mi6o_k2 най-активен във Форум-Разни боклуци

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

mi6o_k2 най-активен във Форум-Разни боклуци

Мнение от realprofesora »

Адския смях е тва.Имало и такива хора , активни в боклуците. :lol:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=8676
10 Мнения / 76.92% от всички потребителски мнения -световен рекорд :roll:
Popopopopo
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Re: mi6o_k2 най-активен във Форум-Разни боклуци

Мнение от PTS »

Не можах да сваря да ги местя. :cheers:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

PTS написа:Не можах да сваря да ги местя. :cheers:
Хвала за труда ти.Наистина тези заглавия ме вбесяват много.Отварям тема с неясно заглавие и си губя времето с тъпанарските им истории. Толко не могат да напишат по-ясно за какво става въпрос. :spank:
Popopopopo
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

ами в секция КУПУВАМ-ПРОДАВАМ - след като някой пише заглавие "PC HP T3040/AMD Athlon 64 3500+/200/1GB... Middle tower" нормален човек ще се сети
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Ама купува или продава?
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

nasenceto написа:Ама купува или продава?
Ти като купуваш кола каква обява пускаш - "ОПЕЛ КОРСА/2010г/56000км/климатроник/нови гуми" ли ?
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

besniaa написа:
Ти като купуваш кола каква обява пускаш - "ОПЕЛ КОРСА/2010г/56000км/климатроник/нови гуми" ли ?
Аз мисля ,че щом има правила -трябва да се спазват. Има си форуми които си имат отделни секции купувам и продавам и там не доуточняващ купуваш ли или продаваш , защото е безмислено(безСмислено). Но тука ясно е казано-заглавието на темата да е ясно и точно.
Popopopopo
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Да, ама айде да не се правим на луди за всяко нещо. От заглавията на темите на пичагата е ясно за какво са. Не пише само "ДЪНО" примерно....
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Именно заради такива заглавия "ДЪНО" са правилата. А оставиш ли един да не ги спазва, само защото ТИ разбираш дали купува или продава от там нататък вече става мазало. Форума е вече на доста години и всички правила особено в раздел купува/продава са били сложени след практическата нужда от тях, в последствие променяни, допълвани и т.н.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

besniaa написа:
Ако се сложи "продава" или "купува" е по лесно за работа с търсачката. Не е само прищявка. Поради тази причина е важно да се държи и на правописа. Отделно от това ако някой, който не е член на форума и търси нещо в Гугъл, няма да го намери, ако е изписано грешно. На мен така ми купиха едни маратонки от Варна. Бях написал точно марката и модела (а си бяха дълги) и тя попаднала на нашия форум, за който се сещаш, че няма как да е чувала преди.
Sparow
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Sparow »

Поради тази причина е важно да се държи и на правописа.
Кой го казва? :lol: :lol: :lol:

Между другото, моя човек се отказа да се кандидатира за Никол инженеринг, не му е по вкуса тая схема - утре има, днеска нема, а пък и условията са, меко казано - отвратителни. Така че, евалла на професора за съвета, не знам откъде е знаел, но е напълно прав, и има една :cheers: от мен!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Ясно заглавие да, ама чак такова издребняване ПРОДАВА бла-бла-бла... Разбира се, че ако заглавието е една дума е тъпо, ама при положение, че за заглавие има детайлно описание спокойно може да се пропусне ПРОДАВАМ ....
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Sparow написа:

Между другото, моя човек се отказа да се кандидатира за Никол инженеринг, не му е по вкуса тая схема - утре има, днеска нема, а пък и условията са, меко казано - отвратителни. Така че, евалла на професора за съвета, не знам откъде е знаел, но е напълно прав, и има една :cheers: от мен!
Нещо заяждащ ли се :evil: ? Смея да твърдя, че съм от малкото хора, които поне се опитват да пишат грамотно. Относно Никол - и аз ти казах същото. Ако иска. Другите фирми са на същата схема, ама за разлика от нас нямат работа. Нека да с итърси щастието под слънцето, щом има варианти :lol: Явно само щях да бера яд с него.

Нещо с тея похвърляния много ми приличаш на ksdh. Още от първия ти пост във форума. Дано не съм прав. (Намери ли сервиз за Вентото?)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Sparow написа:

Просто интуиция.На 45 съм и само като чуя :Частна фирма, забавя заплатите, осигурява те на 250 а ти плаща 550, работиш събота и на национални празници и не ти плащат извънреден труд и двоен надник, не ти дават работно облекло и други такива .Става ми ясно що за фирма е .Бягай надалеч.
Сега ще кажете ами те всички фирми са такива.Ами такива са щото ние сме тъпанари и почваме работа в тях.Ако ще да гладуваш в такава фирма работа не почваш.
Popopopopo
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

В грешка си за извънредния. Плаща се, 1:1 обаче. А заплатите са повече от нормални. Аз бачкам от 3 години там, а с шефа се познаваме от 10 години. Не прави генерални изводи за нещо, с което не си запознат. Не агитирам никой да кандидатсва за работа. И без тва не се оплакваме от мераклии, за съжаление малко от тях читави, а със самочуствие до небето. Още след 2 часа си проличава кой колко може. А осигуряването е върху 100% възнаграждението!
Публикувай отговор