Добра фитнес зала?
-
ivdei
- Начинаещ

Добра фитнес зала?
Здравейте, кажете добри фитнес зали които знаете като цена/качество(хубава зала, добри уреди и така нататък). Най-добре ще е да е в максимална близост до района, в който живея (електро-техникума,механото, 9-то основно).
Благодаря!
Благодаря!
-
LTD.COM
- Новак

Re: Добра фитнес зала?
Най- добре ще ти е в СК Кобра намира се до езерото загорка. Залата е идеална, 2 лева е тренировката, ако ходиш по-към обяд няма да има бабанки да ти се пречкат. Другия вариант ти е Боруй, там е малко по-зле положението, да не кажа много. Общо взето тва са най-близките до теб зали.
-
SLeeK
- Потребител

Близо до теб не знам къде има,не съм ходил.Но ще споделя мнение за други:
Най-добре не гледай каква е цената,важното е във фитнеса трябва да се чувстваш като у вас.
Живея до теб,но 3 пъти в седмицата ходя до другия край на града в Energy gym,железник,до билата,точно до изчислителния център.Тренировката е 1.50 до 4 часа,след това е 2 лева.Средна работа по отношение на качеството.Има доста машини и уреди.Ходя там, защото има стойка за клек и пауър рак,4 лоста,лост за набиране,4 хоризонтални лега и 2 наклонени , от които само леговете се ползват, а аз си правя тренировката само със свободни тежести(щанги).Най-много ми харесва това че дават да тренираш бос.Също така, не правят забележка ако изпускаш тежестите(естествено ако са наистина тежки и няма начин да се оставят леко).Вечер става малко по-населено,но се диша.
Има кардио със 4 пътеки,5-6 колелета и разни си там тренажори. Съблекалните са добре.Има климатици,пускат хаус/черно,4 плазми в центъра на залата.
Ходил съм на фитнеса в ситито - взеха ми 2 или 3 лева, не помня.Казаха ми да ходя с маратонки,защото можело да хвана гъбички,.Е..не сме америка да се съдим за щяло и нещяло.В ситито има има много машини и уреди,една стойка за клек,2-3 лега.има и 6-7 пътечки
Преди ходих и в универсалния - 2-3 пъти.Еми не ме предразполага към тренировка и това е.дисковете смотани..недостатък на лостове.Но това беше отдавна..сега може да са го променили.
Най-добре не гледай каква е цената,важното е във фитнеса трябва да се чувстваш като у вас.
Живея до теб,но 3 пъти в седмицата ходя до другия край на града в Energy gym,железник,до билата,точно до изчислителния център.Тренировката е 1.50 до 4 часа,след това е 2 лева.Средна работа по отношение на качеството.Има доста машини и уреди.Ходя там, защото има стойка за клек и пауър рак,4 лоста,лост за набиране,4 хоризонтални лега и 2 наклонени , от които само леговете се ползват, а аз си правя тренировката само със свободни тежести(щанги).Най-много ми харесва това че дават да тренираш бос.Също така, не правят забележка ако изпускаш тежестите(естествено ако са наистина тежки и няма начин да се оставят леко).Вечер става малко по-населено,но се диша.
Ходил съм на фитнеса в ситито - взеха ми 2 или 3 лева, не помня.Казаха ми да ходя с маратонки,защото можело да хвана гъбички,.Е..не сме америка да се съдим за щяло и нещяло.В ситито има има много машини и уреди,една стойка за клек,2-3 лега.има и 6-7 пътечки
Преди ходих и в универсалния - 2-3 пъти.Еми не ме предразполага към тренировка и това е.дисковете смотани..недостатък на лостове.Но това беше отдавна..сега може да са го променили.
-
ivdei
- Начинаещ

Благодаря за отговорите, предпочитам да е сравнително близко, не за друго, ами да не изминавам голямо разтояние зимата, загрят и влажен.
-
Salamura
- Потребител

И аз там ходих тази година и съм много доволен. Залата освен уреди си има и атмосфера!SLeeK написа:Най-добре не гледай каква е цената,важното е във фитнеса трябва да се чувстваш като у вас.
Живея до теб,но 3 пъти в седмицата ходя до другия край на града в Energy gym,железник,до билата,точно до изчислителния център.Тренировката е 1.50 до 4 часа,след това е 2 лева.Средна работа по отношение на качеството.Има доста машини и уреди.Ходя там, защото има стойка за клек и пауър рак,4 лоста,лост за набиране,4 хоризонтални лега и 2 наклонени , от които само леговете се ползват, а аз си правя тренировката само със свободни тежести(щанги).Най-много ми харесва това че дават да тренираш бос.Също така, не правят забележка ако изпускаш тежестите(естествено ако са наистина тежки и няма начин да се оставят леко).Вечер става малко по-населено,но се диша.Има кардио със 4 пътеки,5-6 колелета и разни си там тренажори. Съблекалните са добре.Има климатици,пускат хаус/черно,4 плазми в центъра на залата.
Като "новак" бях радушно приет! Не ме подмятаха от уред на уред да им отстъпвам ред! Даваха ми съвети как да си правя упражненията, какво да ям и как да пазя режим! И то спортуващите вътре, не съм наемал инструктор!
За няколко месеца ритъма ми на работа (а и мързела ми) ме принуди да спра да тренирам! Скоро почвам пак наново, диети, пътеки, леки програми.И пак ще отида там!
- Princo
- Старо куче медалист

Аз съм най-доволен от Флекса ... 
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
-
NDragov
- Начинаещ

http://maps.google.bg/maps/place?hl=bg& ... 9615898565
5 години ходя там
мисля че не ти е много далеч
5 години ходя там
-
Jdanov
- Новак

Отскоро ходя в Pure в новия мол.Там е добре но е скъпо и може да се плаща само за целия месец и то само с директен дебит.Кажете къде се намира тази фитнес зала Боруй.Някъде около магазин Боруй била ама неможах да я намеря.
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Искам да ви попитам къде продават тежести за крака и каква е цената им