Галерия Стара Загора Мол

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Галерия Стара Загора Мол

Мнение от realprofesora »

Oт де ги зеха тез пари за молове ,че 3 мола да строят в СтЗагора бе братя.??!!!
Дайте ми идея и аз да си построя един до нас ,че да не бия път до другите молове.
Няма да вземат да построят някъв завод ,че да има работни места и нещо да се произвежда с тез крадени пари ,ами молове ми строят.
Мръсници!Ше ги питам кой ще им пазари като няма пари в тая криза.Ей го Мола празен ,само от Гледачево и Питово хора -едните гледат другите само питат,никой не купва нищо. :spank: :spank: :angry: :angry: :spank:
Popopopopo
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

хаха, ти да не работиш там :roll:
Аватар
deltas
Потребител
Потребител

Мнение от deltas »

realprofesora написа:Oт де ги зеха тез пари за молове ,че 3 мола да строят в СтЗагора бе братя.??!!!
Дайте ми идея и аз да си построя един до нас ,че да не бия път до другите молове.
Няма да вземат да построят някъв завод ,че да има работни места и нещо да се произвежда с тез крадени пари ,ами молове ми строят.
Мръсници!Ше ги питам кой ще им пазари като няма пари в тая криза.Ей го Мола празен ,само от Гледачево и Питово хора -едните гледат другите само питат,никой не купва нищо. :spank: :spank: :angry: :angry: :spank:
Професоре,мислех да не пиша в тази тема,но ти ме провокира от други теми,да го направя!Сега говориш точно като мен отпреди няколко месеца,само дето тогава здраво ме оплюваха!Но аз ще разширя малко темата,като кажа,че това е един от многото негативни резултати на комунистическия празник 10 ноември,по който ти толкова се прехласваш!Ще си избарат съвременните египетски пирамиди - моловете,ще си преперат хубаво мръсните и откраднати пари,а ние ще ръкопляскаме на протежетата им от типа на ББ,примерно!Защото и на слепите е ясно,че тези молове са изцяло губеща инвестиция,и всичко се прави с цел!А целта е,да се закрие промишленото производство,и всички да станем обслужващ персонал на богатите новобогаташи-крадци,и чужденците! :idea:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

RauL's FaN написа:хаха, ти да не работиш там :roll:
Не ,работя във фирма за производство на бира. :cheers:
Трябва ли да работя там ,че да не виждам какво става. 8O
Делтас ,няма страшно .Като си изплатя апартамента след 20 години,ще основа анархическа нелегална партия (АНП) и тогава майка им жална на тез мръсници. :angry: :angry: :angry: :spank: :spank: :spank: :spank: :angry: :angry: :smoukin: :mrgreen: :mrgreen:
Popopopopo
veneliin
Новак
Новак

Мнение от veneliin »

Само така професора! Само ти пожелавам след 20 години да си си запазил все още бунтарския дух 8)

А иначе че моловете са автоматични перални е ясно. Единствено си пожелавам по силно гражданско общество за да противодейства на новите феодали.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Ми да свалят малко ценит в мола, не стига че продават боклуци то димитровградския пазар ми и с 500% надценка. Щом ти правят 150% процента намаление, смятай колко им е надценката че и печалба имат в тях. В началото мойта приятелка гледа едни къси дънки бяха 45 лв, в края на летния сезон същите бяха вече на 8 лв.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

В момента в Парк мола има само някои неща,които си струват и се посещават редовно:
1.Киното
2.МакДоналдса
3.КФС
4.Магазина за дрехи Спайдър.
Всичко друго е леш. :)
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Наистина киното си е оферта, в спайдъра има тук таме читави неща за 15-16лв си взех доста прилична риза и панталон към нея.
GLS
Потребител
Потребител

Мнение от GLS »

Princo написа:В момента в Парк мола има само някои неща,които си струват и се посещават редовно:
1.Киното
2.МакДоналдса
3.КФС
2 и 3 пък въобще не се сещам защо си струва да се посещават :?
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

GLS написа:
Princo написа:В момента в Парк мола има само някои неща,които си струват и се посещават редовно:
1.Киното
2.МакДоналдса
3.КФС
Щото може би нямаш 5-10 годишно лапе...и първата работа е детско меню. И ако са 2 лапета. 30лв. да ги заведеш на кино още по 32лв.(семейно) и ако вземеш някои дрешка ала бала....100кинта на излизане.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

Durex - 3 лв :lol: :lol:
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
deltas
Потребител
Потребител

Мнение от deltas »

admin написа:Ми да свалят малко ценит в мола, не стига че продават боклуци то димитровградския пазар ми и с 500% надценка. Щом ти правят 150% процента намаление, смятай колко им е надценката че и печалба имат в тях. В началото мойта приятелка гледа едни къси дънки бяха 45 лв, в края на летния сезон същите бяха вече на 8 лв.
Админе,извинявай,ама ме досмеша от коментара ти!Никой не може да ти направи 100%,а камо ли 150% намаление,по простата причина,че 100%намаление е равно на цена 0!А при 150% сигурно трябва да ти доплатят към стоката половината и цена! :lol:
GLS
Потребител
Потребител

Мнение от GLS »

klox написа:
GLS написа:
1.Киното
2.МакДоналдса
3.КФС
Щото може би нямаш 5-10 годишно лапе...и първата работа е детско меню. И ако са 2 лапета. 30лв. да ги заведеш на кино още по 32лв.(семейно) и ако вземеш някои дрешка ала бала....100кинта на излизане.
Точно 7 годишна ми е дъщеричката. :D МакДоналдс обаче не и е преоритет - въобще не я интересува....Виж киното го посещаваме редовно
:wink:

П.П Въпроса беше дали си струва да се посещава.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

deltas написа:
admin написа:Ми да свалят малко ценит в мола, не стига че продават боклуци то димитровградския пазар ми и с 500% надценка. Щом ти правят 150% процента намаление, смятай колко им е надценката че и печалба имат в тях. В началото мойта приятелка гледа едни къси дънки бяха 45 лв, в края на летния сезон същите бяха вече на 8 лв.
Админе,извинявай,ама ме досмеша от коментара ти!Никой не може да ти направи 100%,а камо ли 150% намаление,по простата причина,че 100%намаление е равно на цена 0!А при 150% сигурно трябва да ти доплатят към стоката половината и цена! :lol:
Аахах,той да не админа да си ги измисля процентите,тей си ги пишат по лъскавите витрини за зарибявка...
Dog drags - no tracks...
Аватар
deltas
Потребител
Потребител

Мнение от deltas »

didka написа:
deltas написа:
Аахах,той да не админа да си ги измисля процентите,тей си ги пишат по лъскавите витрини за зарибявка...
Тогава лесно,поискай стоката без пари,или да ти я доплатят при вземането! :lol:
Публикувай отговор