Радикален ислям у нас?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 1941
Регистриран на: Пон Май 20, 2013 19:55 pm

Радикален ислям у нас?

Мнение от muhogon »

Напоследък, много се разшумя, около показната акция на ДАНС, в циганската махала на Пазарджик. Някои ще кажат - много шум за нищо, и може би, ще са прави, донякъде! Но все пак, твърде често, започна да се споменава тая махала, което, едва ли е случайно. И като се знае, колко са лежерни и слаби професионално тия служби, кой знае, колко още такива "махали", се нуждаят от прочистване! Впрочем, за тая ислямизация, някои хора предупреждаваха от поне 10-15 години, но от страх, да не обидят някои съседи, продажните ни управници не взеха никакви мерки, и резултатите вече започват да излизат наяве! Влизането ни в недоразумението, наречено ЕС, допълнително отвори, и безтова разградените ни граници, бяхме задължени от Брюксел, да приемаме и бежанци, за чиято съдба, нямаме никаква отговорност! САЩ ще разполагат у нас войници и техника, за "възпиране" на Русия, сякаш нейните войски са вече на Дунава, но нищо не правят, за да възпрат тая ислямска вълна, която, самите те причиниха, и дори, насърчават! Не знам, но вече започва да ми липсва нова време, когато, подобни акции, като пазарджишката, се правеха съвсем безшумно, и далеч по-ефикасно! Тарторите на тая банда, щяха да бъдат осъдени, по бързата процедура, на дълги срокове затвор, като преди това, надлежно им се обръснат космалаците! Другите, дето мязат на призраци в чаршафи, и на лалугери в бурки, щяха да бъдат разселени из цялата страна, като преди това, изкарат по някой и друг месец в принудителен труд, та да им минат мераците за ислям и аллах! И не на последно, нямаше да има тая показност, за пред телевизиите, дето некви псевдокомандоси, позират и се перчат като пуяци! Абе, жалка картинка, отвсякъде!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 1295
Регистриран на: Вто Авг 07, 2007 22:08 pm

Re: Радикален ислям у нас?

Мнение от besniaa »

Прав си. Ахмед Муса щеше да е Ангел Миленов и нямаше да мисли глупости, защото нямаше да има време от чукането на камъни. Както и да е, дисциплината от онова време вече я няма и ще е добре да помислим как да я върнем поне частично. Лошото е, че с управляващи като сегашните няма да стане... Президент, премиер и щяла чета полит-хамелеони и откровени измекяри. А колкото до радикалния ислям - смятам, че трудно ще се развие на наша почва, защото развитието му е свързано със сериозна финансова инжекция, която пък на наша територия скоропостижно ще изчезне и дори Аллах няма да знае кои са крадците. Отделно,че на радикалния електорат крайно не може да се разчита и след 2 кюфтета може да станат последователи на Шива...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 808
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2012 12:47 pm

Re: Радикален ислям у нас?

Мнение от vkv »

besniaa написа:. А колкото до радикалния ислям - смятам, че трудно ще се развие на наша почва, защото развитието му е свързано със сериозна финансова инжекция, която пък на наша територия скоропостижно ще изчезне и дори Аллах няма да знае кои са крадците. Отделно,че на радикалния електорат крайно не може да се разчита и след 2 кюфтета може да станат последователи на Шива...
+10
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Мнения: 3275
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 13:59 pm
Местоположение: Стара Загора

Re: Радикален ислям у нас?

Мнение от realprofesora »

Като гледам кой го "оглавява"-този ислям до никъде няма да стигне....Тези които финансират, явно не са чували :Хубава работа ,ама циганска. Аллах акбар.
Popopopopo
Публикувай отговор