Нещастно влюбен тийнейджър се хвърли под влак и загина

Форум за ежедневни новини от Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител
Мнения: 150
Регистриран на: Вто Фев 23, 2010 13:19 pm
skype: bravo191
Местоположение: Стара Загора

Нещастно влюбен тийнейджър се хвърли под влак и загина

Мнение от BazilVenceslas »

Нещастно влюбен тийнейджър от старозагорската езикова гимназия "Ромен Ролан" се хвърли под влака и сложи край на живота си. Трупът на 16-годишния десетокласник Ганчо Желязков е бил открит вчера сутринта край жп линията, която минава в източния край на областния град до прелеза край завод "Наталия".

Според най-близките му приятели Ганчо бил влюбен в момиче от руската гимназия, но то не отговорило на чувствата му и той изпаднал в депресия. Вчера сутринта Ганчо излязъл от къщи, но вместо на училище тръгнал към жп линията. Най-вероятно той се колебал дълго преди да вземе фаталното решение, предполагат първите очевидци на драмата. Безжизненото тяло на Ганчо е било намерено встрани край ж.п.линията непокътнато.

По всяка вероятност той е отскочил в последния момент пред локомотива, но е бил захвърлен от въздушната струя и се ударил фатално при падането. Според съученици на Ганчо той и няколко негови приятели и друг са пробвали тази игра със смъртта. Те заставали на ж.п.пред идващия влак и в последния момент отскачали.

Така момчетата калявали своята смелост и самообладание. Подобен видеоклип дори се въртял известно време в Интернет.
Родителите на Ганчо, който работят като специалисти в "Марица-изток" са покрусени от скръб.

"Каквито и да са причините, нещастно влюбване или нелеп нещастен случай, жалко за погубения живот на един талантлив ученик", каза шефката на гимназията Ваня Сотирова. Ганчо бил в немска паралелка, имал само отлични оценки, с желание и хъс участвал и в редица международни проекти в училището.

Покрусените близки, роднини и съученици ще се простят с Ганчо днес и го изпратят в последния му път.



Има хора, които се самоубиват от бедност, това е най-лошото. За една любов не си заслужава - друга ще дойде.
Бог да го прости!
skype: bravo191
Публикувай отговор