Upcoming Movies
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Upcoming Movies
Кой беше тоя дето спореше че новия батман щял да е добър като ви разправях разни работи... 

- 2fry
- Потребител
Верно бях забравил за Бонд. Бтв тва ше е нещо грандиозно. Бюджета му е три пъти по-голям от предния ($230 млн.), Дениъл Крейг се претрепал два пъти вече по време на снимките, както и сума ти каскадьори. Мисля даже че един беше умрял. Смятайте колко мащабни тея каскади трябва да са, че да са толкова сложни даже са каскадьорите. Ужас, тоя филм ше е болница.
Сега, важната част. Бях саркастичен одеве като казах че Батман ше е тъп! Вие видяхте ли плаката въобще? Това както личи по всичко излезло досега ще е филма на годината. Разни критици дето вече са го гледали викат, че Хийт Леджър бил нещо феноменално и си е направо за Оскар (май на мъртви актьори не даваха обаче, не съм сигурен) и тва още по тъжен факта, че няма да го видим в други филми. Мистър Дискъстинг от bloody-disgusting.com e ходил на някакво IMAX превю на филма (и вика че това не била завършена версия, щото екрана постоянно сменял aspect-ratio) и е просто размазан, а мнението ми доста често се припокрива с неговото. Каквото и да става, определено се задава нещо различно и прекрасно. In Cris Nolan We Trust.
BTW филмът ше е 150 минути.
Сега, важната част. Бях саркастичен одеве като казах че Батман ше е тъп! Вие видяхте ли плаката въобще? Това както личи по всичко излезло досега ще е филма на годината. Разни критици дето вече са го гледали викат, че Хийт Леджър бил нещо феноменално и си е направо за Оскар (май на мъртви актьори не даваха обаче, не съм сигурен) и тва още по тъжен факта, че няма да го видим в други филми. Мистър Дискъстинг от bloody-disgusting.com e ходил на някакво IMAX превю на филма (и вика че това не била завършена версия, щото екрана постоянно сменял aspect-ratio) и е просто размазан, а мнението ми доста често се припокрива с неговото. Каквото и да става, определено се задава нещо различно и прекрасно. In Cris Nolan We Trust.
BTW филмът ше е 150 минути.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Че плаката си е зле зле си е - вече наистина си изсмукват от пръстите нови сюжети и концепции, ама да вземат поне да го кръстят гошко и да му сложат магарешки уши та да не ги е яд старите фенове че продължават да правят пари на техен гръб.
- ^Sloopy^^
- Потребител
- Обратна връзка:
тапета не е толкоз лош къде къде и по лоши е имало
а до филма колко е як или колко ще е лош то времето ще покажи а тва ще стане скоро
иначе отделно днеска поаднах на това което ми се стори крайно интересно

иначе отделно днеска поаднах на това което ми се стори крайно интересно

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Е и по-лоши е имало, ама не трябва прибягваме до тази типично нашенска си утеха 

- 2fry
- Потребител
Дае, баси тъпаците. Аз ви казвам, следваш наред е игрален филм по Мечето Ръкспин. Мисля, че след DOA вече не могат да направят филм по игра-тупалка, дето да ме впечатли (точно така, DOA ми хареса, тва е моя гилти плежър). Още повече, че към режисьорското столче се е насочил гъзът на Andrzej Bartkowiak, който досега ни стъписа с "хитове" като Ромео Трябва Да Умре, Открити Рани и ДууМ. Thanks, but no thanks (може и да става де, знае ли човек).
Та сега за The Dark Knight. Дюд, моля те кажи ми че се бъзикаш. Стига ве, плаката е адски идеен, да не говорим за изцяло различната му концепция от всички други досега (нещо абсолютно нетипично при потенциални блокбъстъри, там сичко е ясно до плаката даже и не подлежи на промяна).
Плюс тва вече ми е писнало да ми реват как старите фенове не били доволни, как хората "правят пари на техен гръб". Как правят пари на техен гръб бе, като са толкова smooth старите фенове да не ходят да го гледат изобщо най-добре. Или ако са толкова залупени, че да не им допада какво са направили с любимия им герой и да си дават парите да го гледат въпреки това, то тогава те са си виновни сами.
Бтв ти кои стари фенове имаш предвид? На "Детектив Комикс" от 40те ли, на феновете на игралния сериал с Адам Уест, на дарк-готик комиксите от 80те, на анимационните филмчета от 90те, на двата филма на Бъртън или двата на Шумахер (има ли такива въобще)? Щото няма начин да се угоди на всичките, в който и уклон да поемат се ще има недоволни. Тва е като да правиш филм по Властелина и да ти се сърдят феновете, че не си го направил точно както са го искали те.
Казах го и преди, и сега го казвам пак: Нолън не иска да върви в добре утъпканата пътека от Бъртън или да се връща към каквите и да е корени. Не иска филма му да е заклеймен като Батман 6, а като изцяло ново произведение на изкуството, като нещо абсолютно различно и страхотно. Защото всеки филм е за себе си. Ако в рамките на двата си и половин часа не може да ни убеди в това, а ни вика "тва е същото като предния път, но този път е в самолет" примерно, то просто е един скапан сикуъл направен за пари. Айде малко вяра в човека ако може. Не е като да е пълен некъдърник, виж колко зрели и комплексни (и арт) филми е правил досега. Откъде е заслужил тоя хейт.
Филмът още не е излезнал и не знаем колко ще е добър (аз знам де), айде да изчакаме, може да се окаже че са се постарали и са направили добро филмче.
Та сега за The Dark Knight. Дюд, моля те кажи ми че се бъзикаш. Стига ве, плаката е адски идеен, да не говорим за изцяло различната му концепция от всички други досега (нещо абсолютно нетипично при потенциални блокбъстъри, там сичко е ясно до плаката даже и не подлежи на промяна).
Плюс тва вече ми е писнало да ми реват как старите фенове не били доволни, как хората "правят пари на техен гръб". Как правят пари на техен гръб бе, като са толкова smooth старите фенове да не ходят да го гледат изобщо най-добре. Или ако са толкова залупени, че да не им допада какво са направили с любимия им герой и да си дават парите да го гледат въпреки това, то тогава те са си виновни сами.
Бтв ти кои стари фенове имаш предвид? На "Детектив Комикс" от 40те ли, на феновете на игралния сериал с Адам Уест, на дарк-готик комиксите от 80те, на анимационните филмчета от 90те, на двата филма на Бъртън или двата на Шумахер (има ли такива въобще)? Щото няма начин да се угоди на всичките, в който и уклон да поемат се ще има недоволни. Тва е като да правиш филм по Властелина и да ти се сърдят феновете, че не си го направил точно както са го искали те.
Казах го и преди, и сега го казвам пак: Нолън не иска да върви в добре утъпканата пътека от Бъртън или да се връща към каквите и да е корени. Не иска филма му да е заклеймен като Батман 6, а като изцяло ново произведение на изкуството, като нещо абсолютно различно и страхотно. Защото всеки филм е за себе си. Ако в рамките на двата си и половин часа не може да ни убеди в това, а ни вика "тва е същото като предния път, но този път е в самолет" примерно, то просто е един скапан сикуъл направен за пари. Айде малко вяра в човека ако може. Не е като да е пълен некъдърник, виж колко зрели и комплексни (и арт) филми е правил досега. Откъде е заслужил тоя хейт.
Филмът още не е излезнал и не знаем колко ще е добър (аз знам де), айде да изчакаме, може да се окаже че са се постарали и са направили добро филмче.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Е като не искат да вървят по утъпкани пътеки да спрат да ползват батман за параван, който да носи допълнително печалби, защото на старите фенове отдавна им е писнало и не гледат, ама батман сам по себе си носи достатъчно пари, ако ще и в дързост и красота да играе, понеже си е едва ли не институция във киното.Добрите филми, които не са правени с цел печалба никога нямат много продължения.Те хората се усетиха де и вече си правят филм+сериал и всички са доволни.
Иначе аз имам предвид първите филми, които не са много далече като история от новите, просто стана като сапунка всичко - все идва лошия, батман спасява града, утре идва новия лош, други ден идва третия и всеки път едно и също тук таме има свежи идеи, но всичко това си е пропилят талант - щеше да е 20 пъти по-интересно ако си беше изцяло нов филм с нова идея и реализация.
Иначе аз имам предвид първите филми, които не са много далече като история от новите, просто стана като сапунка всичко - все идва лошия, батман спасява града, утре идва новия лош, други ден идва третия и всеки път едно и също тук таме има свежи идеи, но всичко това си е пропилят талант - щеше да е 20 пъти по-интересно ако си беше изцяло нов филм с нова идея и реализация.
- 2fry
- Потребител
Ползването на Батман не е параван и не носи допълнителни печалби, то носи ОСНОВНИТЕ/ВСИЧКИ (ненужното да се зачеркне) печалби. Освен това как Батман е станал институция в киното? Мога да ти кажа, че сто процента не е от тоя филм. И кво, по твоята логика трябваше да спрат тогава и никога нямаше да видим какво ще роди болното въображение на Бъртън в първия от новите Батмани. Или психари като Жокера, Пингвина или Жената-котка (бтв Мишел Пфайфър е най-гениалния каст във филм евър). Не става така. Дейвид Духовни много правилно си го е казал пича, докато има добри и оригинални идеи и не се навлиза в тъпизми няма лошо да се правят сикуъли. Проблемите започват когато правят продължението само за да са направили продължение, а всъщност са изтискали всичко оригнално вече и сега се гаврят с трупа на собственото си творение. Ако обаче има какво още да се предложи и сценаристите са си седнали здраво на гъза и са измислили нещо впечатляващо, какво лошо тогава да ни го покажат. Аз обичам добри приказки, ти не обичаш ли? Да не говорим че при все необятността на човешкото въображение къмто настоящият момент съм готов да се обзаложа, че не се измисля нищо което вече под една или друга форма да не е намерило съществуване. Кво значи тва, за да е оригинално сичко да не се прави вече нищо ли? ВТФ?да спрат да ползват батман за параван, който да носи допълнително печалби, защото на старите фенове отдавна им е писнало и не гледат
Хм, интересно като ти кажат Батман и какво ти идва наум? Нека споделя какво на мен НЕ ми идва наум: Батман се занимава с разнищването на String Theory или количеството бензин, изразходван за час от багер в каменоломна в Рурската област. Не, предполагам че ше става дума за някакъв много корав и ефектен лошковец и ще си прекарам два адреналинови часа в киното. Като искаш да гледаш нещо невиждано и различно гледай Primer. Аз не мога да го изтърпя повторно.все идва лошия, батман спасява града, утре идва новия лош, други ден идва третия и всеки път едно и също тук таме има свежи идеи
А що се отнася до пропиления талант, хм, добър сценарий + добър диалог + добри актьори + гениален режисьор обикновено не е предполставки за слаби изпълнения. Поне аз така мисля.
Ок, ясно е че не харесваш новите Батмани, пък даже и да обявят The Dark Knight за най-добрия филм правен някога. Ти си прав, не се притеснявай.
ЕДИТ: Тва в последния момент, http://www.bloody-disgusting.com/blog/entry.php?id=173 може да се полюбувате на едно страхотно ревю на филма от професионален репортер за сайт номиниран миналата година в топ 100 за най-добри и информативни сайтове из нетя. Искам да насоча вниманието ви към фрази като still haven't seen a film that blew me away, that is until last night ... quite possibly the best superhero movie ever made ... one of the most diverse, unique and well-developed characters to the big screen since Daniel Day Lewis ... the scope of the sequel is massive ... If DARK KNIGHT gets anything less than an Oscar nomination it would be a great injustice to the world of cinema.
На който му се чете, ето ревюта от Ролинг Стунс, Емануел Леви и IGN.
Това изглежда ужасно БТВ. Мутантските Хроники мязат се едно е няква TV-продукция. Надявам се нещата да се променят.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Определено винаги има поне по филм или два на година които са достатъчно различни, за да кажем че са нещо което не сме виждали преди, или поне от доста време насам.Батман си е като институция в киното понеже хората като чуят батман и вече инстинктивно ходят да гледат, важното е да има батман вътре.Новите "епизоди" не се провалят тотално единствено защото се влагат много пари при все че се очаква да се върнат, но все пак според мен след 40 години можеха да си дадат почивка.Тука не е въпроса кой е прав - някой може да си гледа дързост и красота всеки ден и пак да е доволен, аз обаче не обичам едно и също да се повтаря докато не почнеш да го гледаш инстинктивно.
- 2fry
- Потребител
Хм, people... you mean sheaple! Даааам, знам че има доволно много лоботомизирани ламериканци, плод на инбрийдинг, дето ше ходят даже и на филм със заглавие Индиана Джоунс и твърдо сваренто яйце, просто защото тва си им е национален спорт (естествено няма кой да ги вини, тяхната нация издигна киното на пиедестал като изкуството на ХХ век) и вече го правят инстинктивно, но някак си аз не се притеснявам (по-точно не ми пука), че точно тея същите дебили ще бъдат разочаровани от филма.хората като чуят батман и вече инстинктивно ходят да гледат
Стига ве, не ми казвай, че някой разумно мислещ, не страдащ от някакви умствени увреждания човек, ше земе да ми тръгне инстинктивно да гледа точно пък тоя филм, само щото Батман бил вътре рийш ли. За тъпаците казахме вече, може да си ходят инстинктивно и после да пишат едни мейл до pop@armenia.dgd.
Новите ... хм, епизоди мисля, че не е точно причината да не се провалят парите, айде да отдадем и малко кредит на талантите замесени в цялата работа. Актьорите във филма не са чак толкова скъпи, ей за главната женска роля дали на Маги Джиленхол $1 млн. (ха, патката Кейти Холмс искала повече, затва я изритали, баси уфцата), което за филм с бюджет $150 млн. не е толкова много. Освен това Нолън е майстор на разпъването на бюджета, виж кви чудеса направи във Престижа с $30тина млн.
Дързост и красота не знам какво толкова го цитираш, предполагам не си му фен, но айде да си имаме уважението, Джон Нолън е мааааалко над тая класа, все пак реномиран писател, номиниран е бил за Оскар, мисля че човека знае малко или много какво прави.
Сега един съвет. Като го пуснат филма по кината, подтикни инстинкта си да скокнеш и да изфърчиш към киносалона и да си купиш билет и бейзболна шапка на прилепа и гигандски пуканки и да седнеш на първия ред 3 часа преди прожекцията. Изчакай си спокойно рипче, гледай си го вкъщи и бъди доволен, че не си допринесъл за разрастването на корпоративния свят. Така хем ти няма да си разочарован, хем те няма да са на печалба, хехе.
Аз мисля да си отида като пич, после ше постна едно ревю, където ше се постарая да НЕ спестя тва, което не ми е харесало.
Аре стига сме се карали за глупости, ся нещо положително малко. Призовавам всички да си дръпнат трейлърчето на Blindness, да затаят дъх и да се насладят на едни от най-прекрасите кадри от много време насам. Авторът на книгата по която е правен филма е носител на Нобелова Награда, а предния филм на режисьора е City of God. Филмът адски много ми напомня на Children of Men и ако е поне наполовина толкова добър колкото оня, то тва значи че се задава една много страшна дистопия. Кеф!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Аз не се карам - филма така или иначе предполагам ще го гледам поради една или друга причина, но не тая гигантични очаквания.Предишния ставаше за гледане дано и тоя да е така 

- 2fry
- Потребител
Oк, мир да има.
Са нещо много готино, излезна трейлърчена римейка на култовия хит от далечната 1951 The Day the Earth Stood Still. Оригинала никога не съм го гледал, но видях че го качиха наскоро в Арената, та може да го чекнете ако ви е интересно. Доколкото знам става дума за някакъв извънземен и неговия гигантски робот, дето идват на земята и ни викат да спрем да се избиваме, че ше земат те го направят вместо нас. Смятай!
Както и да е, трейлъра изглежда като по-добрия The Day After Tomorrow, който все още води в класацията ми за най-безумен филм евър, така че стискам палци. Бтв, някой да се сеща откъде е музиката, адски позната мамка му, а съответните сайтове мълчат по въпроса.
Са нещо много готино, излезна трейлърчена римейка на култовия хит от далечната 1951 The Day the Earth Stood Still. Оригинала никога не съм го гледал, но видях че го качиха наскоро в Арената, та може да го чекнете ако ви е интересно. Доколкото знам става дума за някакъв извънземен и неговия гигантски робот, дето идват на земята и ни викат да спрем да се избиваме, че ше земат те го направят вместо нас. Смятай!
Както и да е, трейлъра изглежда като по-добрия The Day After Tomorrow, който все още води в класацията ми за най-безумен филм евър, така че стискам палци. Бтв, някой да се сеща откъде е музиката, адски позната мамка му, а съответните сайтове мълчат по въпроса.
- 2fry
- Потребител
Тука имаме един не особено сполучлив постер на Babylon AD. Пробвали са се момчетата да вкарат малко Блейд Рънър в цялата работа, ама нещо не е станало като хората. Нищо де, искам филма да е нон стоп ешкън и яки реплики пък майната им на постерите.
За тея които ги интересуват първите пет минути от The Dark Knight циркулират вече из нета с прекрасно качество (принципно ги бяха пуснали преди премиерата на I Am Legend през декември) и може да се насладите на един перфектно оркестриран от Нолън банков обир, който е един малък пример колко комплексно мисли Жокера. И да, дават го във клипчето! За който го интересува да провери в Демоноида (не знам дали е разрешено да се дават директни линкове за даунлоуд, пък и не ми се занимаваше да търся).
Също така из нета плъзна и саундтрака на Рицаря. Еми какво да кажа, Ханс Цимър (позалезал напоследък) и Джеймс Нютън Хауърд (в prime-а на силите си) този път са надминали себе си. Саунда е толкова епичен, мащабен, грандиозен, лиричен и странно Кубриково-арт, че реално се чудя дали не е едно от най-добрите неща, които съм чувал изобщо. За който го интересува какво са сътворили двамата майстори пак може в Демоноида да провери (обаче и с двата рилийса има проблеми, 119 MB-вия (256 kbs) има постоянно някакви гличове, a другия (160 kbs) има проблем само накрая на последната песен (която е цели 16 минути бтв
). Както и да е, за нетърпеливите става.
+ трейлър на Max Payne с Марки Марк, който е общо взето поредица то хит енд мис-ове. Само се моля тея летящи ангели да са халюцинации причинени от Валкирията, че ако плод на нечие въображение филмът ще отнесе доста псувни.
За тея които ги интересуват първите пет минути от The Dark Knight циркулират вече из нета с прекрасно качество (принципно ги бяха пуснали преди премиерата на I Am Legend през декември) и може да се насладите на един перфектно оркестриран от Нолън банков обир, който е един малък пример колко комплексно мисли Жокера. И да, дават го във клипчето! За който го интересува да провери в Демоноида (не знам дали е разрешено да се дават директни линкове за даунлоуд, пък и не ми се занимаваше да търся).
Също така из нета плъзна и саундтрака на Рицаря. Еми какво да кажа, Ханс Цимър (позалезал напоследък) и Джеймс Нютън Хауърд (в prime-а на силите си) този път са надминали себе си. Саунда е толкова епичен, мащабен, грандиозен, лиричен и странно Кубриково-арт, че реално се чудя дали не е едно от най-добрите неща, които съм чувал изобщо. За който го интересува какво са сътворили двамата майстори пак може в Демоноида да провери (обаче и с двата рилийса има проблеми, 119 MB-вия (256 kbs) има постоянно някакви гличове, a другия (160 kbs) има проблем само накрая на последната песен (която е цели 16 минути бтв

+ трейлър на Max Payne с Марки Марк, който е общо взето поредица то хит енд мис-ове. Само се моля тея летящи ангели да са халюцинации причинени от Валкирията, че ако плод на нечие въображение филмът ще отнесе доста псувни.
- 2fry
- Потребител
Знам, че сам си поствам тука, но това е важно.
Искам всички които четат тоя раздел (да, точно на вас двамата говоря) да си отворят очите много внимателно.
BEHOLD:
http://drhorrible.com/
Новата интернет-лудница на вече тоталко изперкалия Джос Уедън (да, същия дето ни е дарил с Firefly, Serenity, както и сценариите на Alien 4 и Toy Story... ъъъ и Buffy де). Както и да е, пича е луд, новото му БЕЗПЛАТНО шоу също е лудо, започва излъчване от 15ти и така до края на седмицата, Нейтън Филиън е вътре, както и Барни от How I Met Your Mother, абе тотална психария.
It's going to be LEGEN... wait for it... DARY!!!@$#%^$#$@^?%@^%*&I&^
Искам всички които четат тоя раздел (да, точно на вас двамата говоря) да си отворят очите много внимателно.
BEHOLD:
http://drhorrible.com/
Новата интернет-лудница на вече тоталко изперкалия Джос Уедън (да, същия дето ни е дарил с Firefly, Serenity, както и сценариите на Alien 4 и Toy Story... ъъъ и Buffy де). Както и да е, пича е луд, новото му БЕЗПЛАТНО шоу също е лудо, започва излъчване от 15ти и така до края на седмицата, Нейтън Филиън е вътре, както и Барни от How I Met Your Mother, абе тотална психария.
It's going to be LEGEN... wait for it... DARY!!!@$#%^$#$@^?%@^%*&I&^
- nasenceto
- келеш
Aз поне редовно ти чета "рубриката". Много е свежа и много ме забавлява (пък и има доста прясно инфо)2fry написа:Знам, че сам си поствам тука, но това е важно.