Проблем с банкомат?
-
- Потребител
Проблем с банкомат?
Здравейте, някой знае ли колко време се пазят записите на банкови камери или на банкомати защото един приятел го ужулиха, но явно е било преди над 6 месеца та въпроса ми е дали тези записи ще се пазят все още?
- dilura
- Модератор
Re: Проблем с банкомат?
записи не му трябват ,само май имаше изискване сумата да е над 300 лв ( ако не греша ) и подава молба в неговата си банка за неправомерно изпозлване на картата , ще го помотат малко но би следвало да му възановят сумата .
- realprofesora
- Старо куче медалист
Е как ще стане тази работа, не мога да си представя.Още повече ,че е било преди 6 месеца .dilura написа:записи не му трябват ,само май имаше изискване сумата да е над 300 лв ( ако не греша ) и подава молба в неговата си банка за неправомерно изпозлване на картата , ще го помотат малко но би следвало да му възановят сумата .
Бе те че няма да му я възстановят-няма, ама и този приятел щом 6 месеца не е усетил че му няма пари , значи има в повече

Popopopopo
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
"Драги г-н Банкер, откраднаха ми 150000 от картата, възстановете ми ги за ваша сметка"dilura написа:записи не му трябват ,само май имаше изискване сумата да е над 300 лв ( ако не греша ) и подава молба в неговата си банка за неправомерно изпозлване на картата , ще го помотат малко но би следвало да му възановят сумата .
Как звучи само.
-
- Потребител
Не просто не я е използвал дълго време и се е сетил след това, сумите които са теглени са на няколко пъти но над 300лв(над 500 са но на няколко пъти) на веднъж няма. Та какво може да се направи?
- ronaldo7
- Потребител
Толкова ли е сложно да отиде твоя приятел в банката от която е картата и да провери какво може да се направи.Много несериозно ми звучи това , как за толкоз време не е разбрал че са му теглили от картата и то няколко пъти големи суми.
-
- Потребител
Не те сумите не са големи на няколко пъти малки суми, просто ми беше интересно някой ако знае дали се пазят архивите със записи от камери в баката толкова дълго време?
- HoCuS
- Потребител
- Обратна връзка:
И за какво са ти тези записи ми е любопитно, какво ще направиш с тях.
На мене ми прилича май жена му на твоя приятел да го е ужилила и той да иска да го докаже.
Първата стъпка е да уведоми банката, че има съмнения за неправомерни тегления от СМЕТКАТА му.
Казва от кога не е ползвал картата.
Давам пример:
При мен преди 1 година забелязах, че ми липсват 450 лв. от сметката на дебитната карта и веднага си помислих, че са ме източили, обадих се в банката веднага, хората направиха проверка и се оказа, че вместо да ми преведат по сметката са ги източили (случва се и не само на мен).
Така, че ако търси кражба приятеля ти, тръгнал е в грешната посока.
На мене ми прилича май жена му на твоя приятел да го е ужилила и той да иска да го докаже.
Първата стъпка е да уведоми банката, че има съмнения за неправомерни тегления от СМЕТКАТА му.
Казва от кога не е ползвал картата.
Давам пример:
При мен преди 1 година забелязах, че ми липсват 450 лв. от сметката на дебитната карта и веднага си помислих, че са ме източили, обадих се в банката веднага, хората направиха проверка и се оказа, че вместо да ми преведат по сметката са ги източили (случва се и не само на мен).
Така, че ако търси кражба приятеля ти, тръгнал е в грешната посока.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
-
- Новак
Миналата година жена ми плаща една такса участие във Франция- юли месец. Веднага след ивента ни казаха че са им разбили базата данни. Февруари - две тегления по малко под 300 евро са минали и на третото- са блокирали и предишните две.Обадиха се й от банката и я поканиха да подпише някакви документи че тя не е правила тези плащания и до един месец парите й бяха в сметката й. Не знам дали изобщо е възможно да направиш онлайн плашания за по над 300 евро, но под тази сума -възможно е и да не разберат.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Няма проблем да се правят онлайн плащания за колкото е лимита на картата