Благодарности на г-н Тодоров, Кмет на Стара Загора
-
nikita9
- Новак

Благодарности на г-н Тодоров, Кмет на Стара Загора
За неосакатяването, спрямо зелено наследство на Стара Загора в на една от "Главните улици" - "Княз Борис". Благодаря Ви г-н Живко Тодоров, за бързата реакция.
С уважанение,
Мартинова
С уважанение,
Мартинова
- System_error
- Старо куче медалист

Re: Благодарности на г-н Тодоров, Кмет на Стара Загора
Моля.
Все пак това не е личния форум на кмета и би било интересно след такъв пост, най-малкото да разберем за кво иде реч
Все пак това не е личния форум на кмета и би било интересно след такъв пост, най-малкото да разберем за кво иде реч
-
nikita9
- Новак

Г-н System_error, разбира се, че това е обществено пространство, не е личния форум на г-н Кмета. С поста си исках да приканя гражданите да имат позиция. Г-н Тодоров тази вечер има/ударението е на буквата А/, гражданска позиция,защото реагира по сигнал, който касае всички нас, за едно по-добро място за живеене.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
А на какъв сигнал точно е реагирал?
- System_error
- Старо куче медалист

Re: Re: Благодарности на г-н Тодоров, Кмет на Стара Загора
Всъщност, аз точно това попитахsawo написа:А на какъв сигнал точно е реагирал?
-
nikita9
- Новак

Този човек спря осакатяването на дърветата на Княз Борис! Улицата на Стоматологията, Улицата на Пожарната, това е уточнението на вашия въпрос.
- emzo
- Старо куче медалист

Друга песен ще се пее, като падне някой сух клон върху някой невинен човечец.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
-
nikita9
- Новак

За човек, който живее две години на това място, е виждал и пролети, и есени. Искам и моето дете да види тези дървета във всичките им сезони. Не пожелах да бъда безучастна. Затова и сега изказвам Благодарности на г-н Тодоров. Не беше длъжен, но го направи.
- realprofesora
- Старо куче медалист

Кмета Г-н Живко Тодоров е най- готиния човек , който е управлявал града ни. Веднъж се срещнахме в центъра пред общината и погледите ни се засякоха, аз го познах и се усмихнах, кмета ме поздрави и той се усмихна и аз го поздравих.Какво лошо да кажа за един истински човек, който се старае да направи добро на града ни.Възпитан, добре изглеждащ, изключително скромен.
Надявам се занапред да е твърд и мъжествен в позициите си за благото на града ни, да не се прекланя пред остатъците от минали върхушки и смело да проповядва идеите си. Ние гражданите винаги с радост ще откликнем на призивите му, ако има нужда от нас
Да живее Живко Тодоров!
И едно нещо да допълня специално към кмета : Живчо(имам приятел който се казва Живко и го наричам така с любов), аз знам ,че някога нещо, ще искаш да направиш, нещо добро за нас, но просто политическата ситуация няма да е изгодна за това добро и ще се наложи да направиш компромис, който не би обяснил публично и ние няма да можем да разберем защо е станало така, но ще знаем ,че ти го правиш само заради нас и града ни. Да си жив и здрав кмете!
Надявам се занапред да е твърд и мъжествен в позициите си за благото на града ни, да не се прекланя пред остатъците от минали върхушки и смело да проповядва идеите си. Ние гражданите винаги с радост ще откликнем на призивите му, ако има нужда от нас
Да живее Живко Тодоров!
И едно нещо да допълня специално към кмета : Живчо(имам приятел който се казва Живко и го наричам така с любов), аз знам ,че някога нещо, ще искаш да направиш, нещо добро за нас, но просто политическата ситуация няма да е изгодна за това добро и ще се наложи да направиш компромис, който не би обяснил публично и ние няма да можем да разберем защо е станало така, но ще знаем ,че ти го правиш само заради нас и града ни. Да си жив и здрав кмете!
Popopopopo
- System_error
- Старо куче медалист

Да, но можеби не сте лесо-инженер. Лично се познавам с човека, който отговаря за поддържането на дърветата в града и сме си говори по тея въпроси. Господина е висшист с точно тази специалност и доста образован и начетен. Освен това много му щрака пипето. Човека казва, че ако дърветата не се обработят по определен начин, в последствие не могат да се развиват правилно и започват да мрат. Имало е изключително много мрънкачи срещу неговите действия след подсичането на дърветатат по Славянски и Хр.Ботев (всъщност конкретно за тея булеварди си говорихме) и човека беше изключително възмутен, как хора лаици се бъркат в работата му, при положение, че нищо не разбират и вместо да помогнат на дърветата да останат здрави и прави дълго време, се опитват да направят точно обратнотно. Ако това подобен казус, не знам точно кой е спечелилnikita9 написа:За човек, който живее две години на това място, е виждал и пролети, и есени. Искам и моето дете да види тези дървета във всичките им сезони. Не пожелах да бъда безучастна. Затова и сега изказвам Благодарности на г-н Тодоров. Не беше длъжен, но го направи.
PS: Господина, който визирам се казва Горан, а разговора по темата го водихме преди месец. Ако искате мога да ви дам контакт с него, така че да си поговорите как точно се поддържа растителност, ако толкова ви влече и НАИСТИНА милиеете за зеленината в прекрасния ни град.
Искрено се надявам, че в комплект с г-н Кмета, вместо да нарисувате вежди, не сте изболи очи!
- Princo
- Старо куче медалист

Дано само няма паднали клони,че като знам колко коли спират на това място и колко хора минават през деня,ще стане мазало. 
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Автосервиз в жилищен блок? Как е? Съпартиец ли е, плаща ли си човека, гледам поправя и милиционерските патрулки.
Що другите сервизи да са извън жилищни зони? Кмете разреши един и пред вас-знайш колко е гот, г-н Тодоров!
Пп.
Аз всъщност знам, че Кмета е готин пич-познавам негови приятели, но тез идиоти общинските му съветници-парцели на Луната...А, лобут де!
Що другите сервизи да са извън жилищни зони? Кмете разреши един и пред вас-знайш колко е гот, г-н Тодоров!
Пп.
Аз всъщност знам, че Кмета е готин пич-познавам негови приятели, но тез идиоти общинските му съветници-парцели на Луната...А, лобут де!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
За да се удължи живота на едно дърво, е нужно да бъде подрязвано постоянно. За съжаление, в градска среда не може да се върши подрязване на малки клони и части, което налага голямо подрязване на дърветата. Поради наличието на заобикалящи фактори, като гипсови мазилки, цимент директно върху почвата, проблеми с гниене и изсъхване на дърветата са чести. Друг е моментът, че ако не се намали драстично короната на дървото, корените продължават да търсят ресурси за изхранването на дървото, при растежът им те разрушават основи на сгради, влизат във ВИК мрежата и т.н.
Примерно на Запад, такива големи дървета в градска среда, не се допускат (освен паркове и градинки), защото се получават проблеми като гореизброениете.
Не мислете, че някой седи и се чуди кое дърво да се изреже.
Примерно на Запад, такива големи дървета в градска среда, не се допускат (освен паркове и градинки), защото се получават проблеми като гореизброениете.
Не мислете, че някой седи и се чуди кое дърво да се изреже.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
-
nikita9
- Новак

................
Г-н System_error, не съм лесо-инженер.Сега се прибирам от СЕЛО, пълно с дървета /моето село/. Колко е начетен г-н Лесо-инженера на Стара Загора, ще проличи от снимката, която ще направя утре и ще я пратя тук, за да я видите. Всеки, който няма проблем с очите и има собствено мнение, ще види, че отрязаха ЖИВ КЛОН. И ако това е решение на лесо-инженера на Стара Загора, ...................., то тогава всеки, който има малко преценка, може да бъде не-такъв Инженер.
На ул."Славянска", г-н System_error, това не е същия инженер, но същия такъв взе безумните решения, да реже дърветата от корен, тези дървета, които са били засадени 1982 г. мисля и по-рано..............Знаеш ли защо ги изсече, за да има по-добра видимост на билборда на една определена фирма.......В последствие, този билборд беше премахнат, но на каква цена........./по кое управление е било, вече е все тази/, важното е , че Живко Тодоров, Кмет на Стара Загора, не допусна това решение да има последствия за живущите тук.
-до HoCus - единственото дърво, в близост до жилищна сграда, което прекарва корени и има опастност за същата е "Смокинята" .
За вас двамата и всички останали, ако бяхте видели държавата Сингапур, надявам се, че щяхте да се борите като мен дори и за единия клон. Там е бетон, до бетон. Изграждат мини оранжерии на 12-13-14-етаж, а долу на улицата няма дори и едно растение.
В Европа, никой не се промъква, за да режи клони. Има закони. Без предварителна оценка от институциите, НИКОЙ няма право!
Благодаря на г-н Живко Тодоров, Кмет на Стара Загора.
На ул."Славянска", г-н System_error, това не е същия инженер, но същия такъв взе безумните решения, да реже дърветата от корен, тези дървета, които са били засадени 1982 г. мисля и по-рано..............Знаеш ли защо ги изсече, за да има по-добра видимост на билборда на една определена фирма.......В последствие, този билборд беше премахнат, но на каква цена........./по кое управление е било, вече е все тази/, важното е , че Живко Тодоров, Кмет на Стара Загора, не допусна това решение да има последствия за живущите тук.
-до HoCus - единственото дърво, в близост до жилищна сграда, което прекарва корени и има опастност за същата е "Смокинята" .
За вас двамата и всички останали, ако бяхте видели държавата Сингапур, надявам се, че щяхте да се борите като мен дори и за единия клон. Там е бетон, до бетон. Изграждат мини оранжерии на 12-13-14-етаж, а долу на улицата няма дори и едно растение.
В Европа, никой не се промъква, за да режи клони. Има закони. Без предварителна оценка от институциите, НИКОЙ няма право!
Благодаря на г-н Живко Тодоров, Кмет на Стара Загора.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: ................
Моля използвайте бутона [Нов Отговор], а не бутона [Нова тема], когато отговаряте на пост в тема.nikita9 написа:Г-н System_error...