запитване за WI-FI адаптор Edimax EW-7318USG

Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре ;-)
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра :-)
Публикувай отговор
Аватар
boyzone
Потребител
Потребител

запитване за WI-FI адаптор Edimax EW-7318USG

Мнение от boyzone »

Здравейте,искам да попитам дали това безжично адапторче Edimax EW-7318USG - http://www.orderbg.com/index.php?main_p ... ts_id=2060 ще върши работа за десктоп машина,която да вържа към безжичния си рутер ? Цената му е приемлива за целта ,а нета се ползва главно за интернет ,мултимедия и чат-пат за сваляне на музика и филмчета,като рутера,към който ще се свързва безжично 2-я десктоп е D-Link DI-524.Ще бъда благодарен за малко съвет ,както и предложения за други модели,които да не надвишават посочения ценови диапазон.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: запитване за WI-FI адаптор Edimax EW-7318USG

Мнение от niggaz_nature »

Имам го същия у нас и си го ползвам за най-различни цели. Но ако ти е само за у вас не ти трябва с външна антена . Това се води по ПРО с една дума :) . На теб би ти свършило работа и това за доста по-малко пари .

http://mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=40419
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
boyzone
Потребител
Потребител

Мнение от boyzone »

ясно,но като гледам разликата в цената е пренебрежимо малка,така че вероятно ще се спра на Edimax-а,важното е да има стабилна връзка с рутера в другата стая.Благодаря за съвета :D
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Малко офтопик:
Това се връзва към настолен компютър през USB и може да хваща безжичен интернет, така ли ?
Между двата дадени линкове разликата е 12 лева(ако се смята че е 40 лева с доставка?). Дали си заслужава по-голямата антена с която се предполага, че ще хваща по-добре?
Аватар
boyzone
Потребител
Потребител

Мнение от boyzone »

The enD написа:Малко офтопик:
Това се връзва към настолен компютър през USB и може да хваща безжичен интернет, така ли ?
Между двата дадени линкове разликата е 12 лева(ако се смята че е 40 лева с доставка?). Дали си заслужава по-голямата антена с която се предполага, че ще хваща по-добре?
За мен лично си заслужава,поне съм на принципа да дам някой лев отгоре за по-добрия вариант,а отговора на 1-я ти въпрос е "да".
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Мерси. Защото съм замислил един компютър в колата и това ще ми свърши много добра работа.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Да и като му се сложи 12dbi външна антена е лудница използвал съм го за приемане и предаване на нет 8-) . Но си купих рутер сега и си продадох лаптопа и за сега не го ползвам но да седи :) . Добра машинка е .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Публикувай отговор