Какво е WAZZ UB ?
WAZZUB е новият конкурент на Google той ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели,познати или непознати поканите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички. Никога няма да ви бъде поискан нито един долар.Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. Точно от това печелят милиарди Facebook и Google, като влизате в тях и гледате реклами около това, което търсите или се забавлявате. При WAZZUB е същото, но ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB, тъй
като рекламодателите плащат за масовост. Например ако вие убедите 10 души да се регистрират, те убедят по 2 и техните по 2, то вие ще взимате по 310$ месечно завинаги, като няма ограничение в броя на рефералите, колкото повече, толкова по - добре. Това ще е възможно само до 09 Април 2012 г. Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над половин милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиярди, защото ние използваме техните услуги. Какво общо има това с Wazzub? Общото е, че ние потребителите ще получаваме 50% от парите, които този сайт ще получава чрез нас. Този проект започва още през 2007 година и тази година на 9 април 2012 година ще бъде напълно отворен за потребителите, досега са вложени над 2 милиона, което не е никак малка сума, което само по себе си говори за сериозността на разработчиците и тяхното желание за успех. Парите ще се плащат всеки месец и техният брой зависи от бройката потребители, които сте привлякли към сайта, по груби сметки се пада по 1 долар на месец за потребител, но това ще се изчислява в края на всеки месец, т.е. ако вие успеете да накарате 5 потребителя да се свържат към вас, вие ще получавате по 5 долара месечно без да правите нищо, а още по-хубавото е, че ако тези 5 ваши потребителя също съответно имат по 5ма ще печелите по $4,000 месечно! Но всичко зависи от самите вас. Побързайте, не изтървайте тази възможност, защото потребители регистрани след 9 април няма да получават абсолютно нищо.Регистрацията не отнема повече от две минути.
За регистрация натисни тук : http://signup.wazzub.info/?lrRef=e77c4df5
БЕЗПЛАТНО Е !!! НЕ СЕ ИЗИСКВАТ НИКАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ !!!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА ,ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА ,НО ТОВА ,ЧЕ АЗ И ТОЛКОВА МНОГО ХОРА СИ ПРАВЯТ ТРУДА ДА СЪЗДАВАТ САЙТОВЕ, БЛОГОВЕ И ПО ВСЯКАКВИ НАЧИНИ ДА ГО РЕКЛАМИРАТ, ПОДСКАЗВА ,ЧЕ НИЩО НЕ ГУБИМ И СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ОПИТА !!!НАЙ - ВАЖНОТО Е ,ЧЕ СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО !!! МНОГО Е ВАЖНО СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯТА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ПОЩАТА СИ И ДА ПОТВЪРДИТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ НА ЛИНКА КОЙТО ВИ Е ИЗПРАТЕН ОТ САЙТА!!! БЕЗ ДА СТЕ НАПРАВИЛИ ТОВА ВСЕ ЕДНО НЕ СТЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛИ!!! ПРОВЕРЯВАЙТЕ И ХОРАТА ПОД ВАС ДАЛИ СА НАПРАВИЛИ СЪЩОТО, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЕ ПОТВЪРДЕНИТЕ РЕГИСТРАЦИИ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИТИ НА ДЕВЕТИ АПРИЛ И НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТЕ ПАРИ ОТ ТЯХ!!!
Какво е WAZZ UB ?
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
-
- Начинаещ
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Какво е WAZZ UB ?
Само не разбрах аз като се регна след като ти си ме "поканил" какво ще получа от тебе? Дал си линк да работи за теб и дано набереш достатъчно балъци.
Popopopopo
-
- Начинаещ
От мен точно нищо няма да получиш , ако аз не искам . Когато се регистрираш ще разбереш ! На кратко сега както съм оставил аз линк : ти се регваш на на него . И ми пишеш аз съм момчето със този емайл : (примерно@abv.bg) А аз влизам в профила си виждам дали си се регнал наистина и ако е така после аз ще се регна на твоя и почваме да си помагаме един на друг , след моето регистриране на твоя линк и ти почваш да печелиш от мен и всеки следваш поканен от мен
Става така че печелим един от друг и от нашите поканени хора . А ЗА ПАРИТЕ ДО МОМЕНТА СЕ ЗНАЕ ЕДИНСТВЕННО ЧЕ ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ чрез PayPal и Alertpay

- didka
- Старо куче медалист
На това всичкото бабите му викат -->паратика работа... 

Dog drags - no tracks...
-
- Начинаещ
Така е и аз така му викам
но нито яде , нито пие , нито ще ти навреди нещо . Безплатно е защо пък да не пробвам 

- Shtelian
- Потребител