Еми на предните страници се обсъждаше филма докато премиерата му още предстоеше -> името на темата. Принципно тая тема не е за излезли вече заглавия. Затова си имаме "Критики...", където е писано за филма бтв (само Снайпера не писа, щот на него не му хареса

).
Иначе ти хубу си решил да споделиш, ама давай моля те в "Критики..." и ако може по-обстойно кажи кво ти хареса, що и така нататъка.
А това за ника ти беше продиктувано от омразата ми към сичко немско и временните гърчове, които ме обземат при всяко споменаване на нещо дори remotely близо до тях. Още повече, че героят е френски... Хм, като се замисля франсетата ме дразнят дори повече от немците, така че няма пълно щастие
Сега малко онтопик:
Нов
постер на
Quantum of Solace. Прави впечатление изкуственият тен на метлата, дето ше е мацката на Бонд тоя път, както и непринудени асоциации с чалга певица.
Анджелина Джоли губи едно то 56К децата си и откача. Не, всъщност това е новият филм на Клинт Ийстууд, който изглежда подтискащо клиширан, особено разни викове от сорта на "Искам си детето!". Както и да е, ето го неговия
постер.
Макс Пейн може и да бъде най-безумната PG13 адаптация на М-рейтната игра, но пък поне накара Рокстарци да се размърдат и да обявят, че ше правят Макс Пейн 3 (играта тва), за съжаление без Рамеди, дето били заети с неква друга тъпа игра.... Или поне си мислех така докато не видях
ТОВА!!! Фууууууууууууууууууууууууууууцк.

/стичане на лиги по клавиатурата, бюрото и контакта, последвано от токов удар, изключване на бушона, сменяне на прическата с тази на Соник Таралежа и разбира се множество закани към майката на света като цяло/