значениеkami написа:DaChamp я кажи коя ти преподава.. Сега на нас ни сложиха тази новата дето дойде.. Едно такова квадтарно бабенце..![]()
![]()

-
- Потребител
тая знае че съм по игрите и веднъж ми каза "нещастен леймър"DaChamp написа:ми Дарина Златева ни преподава,тя е супер пекана и тя се базика с нас но аз я побърквам ама няма значениеkami написа:DaChamp я кажи коя ти преподава.. Сега на нас ни сложиха тази новата дето дойде.. Едно такова квадтарно бабенце..![]()
![]()

- DaChamp
- Потребител
мооожеее,тя е навътре във всички насоки ейBig_Brother написа:тая знае че съм по игрите и веднъж ми каза "нещастен леймър"DaChamp написа:ми Дарина Златева ни преподава,тя е супер пекана и тя се базика с нас но аз я побърквам ама няма значениеkami написа:DaChamp я кажи коя ти преподава.. Сега на нас ни сложиха тази новата дето дойде.. Едно такова квадтарно бабенце..![]()
![]()
![]()

- NGP
- Потребител
- lelq_dafinka
- Потребител
ма ма ма във 8-ми клас даскалката ми по английски щеше да ме бие на CS добре че в моя отбор имаше един луд турнираждия да и бий кофи иначе щеше да ме бие сигурно па не съм слаб хичNGP написа:Стигa еНяквa дaскaлкa ти е кaзaлa леймър
![]()
Ааа,то било за тоя до мене...Е,щом е за тоя до мене нема проблеми!
- DaChamp
- Потребител
да ве и един мърмот.....нали знаеш.....Как така даскалката ти е играла ЦС с тебе лолололлллллллlelq_dafinka написа:ма ма ма във 8-ми клас даскалката ми по английски щеше да ме бие на CS добре че в моя отбор имаше един луд турнираждия да и бий кофи иначе щеше да ме бие сигурно па не съм слаб хичNGP написа:Стигa еНяквa дaскaлкa ти е кaзaлa леймър
![]()

- lelq_dafinka
- Потребител
кво бе беше в извън учебно време пък тя беше на 24г. кво да не е дърта на едина приятелка баща и цъка повече от еня на компа и то игри има и луди хора еDaChamp написа:да ве и един мърмот.....нали знаеш.....Как така даскалката ти е играла ЦС с тебе лолололлллллллlelq_dafinka написа:ма ма ма във 8-ми клас даскалката ми по английски щеше да ме бие на CS добре че в моя отбор имаше един луд турнираждия да и бий кофи иначе щеше да ме бие сигурно па не съм слаб хичNGP написа:Стигa еНяквa дaскaлкa ти е кaзaлa леймър
![]()
![]()
![]()
Ааа,то било за тоя до мене...Е,щом е за тоя до мене нема проблеми!
- kami
- Потребител
- Обратна връзка:
-
- Потребител
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Joe
- Потребител
- Обратна връзка: