Добре бе вас кво ви бърка мола ? Като не искате нито ще ходите нито ще правите нещо там..кво ви пречи хората да си инвестират в Стара Загора..градът постоянно расте ! Населението се увеличава ако не ходиш ти някой друг ще ходи ! След 2-3 години да отмине напълно тази ши*aна криза ще ревете сигурно за такива магазини !Мол ще има бе, споко. Но к`во ще го правите този мол? Ще се хвалите, или ще купувате от него?
Галерия Стара Загора Мол
- Shade
- Начинаещ

Re: Галерия Стара Загора Мол
- slimarkov
- Старо куче медалист

И като са фалирали какво от това? Те са си изпекли хляба и не са на загуба.andrei79 написа:докато излезем от кризата тия компании ще са фалиралиslimarkov написа:Не се притеснявайте за компании влагащи стотици милиони на проект.
Ще излезем от кризата и проектите ще започнат да никнат отново като гъби.
Помнете ми думата!
Моловете така или иначе ще бъдат купени от други компании и така.
Нищо не се губи само сменя собственика си.
Стара Загора нищо не губи, дори напротив печели от такива инвестиции, защото те дават прехрана на една камара строители, производители на строителни материали, магазинери и т.н. Отделно превръщат западналите райони в малко по-напреднали.
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Shade написа:Добре бе вас кво ви бърка мола ? Като не искате нито ще ходите нито ще правите нещо там..кво ви пречи хората да си инвестират в Стара Загора..градът постоянно расте ! Населението се увеличава ако не ходиш ти някой друг ще ходи ! След 2-3 години да отмине напълно тази ши*aна криза ще ревете сигурно за такива магазини !Мол ще има бе, споко. Но к`во ще го правите този мол? Ще се хвалите, или ще купувате от него?
Сега взимаш и много старателно прочиташ пак цитирания от теб пост. Искам да ми обясниш едно-две неща....
Как достигна до извода, че съм против мола?
Как прецени, че АЗ не искам да ходя в мола?
Знаеш ли какво е да инвестираш огромни пари и изведнъж да осъзнаеш, че няма да може да се възвърнат за определения срок?
Знаеш ли колко много са 2-3 години застой в бизнеса.
И нещо непонятно, това за "реването" не го разбрах.
-
andrei79
- Новак

Baev написа:Shade написа:Добре бе вас кво ви бърка мола ? Като не искате нито ще ходите нито ще правите нещо там..кво ви пречи хората да си инвестират в Стара Загора..градът постоянно расте ! Населението се увеличава ако не ходиш ти някой друг ще ходи ! След 2-3 години да отмине напълно тази ши*aна криза ще ревете сигурно за такива магазини !Мол ще има бе, споко. Но к`во ще го правите този мол? Ще се хвалите, или ще купувате от него?
Сега взимаш и много старателно прочиташ пак цитирания от теб пост. Искам да ми обясниш едно-две неща....
Как достигна до извода, че съм против мола?
Как прецени, че АЗ не искам да ходя в мола?
Знаеш ли какво е да инвестираш огромни пари и изведнъж да осъзнаеш, че няма да може да се възвърнат за определения срок?
Знаеш ли колко много са 2-3 години застой в бизнеса.
И нещо непонятно, това за "реването" не го разбрах.
застой 2-3 години са точно колкото тези така наречени бизнесмени да се занулят и да се върнат на село където им е мястото естествено ако преди това някой не им тегли куршума
- painkilller
- Holy Diver
ноември 2010 дано вече има готов Мол 2 в Стара Загора!
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
http://capital.bg/biznes/kompanii/2010/ ... sa_prazni/
Много добра статия. В София вече търговците пропищяха, което ще е добре за крайния потребител. Хубавото е, че щат не щат, пишман-бизнесмените ще трябва да се съобразяват с принципите на пазарната икономика и да не правят търговия по балкански стил и ще свалят мерника надолу от единствената им цел - бомбастичната печалба.
В Италия и Франция например, където има не по-малко (както и не по-малки) молове, същите марки дрехи се продават на смешни цени по време на разпродажба (за разлика от нашите перманентни разпродажби там има истински такива) и наистина се пазарува доста сериозно, буквално се избиват като по филмите или както американци пред магазин на Apple преди пускането в продажба на iphone
Много добра статия. В София вече търговците пропищяха, което ще е добре за крайния потребител. Хубавото е, че щат не щат, пишман-бизнесмените ще трябва да се съобразяват с принципите на пазарната икономика и да не правят търговия по балкански стил и ще свалят мерника надолу от единствената им цел - бомбастичната печалба.
В Италия и Франция например, където има не по-малко (както и не по-малки) молове, същите марки дрехи се продават на смешни цени по време на разпродажба (за разлика от нашите перманентни разпродажби там има истински такива) и наистина се пазарува доста сериозно, буквално се избиват като по филмите или както американци пред магазин на Apple преди пускането в продажба на iphone
-
marin_007
- Потребител

Така е , пролетта тея молове бяха пълни , последно като одих беше доста празно , сега си чакат есента , за разпродажбите си имаше доста намаление честно казано. Пък тука отвори ли тоя новият мол , другият ще умре , на 90% съм сигурен че ще затворят и ще остане само киното ...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Може пък да се объркат и цените да паднат доста и да стане сравнително евтино, както е по нормалните молове в Америка например... Тука като с всяко ново нещо отначало се бяха пооляли с цените, освен това навънка има и други неща освен дрехи - фризьорски салони, зъболекарски кабинети... каквото му хрумне на човек..
-
marin_007
- Потребител

Ми то и в нашият мол има фризьорски салони аптекии такива неща . Да цените бяха супер завишени , сега спаднаха малко ама продават пълни боклуци
-
analgitik
- Новак

realprofesora написа:Не съжалявай, а се радвай .Това означава, че много хора като теб и мен не се хващат на мазните приказки на тоя или оня, а сами преценяват какво е правилно и какво не .За 44 години съм се наслушал на много "оратори", на които единствената цел е да галят егото си, пишейки подобни високопарни постове.Da Edd написа:Не съм съгласен с hick. Пример за нови магазини - Cropp, Reserved, Camel, Kenvello, Terranova, както и много други.
p.s. професорът ме изпревари. съжалявам, ако леко се препокриваме
44 годишен професор а разсъждаваш като седмокласник втория срок
- Daffy_Duck
- Потребител

Най - накрая някой да продума на език от 21ви век!!!!realprofesora написа:Да живеят Моловете!!!!Мноо ми е кеф там.Харча здрави пачки и съм бял човек.Всеки ме уважава и почита.Държат се с мен като с цар.
Който селяк не ще да ходи в Мола -още по-добре,като ходя няма да ми мирише на чесън.
Айде комплексарите и бедняците бегом към канала да се издавите.Нещасници.
Искам да направите една анкета кое предпочитате повече - сегашните застроени и развити молове или кърищата които бяха преди да се издигнат магазините?!
Като не ви харесва мола не ходете.Без това ми е писнало докато съм в мола да слушам "ппффф тука няма нищо интересно",ми като няма нищо не ходете да си губите времето.
Последния ми въпрос е къде ще отидете всички вие които не харесвате моловете в дни като днешния , цял ден с валежи и гадно време?
Като не ви харесват като магазини , приемете факта че пари които са извън границите на нашата малка страна се наливат в нашия малък град!
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Кога я отварят тая Галерия, че не ми се чете 10стр. безумен спор?
- DMXDMX
- Старо куче медалист

Уж ноември месец. Трябваше да е тоя месец, ама до колкото разбрах станало някакъв фал отвътре с излоации гипсокартони и глупости и трябвало да ги изтърбушат и наново
-
analgitik
- Новак

Фала е че само 30% от магазините в Мола са заети и като го отворят ще трябва да стои празен и затова не бързат да го отварятDMXDMX написа:Уж ноември месец. Трябваше да е тоя месец, ама до колкото разбрах станало някакъв фал отвътре с излоации гипсокартони и глупости и трябвало да ги изтърбушат и наново
Проблема е че колкото и да отлагат повече няма да се напълни
- DMXDMX
- Старо куче медалист

Едва ли това за ремонтите го е казал човек, който се занимава баш с тая работа, не знам освен ако не си някакъв счетоводител на мола или нещо тоя род бих се съгласил с тебanalgitik написа:Фала е че само 30% от магазините в Мола са заети и като го отворят ще трябва да стои празен и затова не бързат да го отварятDMXDMX написа:Уж ноември месец. Трябваше да е тоя месец, ама до колкото разбрах станало някакъв фал отвътре с излоации гипсокартони и глупости и трябвало да ги изтърбушат и наново![]()
Проблема е че колкото и да отлагат повече няма да се напълни