Стикер на БДЖ
-
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
Стикер на БДЖ
От къде мога да се сдобия със стикер на БДЖ?
-
- Начинаещ
Re: Стикер на БДЖ
Може ли само да ми кажех какъв е този стикер и за какво служи.
- Zac
- Старо куче медалист
-
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
Да, а в Стара Загора има ли такъв?Zac написа:Ако говориш за Isic картите, от офисите на Isic.
- Zac
- Старо куче медалист
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Не се излагай...
само за да ти лепнат стикерчето на БДЖ ще ти вземат 5 лв
А срещу 1 лв ще си изкараш карта за намаление в офиса на БДЖ - трябва ти само уверение от университета и студентска книжка.
Иначе - http://isic.bg/agents.php?c=76

А срещу 1 лв ще си изкараш карта за намаление в офиса на БДЖ - трябва ти само уверение от университета и студентска книжка.
- Zac
- Старо куче медалист
E ако вече има карта, нищо няма да му вземат.Da Edd написа:Не се излагай...само за да ти лепнат стикерчето на БДЖ ще ти вземат 5 лв
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Не, за DSK ISIC UNI карта съм абсолютно сигурен, че се плаща 5 лв за подновяване (смяна на стикера). Стикерът на БДЖ си остава същия, но ако е минала давността на ISIC стикера, намалението за БДЖ не важи. Така че всяка година трябва да кихаш по 5 лв, ако искаш да ползваш намаления.
-
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
Аз имам нова IYTC от LOOP още необлепена, обаче за нея май не дават стикери. Пробвах една шашма от ученическа карта да извадя стикера, ама се прецака при отлепянето. А работата е там, че съм задочно и не ми дадоха уверение за БДЖ.
- nasenceto
- келеш
Мой много близък приятел се занимава една година със съдилища, полиции, служенни адвокати и глупости и то във Варна. Бях студент там до преди 7 години и той често ми идваше на гости. Така, ама един ден с гаджето си купуват билети с фалшиви карти на варненската гара за Стара Загора, лелката нещо ги замотала и след 2-3 минути, едни снажни момчета със сини униформи - под ръчичка и в ареста. И после 2 години не може да почне работа, щото не му е чисто свидетелството за съдимост.
С ДВЕ думи: не си правете майтап за 20-30 лв, че после да не съжалявате поне 2- 3 годи и да имате условна присъда за документна измама.
С ДВЕ думи: не си правете майтап за 20-30 лв, че после да не съжалявате поне 2- 3 годи и да имате условна присъда за документна измама.
-
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
Така е и при положение, че БДЖ е държавна собственост законите са в пълна сила. А тези въпросните лелки, при опит да мина със старата си IYTC карта на нашата гара без да знам, че ми трябва стикер, ми показаха образец на който имаше стикер върху картите и сякаш и моя тип фигурираше, но не си спомням много добре. И май е най-добре пак да отида до гарата и да видя с точност, но щом и от самата организация, която предоставя картите и стикерите не дава възможност да се постави стикер върху карта като моята не би трябвало да я имат на образеца, а пък ако я има кво прайм 

- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
Не е точно така има намаления в редица магазини, ресторанти и дискотеки, а ако излезеш в чужбина, това ти е свидетелство, че си студент (в Англия получаваш ги отстъпките)Da Edd написа:Не се излагай...само за да ти лепнат стикерчето на БДЖ ще ти вземат 5 лв

s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- zvezda
- Потребител
Агент ЕкспресRauL's FaN написа:Да, а в Стара Загора има ли такъв?Zac написа:Ако говориш за Isic картите, от офисите на Isic.
Тук вадят, но ако ти трябва само стикер, се съмнявам.