Магазин за лаптопи втора употреба
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Магазин за лаптопи втора употреба
Търся магазин, предлагащ Lenovo Thinkpad T61 или други бизнес лаптопи втора употреба. Най-важното е гаранционният сервиз да е в града ни. В интернет намерих 2 фирми - Gear Computers на "Иван Мирчев" 6 и Computer's Service на "Христо Ботев" 90, като само първите имат по-широк асортимент. Ако някой е виждал някъде в Стара Загора, да сподели.
- HyBRiD-X
- Потребител

- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Магазин за лаптопи втора употреба
Бягай далеч от Computer's Service! Няма такива заядливи некадърници...Da Edd написа:Търся магазин, предлагащ Lenovo Thinkpad T61 или други бизнес лаптопи втора употреба. Най-важното е гаранционният сервиз да е в града ни. В интернет намерих 2 фирми - Gear Computers на "Иван Мирчев" 6 и Computer's Service на "Христо Ботев" 90, като само първите имат по-широк асортимент. Ако някой е виждал някъде в Стара Загора, да сподели.
Ако не държиш на местен магазин, това e мястото!
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Вече имам един "танк" T60 от Rmania
И аз ги препоръчвам горещо, 100% си струва по-високата цена.
На баща ми съм решил да му взема нещо надеждно за работа, но той държи на местен магазин, който да поеме ангажимент при евентуална нужда от сервизно обслужване. Най-вероятно ще го купим от Викинг, те работят с Квант сервиз.
На баща ми съм решил да му взема нещо надеждно за работа, но той държи на местен магазин, който да поеме ангажимент при евентуална нужда от сервизно обслужване. Най-вероятно ще го купим от Викинг, те работят с Квант сервиз.
-
life_84
- Новак

Zdravei ne ti pepora4vam ot na МИЛЕНИУМ КОМПЮТЪРС vav Stara Zagora az ot tam vzeh lenovo T60
be6e prestaliran Windowsa nekadrano i garanciqta ne pokriva ni6to da izdraja pri udari imah problemi bateriqta kade raboti kade neno balgodarenie na priqtelq mi istalira Windows 7 i az se nau4ih krai nego i vajno 4e Windowsa e originalen pravi adeit sas Microsoft i moga da kaja i ramta e malka iskame sa spriqtelq mi da vzneme laptopi vtora raka po novi i pove4e ram i toi moje da istalira Windows 7 ili Windwos 8 i koito programi iskat no gledam 4e naroda vse po gladen stava i nqma pari za sredtsva.Kazvam edin takav laptopa na zapad vav Holandiq e kam 100 evro Lenovo t60 a tuk za 360 leva go prodavat po dobre vtora raka no pove4e ram i po ka4estven no ne mojem da naberem broika nad 10 broq i sam sigourna 4e s6te ima mnogo dovolni hora.Ako imash vaprosi pitai s6te ti otgovorq.
-------------
Прочети правилата на форума!!!
be6e prestaliran Windowsa nekadrano i garanciqta ne pokriva ni6to da izdraja pri udari imah problemi bateriqta kade raboti kade neno balgodarenie na priqtelq mi istalira Windows 7 i az se nau4ih krai nego i vajno 4e Windowsa e originalen pravi adeit sas Microsoft i moga da kaja i ramta e malka iskame sa spriqtelq mi da vzneme laptopi vtora raka po novi i pove4e ram i toi moje da istalira Windows 7 ili Windwos 8 i koito programi iskat no gledam 4e naroda vse po gladen stava i nqma pari za sredtsva.Kazvam edin takav laptopa na zapad vav Holandiq e kam 100 evro Lenovo t60 a tuk za 360 leva go prodavat po dobre vtora raka no pove4e ram i po ka4estven no ne mojem da naberem broika nad 10 broq i sam sigourna 4e s6te ima mnogo dovolni hora.Ako imash vaprosi pitai s6te ti otgovorq.
-------------
Прочети правилата на форума!!!
- didka
- Старо куче медалист

С таз шльокавица няма кой да ти задава въпроси споко...
Пък и да те питат нещо какво ли ще отговориш...
Dog drags - no tracks...
-
Oxadoxa
- Потребител

Той явно завежда "Връзки с обществеността" ,а инак приятеля му.....didka написа:С таз шльокавица няма кой да ти задава въпроси споко...
- didka
- Старо куче медалист

- valiostz
- Начинаещ

разгледай по заложните къщи.Преди месец си купих от доверие на спирката на алана леново т61 за 180 лева в перфектно състояние , което си е чист подаръкDa Edd написа:Търся магазин, предлагащ Lenovo Thinkpad T61 или други бизнес лаптопи втора употреба. Най-важното е гаранционният сервиз да е в града ни. В интернет намерих 2 фирми - Gear Computers на "Иван Мирчев" 6 и Computer's Service на "Христо Ботев" 90, като само първите имат по-широк асортимент. Ако някой е виждал някъде в Стара Загора, да сподели.