Защо не работят Светофарите ?!???
- sheri
- Потребител

Защо не работят Светофарите ?!???
И на голямата Була и на НТС-то ... писна ми вече 3-ти ден особено на голямава Била в 5 часа като има задръстване да си ИЗВОЮВАШ ПРЕДИМСТВО ... егати и тъпнята... тея от пътното май спят
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

Re: Защо не работят Светофарите ?!???
Договора за поддръжка е изтекъл и сега няма фирма която да ги поддържа. За това не работят някой светофари.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ами къде се регулировчиците в случая? КАТ спи отново!
- nasenceto
- келеш

Аз си мислех че нарочно са оставени. Специално на Била и долу до КАТ така движението ми се стори по отпушено. Колкото пъти минах, нито веднъж не видях повече от 2 коли опашка на който и да е вход/изход.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Да и на мен ми се стори, че е по отпушено движението в интерес на истината, но аз бях само сутринта из града с кола и може преценката ми да не е вярна.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
3AgHuK
- Потребител

Ей ляв завой на Столетов и Руски посмъртно не можеш направи.Пробвах се днеска и след около 5 мин. чакане направих десен 

- Princo
- Старо куче медалист

Не са виновни изцяло светофарите.Малко колегиалност да има и нямаше да чакаш 5 мин.Аз принципно пускам,като вида,че зад мен няма много коли. 
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
-
3AgHuK
- Потребител

Прав си, но в стремежа си да премине по-бързо през кръстовището никой не иска да си убива инерцията
Иначе щяха да се сблъскат преди да премина аз.Реших да си направя по-сигурния десен завой и да карам още 200 метра, за да поема в желаната посока,отколкото да стане беля заради някой дето е решил изобщо да не спира 

- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
+1Princo написа:Не са виновни изцяло светофарите.Малко колегиалност да има и нямаше да чакаш 5 мин.Аз принципно пускам,като вида,че зад мен няма много коли.
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
- nasenceto
- келеш

Вече е доста по добре ситуацията. Навремето, преди 4-5 години беше абсурд някой да ти даде път. В последно време поне на това сякаш се понаучихме. Само не трябва да се прекалява, че някои в желанието си дадат път набиват яко спирачките и хич не мислят има ли някой отзад или не. Ся остава и мигачи да се научим да даваме при смяна на лентите и грешка няма да има старозагорския шофьор.Princo написа:Не са виновни изцяло светофарите.Малко колегиалност да има и нямаше да чакаш 5 мин.Аз принципно пускам,като вида,че зад мен няма много коли.
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ами на този светофар е много относително. Аз живея надолу по Руски и този светофар ми един от малкото варианти. Навлизаш в кръстовището и чакаш докато не свършат колите в насрешното или не им светне зелено, след което си ти. За мен това е решението 
- Nakito
- Потребител

След едномесечно ходене по мъките, от днес, 2 юни 2011 г., светофарните уредби на Стара Загора ще започнат да работят - съобщи за медията ни Белчо Белчев, зам.- кмет на общината. - Най-малко по осем пъти на ден коментирахме проблема и търсехме изход от сложната ситуация. Накрая наехме аварийни групи от други градове, които най-малко още една седмица ще се грижат всичко да влезе в ред и порядък."
Причината за срива в светофарите на пет много важни кръстовища, както и пълното изчезване на светлинните вълни в областния град, се оказва по-скоро административна и законодателна. След изтичането на договора с фирмата "Бултранс" ООД, която повече от 20 години поддържа изправността на уредите, Oбщината обявява конкурс. Печели го фирма "Кастело", която е офертирала 300 лева по-ниска цена. Белчев обясни, че едномесечният срок на обжалване изтича на 8 юни т.г., когато следва да се подпише договор. През това време не могат да се предприемат никакви действия от никоя страна и... светофарите започват да мигат само на жълто.
Въпреки изтеклия договор, през април фирма "Бултранс" с управител Тончо Желязков е поддържала безплатно уредбите, но на 30-о число връща ключовете на Общината.
Според зам.-кмета са били направени многократни предложения от общинска администрация новата фирма да поеме "фронта" предварително, като всички финансови взаимоотношения бъдат уредени, но те не са били удовлетворени. В същото време няма подписан договор, за да се наложат санкции за неизпълнение на задълженията и така се стига да патовата ситуация.
За излизане от положение Общината е била принудена да извика външни специалисти, които вчера спешно са се заели с проблема. Очаква се днес светофарите да влязат в ритъм.
Росица РАНЧЕВА
в-к “Старозагорски новини”
Причината за срива в светофарите на пет много важни кръстовища, както и пълното изчезване на светлинните вълни в областния град, се оказва по-скоро административна и законодателна. След изтичането на договора с фирмата "Бултранс" ООД, която повече от 20 години поддържа изправността на уредите, Oбщината обявява конкурс. Печели го фирма "Кастело", която е офертирала 300 лева по-ниска цена. Белчев обясни, че едномесечният срок на обжалване изтича на 8 юни т.г., когато следва да се подпише договор. През това време не могат да се предприемат никакви действия от никоя страна и... светофарите започват да мигат само на жълто.
Въпреки изтеклия договор, през април фирма "Бултранс" с управител Тончо Желязков е поддържала безплатно уредбите, но на 30-о число връща ключовете на Общината.
Според зам.-кмета са били направени многократни предложения от общинска администрация новата фирма да поеме "фронта" предварително, като всички финансови взаимоотношения бъдат уредени, но те не са били удовлетворени. В същото време няма подписан договор, за да се наложат санкции за неизпълнение на задълженията и така се стига да патовата ситуация.
За излизане от положение Общината е била принудена да извика външни специалисти, които вчера спешно са се заели с проблема. Очаква се днес светофарите да влязат в ритъм.
Росица РАНЧЕВА
в-к “Старозагорски новини”
There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
- nasenceto
- келеш

Тез пък и те. Имаше зелена вълна, ама тва беще още когато имах право да карам само колело и тротинетка - смятай 13 години назад. От тогава насам не се сещам да е имало няква вълна...
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не знам дали е хубаво да има зелена вълна ... все пак лесно човек може да се изкуши и да тръгне да гони светофарите и зелената вълна.
"There is no 'patch' for stupidity."
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
как да има колегиалност като всяка 3-та кола е голф 3 с музика и ксенон от дм. град?
Проблема е че те винаги са прави и с предимство

Проблема е че те винаги са прави и с предимство