Кога опресниха маркировката?

Всичко свързано с град Стара Загора.
nenoneno
Потребител
Потребител

Кога опресниха маркировката?

Мнение от nenoneno »

Видях наскоро да опресняват маркировката по Цар Симеон Велики до кръстовището на БКП - спирката срещу Офис1.
Някой сеща ли се кога беше това? Смисъл преди 25.07 или след 01.08.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Кога опресниха маркировката?

Мнение от Princo »

Преди 25. :roll:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Съвсем случайно на 23.07 направих няколко снимки точно в този район и на едната се вижда маркировката.
Не прилича да е опреснявана (макар да е доста светла снимката, се вижда, че някъде маркировката е по-изтъркана), а и мисля, че щеше да ми направи по-голямо впечатление и да го запомня.
24.07 е неделя и имам съмнения, че ще да е била опреснявана тогава, но знам ли.

http://www.picvalley.net/u/1697/8431167 ... Ou56AY.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;

Едит: Хммм, мислех си, че говориш точно за кръстовището на БКП, но като се зачетох, май имаш предвид някъде по встрани. И все пак мисля, че щях да запомня, ако го бях видяла, а оттогава не съм минавала. Евентуално утре ще видя дали ще ми направи впечатление, че нещо е било опреснено. :)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Кви маркировки ,кви 5 лева бе братя.Днес жена ми замина за Норвегия и ей ся ми прати 2-3 снимки от там ...ем няма нищо общо с БГ.То маркировки ,то асфалти.Направо сме в киреча мнооогоооооо.Ебати скапаната държава нещастна със скапаните насрани копелета дето живеем в нея сме ние.Не виждам по-големи злетаци от нас.
Сутринта на летището в София на терминал 2(новия) тоалетните бяха ...щях да повърна-от 3 писоара 2та бяха зачулени с черен найлон(демек -не работим батка , пробвай в третия) и въпреки тва някой се беше изпикал в тях.Майкооо ква смръдня ....Излиза жена ми от дамската WC и аз я питам:Муцка, как е женската тоалетна , а тя вика "Мани , мани..ужас".
Е тва е момци.Тука в лайната ще ни мине живота.Докати ги гълтаме ..... преглъщайте с бира :cheers:
Наздраве компанията !Малко снимки и вие да се подразните.
http://imageshack.us/g/3/12082011099.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Kво става ве -няма дупки, прясна маркировка навсякъде.Брех маа му стара как го правят тее Норвежци ве мама им селска.
И наща магистрала София.......там докъдето стига....ш Алооо ква магистрала ве путка майна, на кое викаш магистрала, на таа мрежа от кърпежи ли ве.Ми те тарикатите по """магистралата""" карат в аварийната лента щото е най-гладка.Лелеее направо се разсъних сутринта яко.
Кви сме ний ве .Престъпници ли сме , лоши ли сме , хора ли сме убили, или деца сме изнасилвали , че ни карат да живеем по този начин.Какво лошо сме направили.Плащам си данъците -колкото кажат.Спазвам законите -както са писани.А насреща какво -ПЛАНИНА ОТ ЛАЙНА.
Извинете , но страшно се дразня като видя как живеят нормално останалите хора по света.
Ще става и по-лошо защото жена ми ще остава за доста време и тези снимки няма да са последните.
Господи спаси душите ни!
P.S. Вижте ги тези смешници Норвежците ве ми те са наполовината от нас Великите Българи и на всичкото отгоре изостаналите селяни Норвежци ги управлява още цар.Представяте ли си колко са изостанали.
http://europa.eu/about-eu/countries/oth ... dex_bg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
и мизерната им Норвежка крона струва колкото четвъртинка ...дори по-малко от четвъртинка от нашия велик БГ ЛЕВ.
Да се смееш ли да плачеш ли.
Popopopopo
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

1 000 000 български шофъори. (То числото е по-голямо,ама да речем милион)
1 000 000 да плащат по 20 лв. данък и да дават по 67 лв. за годишна винетка,това са 87 000 000 лв. .С толкова пари колко ли пътища и маркировки могат да се направят ?! А реалната цифричка е в пъти по-голяма ... :|
We get a little crazy,
We are a little,
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

Ами нормално е. Принципно имането идва от някъде - едното поколение прави нещо, което оставя за другото, и така нататък. Градеж. Все хубави неща и тема в която сме експерти. На практика обаче, се получава обратното - единия вземал, другия живял за удоволствие напук на всички и всичко... и сега нямааа. Щото всички имат права и чакат да им се даде. Задълженията отпаднаха някъде при прехода.
И както казват японците - да си добър не е да направиш добро - трябва да го правиш всеки ден...
Да не дават пари. 1000000 човека да направят нещо добро за тази "скапана" държава. Всеки ден. За половин година ще стане друга държавата. И ще има и пример за подражание - ней като си пусна новините да гледам и слушам кой кой обрал или по кой стрелял.
Ще му обяснявам аз на моя син, че трябва да учи, да работи и да се държи възпитано, и той като излезе на вън и види какво става по улиците и какво правят хората... Ситуацията меко казано е безнадеждна , а переспективата трагична.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Хич не ги гледай скандинавците. Това са най социално отговорните народи. Не знам кофти времето ли им е израдил тоя манталитет или нещо друго, ама нямат стигане. Останал съм с впечатление, че колкото по-северн е едни нардод, толкова по социално ангажиран и работлив е и обратното. Вижте всички нации на ЮГ от паралела преминаващ през Рим що за стока са. Винаги съм казвал че това е границата между двете европи. Пък и да не забравяме че Норвегия е страната с най-висок стандарт в Европа от десетилетия. Освен това не са членки на ЕС и са един от най големите прозводители на петрол.
camron20
Потребител
Потребител

Мнение от camron20 »

То една Унгария е в пъти по добре от нас,а ние говорим за Норвегия 8O .Още на влизане в родната граница ти става гадно и разбираш че нещо не е наред.Всичко е сиво и разхвърляно някак си.Не ми се говори просто.
Аватар
unia
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от unia »

Като каза маркировка като сме скъсаха на кормуване във Стз така се развиках на изпитваш с прозвището " Дългия " после осъзнах че той няма вина и както и да е та викам си аз във афект " ... няма маркировка къде да карам по средата ли?!... " и след 2 3 дни започна полагането на новата маркировка и пак в най пиковия час за движение... защо не я послагат нощем когато почти няма трафик?! в тази жега съхне бързо коли, тролеи, автобуси, хора, колички минават и след 2 седмици я няма?!
Dari Dji h2o
xdeath
Новак
Новак

Мнение от xdeath »

Като кацна самолета в София , и тръгнахме от летището , помислих че съм в страна от третия свят..... :(
http://speedtest.net/result/1379098844.png" onclick="window.open(this.href);return false;
SLeeK
Потребител
Потребител

Мнение от SLeeK »

unia написа:Като каза маркировка като сме скъсаха на кормуване във Стз така се развиках на изпитваш с прозвището " Дългия " после осъзнах че той няма вина и както и да е та викам си аз във афект " ... няма маркировка къде да карам по средата ли?!... " и след 2 3 дни започна полагането на новата маркировка и пак в най пиковия час за движение... защо не я послагат нощем когато почти няма трафик?! в тази жега съхне бързо коли, тролеи, автобуси, хора, колички минават и след 2 седмици я няма?!
ми ако беше слушала теоретика като е говорил така е
Аватар
unia
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от unia »

SLeeK написа:ми ако беше слушала теоретика като е говорил така е

моля?! аз съм единствения човек който е изписал 100 листова тетрадка по теория за "В" категория листовките от първия път ги взех
Dari Dji h2o
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

unia написа:
SLeeK написа:ми ако беше слушала теоретика като е говорил така е

моля?! аз съм единствения човек който е изписал 100 листова тетрадка по теория за "В" категория листовките от първия път ги взех
Честно казано,доста слабо ме интересува дали си изписала 100,200,300 листа,когато си на пътя ... :mrgreen:
We get a little crazy,
We are a little,
Аватар
unia
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от unia »

Princo написа:Честно казано,доста слабо ме интересува дали си изписала 100,200,300 листа,когато си на пътя ... :mrgreen:
с BMW-то се движа по сигурно от Мерцедес автоматик но се справям някак си
Dari Dji h2o
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Тва последното не знам що го каза ...
Като цяло оспамихме темата с глупости,нека модераторите я поразчистят ... :wink:
We get a little crazy,
We are a little,
Публикувай отговор