Препоръчайте ми сервиз за монитори
- DMXDMX
- Старо куче медалист

Препоръчайте ми сервиз за монитори
Прецака ми се нещо LCD монитора и aко може ли да ми препоръчате някой сервиз, където си разбират от работата и ще ме одерат възможно най малко 
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
Re: Препоръчайте ми сервиз за монитори
фирма мост
намира се на христо ботес след руски посока 6-то.В ляво преди едно фото.Там имат и сервиз.Дадох си моя монитор и доста коректно и бързо ми го поправиха.
намира се на христо ботес след руски посока 6-то.В ляво преди едно фото.Там имат и сервиз.Дадох си моя монитор и доста коректно и бързо ми го поправиха.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Пресечката под енергото, на ъгъла на света троица и тулбухин. Като завиеш, вървиш 50тина метра и в ъгъла на една кооперация на първия етаж им е офиса - САВ се казва фирмата.
- spiralkinda
- Потребител

За ето тази фирма ли става дума?sawo написа:Пресечката под енергото, на ъгъла на света троица и тулбухин. Като завиеш, вървиш 50тина метра и в ъгъла на една кооперация на първия етаж им е офиса - САВ се казва фирмата.
Град: Стара Загора
Телефон: 042/ 980550
Факс: 042/ 638442
Защото преди известно време си носих там монитора за ремонт и останах доволен
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Ето тази е:
Stara Zagora 107 Sveta Troitza St. tel. (+359 42) 25 20 13 / 63 80 96
====
Тази фирма за която говориш мисля че се пада под тях - там не съм ходил, веднъж един познат се обърка правеше си нов компютър и му казаха такива цени, че чак се очудих и тогава разбрах че е объркал фирмата...
Stara Zagora 107 Sveta Troitza St. tel. (+359 42) 25 20 13 / 63 80 96
====
Тази фирма за която говориш мисля че се пада под тях - там не съм ходил, веднъж един познат се обърка правеше си нов компютър и му казаха такива цени, че чак се очудих и тогава разбрах че е объркал фирмата...