Е то доколкото разбрах от информацията май за него става въпросgenkogenev написа:Ако говориш за канала от който засмукват помпите за АЕС-а и Брикела , може да стигнеш и по цвички .diavolo666 написа:Да,така е,става за начесване,но ме спира-по инфо от познат,вьзможната кал по тези места след дьждовете,както и наличието на..."парашутисти".Дали Тунджа край Юлиево няма да е по-добьр вариант?
То май други канали / незаградени / на Гълъбовския няма .
Всеки ден минавам от там и винаги има по 2-3 автомобила . Преди 5-6 години съм ходил там / беше все още заградено/ и беше пълно със стройтелни боклуци . Иначе места има поне 10 .
Водоеми край Старозагорско + информация
-
diavolo666
- Начинаещ

Re: Водоеми край Старозагорско + информация
-
genkogenev
- Потребител

Почти няма течение . През зимния период рибата се събира в канала / незнайни за мен причини /. Определено е дълбоко - поне 6-8 метра . Още няма много корморани но след седмица - две , завира от риба и корморани .diavolo666 написа:Е то доколкото разбрах от информацията май за него става въпросgenkogenev написа:Ако говориш за канала от който засмукват помпите за АЕС-а и Брикела , може да стигнеш и по цвички .diavolo666 написа:Да,така е,става за начесване,но ме спира-по инфо от познат,вьзможната кал по тези места след дьждовете,както и наличието на..."парашутисти".Дали Тунджа край Юлиево няма да е по-добьр вариант?
Всеки ден минавам от там и винаги има по 2-3 автомобила . Преди 5-6 години съм ходил там / беше все още заградено/ и беше пълно със стройтелни боклуци . Иначе места има поне 10 .Ами значи няма да е проблем?Иначе имам някъв спомен,че беше силно течението на този канал(ходил съм веднъж преди 100 години
),някви къщи имаше наоколо,и средните бабушки които вадехме.Сега трябва да са мутирали-до 500 гр.
И да ти кажа по-голяма риба от каракуда 300-400 грама не съм виждал там .
-
diavolo666
- Начинаещ

Ясно,благодаря!Значи ще трябва да се опита и там в скоро време 
-
ivanofff
- Новак

А,как да стигнем до там,ако не е тайна!diavolo666 написа:Е то доколкото разбрах от информацията май за него става въпросgenkogenev написа:Ако говориш за канала от който засмукват помпите за АЕС-а и Брикела , може да стигнеш и по цвички .diavolo666 написа:Да,така е,става за начесване,но ме спира-по инфо от познат,вьзможната кал по тези места след дьждовете,както и наличието на..."парашутисти".Дали Тунджа край Юлиево няма да е по-добьр вариант?
Всеки ден минавам от там и винаги има по 2-3 автомобила . Преди 5-6 години съм ходил там / беше все още заградено/ и беше пълно със стройтелни боклуци . Иначе места има поне 10 .Ами значи няма да е проблем?Иначе имам някъв спомен,че беше силно течението на този канал(ходил съм веднъж преди 100 години
),някви къщи имаше наоколо,и средните бабушки които вадехме.Сега трябва да са мутирали-до 500 гр.
Спортни стоки от Англия на супер цени!
Станете наш партньор и печелете добри допълнителни доходи.
Получавате 25лв при регистрация!
http://sports.mymall.bg/?a_aid=5235f1080cb4e
-
diavolo666
- Начинаещ

Днес заради инфо от познат,се озовахме на скъсания път на Шаново.Чудното време и високото атмосферно налягане даваше предпоставка за успешен риболов,но уви
Риболов не се получи,като малцина колеги хванаха по някоя хубава риба,и по мое наблюдение рибата излизаше само на дълбоките места.С 300 зора отървах очертаващия се 3-и валат в богатата ми риболовна биография
.След повече от 4 часа без нито едно кълване(!!!) се преместихме на едно от местата където последно бях ловил хубави бабушки.Та там,за около час-час и нещо хванах 16 червеноперки големи колкото...кибритена клечка
Клечки,клечки,ама поне омирисах ръцете си на риба
Това май ще да ми е по пресевните,поне до пролетта

-
genkogenev
- Потребител

А на мястото от средната снимка преди 2 месеца не даваще да хвърлиш . Платики , червенопери, едри каракуди и костур понякога .diavolo666 написа:Днес заради инфо от познат,се озовахме на скъсания път на Шаново.Чудното време и високото атмосферно налягане даваше предпоставка за успешен риболов,но увиРиболов не се получи,като малцина колеги хванаха по някоя хубава риба,и по мое наблюдение рибата излизаше само на дълбоките места.С 300 зора отървах очертаващия се 3-и валат в богатата ми риболовна биография
.След повече от 4 часа без нито едно кълване(!!!) се преместихме на едно от местата където последно бях ловил хубави бабушки.Та там,за около час-час и нещо хванах 16 червеноперки големи колкото...кибритена клечка
Клечки,клечки,ама поне омирисах ръцете си на риба
Това май ще да ми е по пресевните,поне до пролетта
![]()
Напролет пак .
-
genkogenev
- Потребител

А,как да стигнем до там,ако не е тайна![/quote]
Дано се качи линка :
https://www.google.bg/maps?ll=42.153239 ... 6&t=h&z=16
Дано се качи линка :
https://www.google.bg/maps?ll=42.153239 ... 6&t=h&z=16
-
diavolo666
- Начинаещ

Точно там днес беше мястото без кълване
Явно инфото което ми дадоха ще да е било от преди.В интерес на истината,до преди да падне дъжда,после пък и този никъв сняг(в комбинация с ниските температури),рибата по пресевните си даваше
Но..имаме си и такъв сезон-зима 
-
genkogenev
- Потребител

Рибите търсят дълбокото в това време а отделно и кормораните я натискат .diavolo666 написа:Точно там днес беше мястото без кълванеЯвно инфото което ми дадоха ще да е било от преди.В интерес на истината,до преди да падне дъжда,после пък и този никъв сняг(в комбинация с ниските температури),рибата по пресевните си даваше
Сега е периода на хишника . Обаче и той си има тайни на тези места .
-
diavolo666
- Начинаещ

Tака еgenkogenev написа:Рибите търсят дълбокото в това време а отделно и кормораните я натискат .diavolo666 написа:Точно там днес беше мястото без кълванеЯвно инфото което ми дадоха ще да е било от преди.В интерес на истината,до преди да падне дъжда,после пък и този никъв сняг(в комбинация с ниските температури),рибата по пресевните си даваше
Сега е периода на хишника . Обаче и той си има тайни на тези места .
-
ivanofff
- Новак

Тука малко май се оплетохме,Това точно там,За Шаново ли се отнася или за Обручище?diavolo666 написа:Точно там днес беше мястото без кълванеЯвно инфото което ми дадоха ще да е било от преди.В интерес на истината,до преди да падне дъжда,после пък и този никъв сняг(в комбинация с ниските температури),рибата по пресевните си даваше
- Nirvana
- Старо куче медалист

diavolo обясняваше за Шаново, а другия момък пита за Гълъбовоivanofff написа:Тука малко май се оплетохме,Това точно там,За Шаново ли се отнася или за Обручище?diavolo666 написа:Точно там днес беше мястото без кълванеЯвно инфото което ми дадоха ще да е било от преди.В интерес на истината,до преди да падне дъжда,после пък и този никъв сняг(в комбинация с ниските температури),рибата по пресевните си даваше
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
-
genkogenev
- Потребител

Оплете се ти !ivanofff написа:Тука малко май се оплетохме,Това точно там,За Шаново ли се отнася или за Обручище?diavolo666 написа:Точно там днес беше мястото без кълванеЯвно инфото което ми дадоха ще да е било от преди.В интерес на истината,до преди да падне дъжда,после пък и този никъв сняг(в комбинация с ниските температури),рибата по пресевните си даваше
-
ivanofff
- Новак

Говорите за Шаново,качваш карта на Обручище,genkogenev написа:Оплете се ти !ivanofff написа:Тука малко май се оплетохме,Това точно там,За Шаново ли се отнася или за Обручище?diavolo666 написа:Точно там днес беше мястото без кълванеЯвно инфото което ми дадоха ще да е било от преди.В интерес на истината,до преди да падне дъжда,после пък и този никъв сняг(в комбинация с ниските температури),рибата по пресевните си даваше
Ние си говорим за Шаново
Манджа с грозде,на Румънски Качамак Колега!
-
diavolo666
- Начинаещ

Тука малко май се оплетохме,Това точно там,За Шаново ли се отнася или за Обручище?[/quote]
Оплете се ти !
Ние си говорим за Шаново[/quote]
Говорите за Шаново,качваш карта на Обручище,
!!!!!!
[/quote]
Малко по-горе колега питаше за това как се стига на топлия канал на Гълъбово,така че трябва да се чете преди да се пише
Няма никва манджа с грозде,но както и да е,не това е важното,а това къде да си начешем крастата по това време на годината
Защото в противен случай трябва да зазимяваме въдиците
Макар и това да е добра идея,че сега при коледните намаления може да се спести някой лев за ново такъмче 
Оплете се ти !
Говорите за Шаново,качваш карта на Обручище,
Малко по-горе колега питаше за това как се стига на топлия канал на Гълъбово,така че трябва да се чете преди да се пише