25 години лъжа и измама

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 1941
Регистриран на: Пон Май 20, 2013 19:55 pm

25 години лъжа и измама

Мнение от muhogon »

Днес е 10 ноември, 25 години от дворцовият партиен преврат, поставил началото на т.н. "демократичен преход"! Само дето, нито беше демократичен, нито преход, а началото на тоталното разграбване и унищожаване на страната! Днес сме на ниво, на което не сме били и след официално признатите национални катастрофи! Някои тука, включително и аз, помним, с какъв ентусиазъм и очаквания, се втурнахме в тази "демократизация", както наивно вярвахме тогава! Получихме обаче, една окрадена, обезлюдяваща се, загиваща страна, в която процъфтява олигархичния модел и корупцията! След поредният шок, от 1997г, ни беше втълпено, че панацеята за спасяването ни, се крие в прокламираното членство в ЕС и НАТО. След осъществяването на тази "цел", не само нямаше спасение, а нещата станаха неудържими! Към родните грабители, охотно се присъединиха и редица еврогейски и американски, превръщайки ни окончателно в тяхна колония! Вече директно ни се нарежда от Брюксел и Вашингтон, дори без да се спазва дипломатичен тон, нещо, което го нямаше в този му вид, дори и при социализма! Трябва да се запитаме - докога? Чакаме да изчезнем напълно, или да се стопим до незначителна бройка, каквато е целта, и на нашите територии да се заселят евреи, и други такива ли? Докога? Вън от престъпните структури на НАТО и ЕС, съд за всички виновни за криминалния преход! Конфискация на незаконно придобито имущество! Национализация на всички отрасли, пряко свързани с националната сигурност! Прекратяване на всички заробващи и грабителски концесии на природни богатства! Пълен неутралитет във външната политика, по подобие на Швейцария! Добри и приятелски отношения с всички съседи и други страни, но на равноправна основа! Налагане на крути и безпощадни мерки срещу циганската, и друга битова престъпност! И т.н. и т.н.!


Да ви е "честит" 10 ноември...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 3275
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 13:59 pm
Местоположение: Стара Загора

Re: 25 години лъжа и измама

Мнение от realprofesora »

Mного добре казано но неосъществимо. Ние българите сме мързеливи, безгръбначни същества , чакащи някой друг да свърши работата вместо тях. Така, че в този живот няма да се оправим никога. Дано поне по-скоро изчезнем като нация и да дойдат тук в тези хубави китни земи, да живеят някои по-цивилизовани хора, които имат достойнство и морални ценности.
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Мнения: 5796
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 10:33 am
skype: sawo_1337
Местоположение: ./
Обратна връзка:

Re: 25 години лъжа и измама

Мнение от sawo »

България я е имало и ще продължи да я има. 1-2-3 слаби поколения не може да са фактор, определящ съществуването на една държава, на една нация, която я има от над 1300 години.
Публикувай отговор